Peter Kay 'trakk seg tilbake til landlige Irland' etter å ha kansellert 40 millioner pund tur i 2017

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peter Kay har angivelig trukket seg tilbake til det landlige Irland i kjølvannet av at turen for 40 millioner pund ble kansellert i 2017.



The Phoenix Nights funnyman skulle komme på banen og spille for hundretusener i en ny stand-up-tur, men kunngjorde plutselig at den var av på grunn av 'uforutsette familieforhold' og forsvant umiddelbart fra det offentlige livet.



46-åringen dukket opp på skjermene våre i 2018 for den siste episoden av hans populære TV-komedie Car Share, men fansen hans hadde ikke sett eller hørt fra ham siden, uansett før denne uken.



Komikeren, som har Guinness World Records som den mest suksessrike stand-up-tegneserien noensinne, kunngjorde at han kommer til å gjøre flere Dance for Life-datoer sammen med sin Car Share-medstjerne Sian Gibson.

Shhh! Peter Kay vil ikke at noen skal vite hvor han har gjemt seg (Bilde: Getty Images)

Dance-a-thon-showene viste seg å være enormt populære sist han gjorde dem, og han vil se etter å skaffe penger til Cancer Research UK med datoer i Liverpool, London og Manchester i april og mai.



Peppa pig stemmeskuespiller

The Sun har rapportert at Peter i løpet av sin pause fra scenen og skjermen har levd sitt liv i Co Tipperary, ifølge lokalbefolkningen i området.

Dette kommer kanskje ikke som en fullstendig overraskelse da Peter selv avslørte på Irlands The Late Late Show i november 2017 at han har et hus i fylket.



Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han sa den gangen: Jeg snakker ikke om det fordi jeg ikke vil at det skal bli ranet. Vi har hatt et hus her i 12 år.

amanda tompkins milton keynes

Vi kommer hit hele tiden. Når det er skoleferie, egentlig. Vi savner julen fordi huset fryser. Det tar evigheter å varme opp.

Trebarnspappaen hadde fortalt fansen da han avlyste turnédatene at han måtte sette familien først, og det ser ut til at en tid i et hus i nærheten av Lough Derg var svaret.

Peter Kay tar inn en dag på tennis i Wimbledon (Bilde: PA -arkiv/PA -bilder)

Det har blitt rapportert at Peter har ønsket å holde en lav profil på det bortgjemte stedet, men Range Rover har vært en gave for lokalbefolkningen.

Peter, hvis mor Deirdre er fra Coalisland i Co Tyrone, har tilsynelatende vendt unna pubene og restaurantene i området, men lokalbefolkningen har fortsatt lagt merke til at han kjørte rundt landeveiene.

En lokal sa til The Sun: 'Hvis han ikke ville bli lagt merke til, valgte han definitivt feil bil å kjøre rundt i.'

Selv om det er usikkert hvorfor han kansellerte turen nøyaktig, sa Peter at han hadde 'førstehånds' erfaring med arbeidet til The Lily Foundation.

Peter Kay poserer med fans i en sjelden offentlig utflukt

Han snakket om veldedigheten på en spesiell visning av Car Share -finalen - veldedigheten bidrar til å forbedre livet til barn med mitokondriell sykdom.

Å flytte til Irland ville absolutt passe inn i hans ønske om å bare holde kontakten med nære venner og familie.

En venn fortalte The Sun at Peter alltid har foretrukket å leve livet utenfor rampelyset.

'Når han står overfor et valg mellom å fokusere på familien eller karrieren, var det aldri noe spørsmål han ville velge.'

mr griffiths grange hill

Peter Kay avlyste sin £ 40million -turné i Storbritannia (Bilde: Getty Images)

Bortsett fra det rare utseendet på hendelser, hadde Peter holdt seg borte fra offentlig granskning, selv om han slo ut på sosiale medier på en Channel 5 -dokumentar om livet hans.

Den hadde hevdet at dokumentaren var 'med hans egne ord', men Peter hadde ikke deltatt i innspillingen av den.

En kilde sa den gang at dette var et bevis på at Peter gjorde seg klar til å gjøre flere offentlige opptredener som på forhånd 'noe slikt som ikke engang hadde vært på radaren hans.'

Se Også: