'Jeg har hatt dumme oppfordringer': Sykkende tilståelse av Jon Venables etter å ha blitt arrestert over bilder av overgrep mot barn

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Morderen Jon Venables tok en kvalmende opptak til politiet etter å ha blitt arrestert for besittelse av bilder av overgrep mot barn.



35-åringen ble i dag fengslet i tre år og fire måneder for å ha det 'kvalmende materialet', inkludert en vridd pedofilmanual.



Han ble arrestert i november i fjor da politiet fant den motbydelige lasten av bilder på den bærbare datamaskinen mens han var ute av fengsel med lisens.



Venables innrømmet i dag å ha 392 kategori A -bilder, 148 kategori B -bilder og 630 kategorier C -bilder - hovedsakelig barn i alderen seks til 13 år, men noen var yngre.

Venables, som torturerte og myrdet småbarn James Bulger sammen med kameraten Robert Thompson i 1993, sa til politiet etter arrestasjonen: 'Dette er min egen skyld. Jeg har sviktet folk igjen.

Venables, sammen med kameraten Robert Thompson, torturerte og drepte unge James (Bilde: Presseforening)



James ble drept for 25 år siden i en sak som sjokkerte nasjonen (Bilde: PA)

verdifulle 50 pence stykker

'Jeg har hatt dumme oppfordringer, nysgjerrig. Jeg kommer ikke til å se dette på mange år.



'Det kommer ikke til å bli et slag på håndleddet for meg.'

james corden med adele

Les mer

Drapet på James Bulger
Hvordan James Bulger ble myrdet Hva skjedde med James Bulgers drapsmenn? Haunting ord av Jon Venables & apos; foreldre Det hemmelige livet til Jon Venables

Det var andre gang han ble tatt med slike bilder etter en tidligere hendelse i 2010.

Venables har fått livslang anonymitet (Bilde: Getty)

Dommeren dømte ham onsdag i Old Bailey, og sa at justis Edis sa at de siste bildene var 'stygge' og 'hjerteskjærende', og la til at mange viste overgrep mot unge gutter som James.

Justis Edis sa til Venables: 'Denne saken er unik fordi da du var 10 år gammel deltok du i det brutale drapet og torturen av James Bulger.

'Det var en forbrytelse som gjorde opprør i nasjonen, og som fortsetter å gjøre det selv etter de 25 årene som har gått siden det skjedde.

'Fakta om det du gjorde er beryktet, og det er ikke nødvendig for meg å gjenta dem her.'

Av bildene han lastet ned, sa dommeren at det ville være 'hjerteskjærende for enhver vanlig person å se denne typen materiale'.

Han la til at på bakgrunn av hans bakgrunn var det signifikant at en rekke av bildene var av forbrytelser mot unge gutter.

Denise Van Outen Sexy

Dommeren beskrev håndboken som et 'grusomt dokument' og fortalte Venables at ved å konsumere disse 'produktene av barbarisk ondskap' forårsaket han overgrep.

Moren til James sa at Jon Venables 'forlater retten i dag og trodde han hadde sluttet med det' etter at han ble fengslet.

Videofilmer viste Venables og Thompson som førte barnet til hans død

Denises talsmann Chris Johnson, fra Justice for James -kampanjen, sa: Lengden på straffen er for kort.

'Tre år er virkelig en farse fordi dette er fornærmet og det er et mønster for denne oppførselen.

'Venables vil forlate retten i dag og tro at han har sluttet med det.'

Smerten var tydelig i ansiktet til Denise Fergus da hun sto utenfor Old Bailey (Bilde: PA)

I 2010 erklærte Venables seg skyldig i samme domstol for anklager om nedlasting og distribusjon av barnepornografi og ble fengslet i to år.

hvor bor peter kay

Det var ikke den eneste gangen han hadde brutt vilkårene for lisensen.

I september 2008 ble han arrestert mistenkt for påfyll etter et beruset slagsmål og fikk en formell advarsel av kriminalomsorgen.

Senere samme år ble han advart for besittelse av kokain etter at han ble funnet med en liten mengde av klasse A -stoffet.

James ble kidnappet, torturert og drept av Venables og Robert Thompson, som også var 10, i februar 1993.

Se Også: