Hvordan sammenligner Spotify med Apple Music, Amazon Music og Deezer? Her er hvor mye de koster og hvilke sanger som er tilgjengelige

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spotify har blitt den mest kjente av alle strømmetjenestene – men det er ikke ditt eneste valg hvis du ønsker å få tilgang til tusenvis av sanger for et abonnement.



Noen av de største teknologiselskapene i verden har også engasjert seg i strømming for å prøve å avtrone Spotify.



Apple, Amazon og Google har alle lansert egne strømmetjenester. Mange av dem er integrert i smarthøyttalere som Amazon Echo eller Google HomePod.



En del av Spotifys allestedsnærvær er imidlertid at det fungerer på nesten alle enheter.

«Spotify skaffer ikke kapital, og våre aksjonærer og ansatte har stått fritt til å kjøpe og selge aksjene våre i årevis. Så selv om morgendagen setter oss på en større scene, endrer den ikke hvem vi er, hva vi handler om, eller hvordan vi opererer, sa medstifter Daniel Ek i en uttalelse i forkant av børsnoteringen.

«Vanligvis ringer bedrifter. Normalt bruker bedrifter dagen på å gjøre intervjuer på handelsgulvet og fortelle hvorfor aksjen deres er en god investering. Normalt forfølger ikke selskaper en direkte notering. Selv om jeg setter pris på at denne veien gir mening for de fleste, har Spotify aldri vært en normal type selskap.



«Som jeg nevnte under investordagen vår, er ikke fokuset vårt på den første spruten. I stedet vil vi jobbe med å prøve å bygge, planlegge og forestille oss på lang sikt.'

Men hvis du ikke vil registrere deg for Spotify, hvilke andre alternativer er tilgjengelige? Vi har listet opp noen av alternativene nedenfor i forskjellige kategorier.



cher turn back time outfit

Pris

(Bilde: AFP)

Spotify vil sette deg tilbake £10 i måneden, som er det samme som rivaliserende tjenester Apple Music og Deezer.

I likhet med Spotify tilbyr Apple Music og Deezer også en tre måneders gratis prøveperiode før du må begynne å betale.

I mellomtiden koster Amazon Prime Music også £9,99 i måneden, men hvis du allerede er et Prime-medlem, kan du abonnere til en rabattert pris på £7,99. Hvis du har en Echo-smarthøyttaler, kan du få full tilgang på akkurat den enheten for £3,99 per måned.

Tilgjengelighet

De fleste produsenter har innsett at de må gjøre tjenestene sine tilgjengelige på så mange plattformer som mulig.

Spotify, Deezer, Amazon Music, Google Play Music og Apple Music er alle tilgjengelige på både iOS og Android.

En ting å huske på er frakoblet bufring. Mens Spotify begrenser mengden spor du kan laste ned til 3333, tilbyr Apple Music og Deezer ubegrensede mengder – du må bare være klar over hvor mye plass det er på enheten din.

Mengde musikk

(Bilde: Getty)

Sjansen er stor for at du vil kunne finne alt du vil ha på en hvilken som helst tjeneste. Og de har alle utvalgte spillelister som vil spille visse musikkstiler for deg.

Apple Music og Deezer har begge 10 millioner flere sanger enn Spotify, men Spotify har uten tvil en bedre fellesskapsfølelse og brukergenererte spillelister.

Slik står de sammen, i henhold til de nyeste tilgjengelige dataene:

  • Spotify: 30 millioner spor
  • Amazon Music Unlimited: 40 millioner spor
  • Apple Music: 45 millioner spor
  • Deezer: 53 millioner spor
  • Google Play Musikk: 40 millioner spor
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: