Kinder Bueno -iskrem er endelig i salg i Storbritannia - og de ser utrolig ut

Mat

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvem trenger å dra på ferie når vi nå kan få disse på den lokale Asda



Når det gjelder vår favoritt sjokoladebar, må Kinder være der oppe blant de tre beste.



Så vi ble seriøst begeistret da vi oppdaget at den sinnsykt kremete sjokoladen nå kommer til Storbritannia i en annen form: Is.



som var x på bgt

Tidligere kun tilgjengelig i Frankrike, Kinder Bueno -kjegler, Kinder -iskremsmørbrød og Kinder -iskrembrikker er nå tilgjengelig for kjøp i britiske supermarkeder, inkludert Asda og Ocado.

Opprinnelig oppdaget av eagle-eyed food hunters Instafoodietwins, koster hver flerpakke med iskrem enten £ 3,50 på Ocado eller £ 3,50 på Asda (isene opprinnelig dukket opp for £ 4).

Det er kanskje ikke i nærheten av isvær, men ærlig talt, hvis det inneholder Kinder -sjokolade, ville vi spise det når som helst på året.



Mutterfans vil sannsynligvis foretrekke Bueno -kjeglene best, som er laget med kremet hasselnøttis og deretter toppet med en hasselnøttskive og sjokoladebiter. Innsiden, i midten av hver iskrem er en melkesjokoladesaus.

Til tross for Brexit har Kinder fortsatt kommet seg gjennom varene (Bilde: barn)



Når det gjelder Kinder Ice Cream Stick, er det en melkispinne som er belagt med melkesjokolade mens Kinder Ice Cream Sandwich er laget med melkis, som deretter ligger mellom to kjeks - litt som Kinder Sandwich -sjokoladen barer du får når du drar på ferie.

Vi håper at andre britiske supermarkeder vil følge etter snart, slik at vi kan få tak i de velsmakende nye frysetilsetningene.

Hvor utrolig ser disse ut? (Bilde: barn)

paul walker død kropp

Alle våre barndomsdrømmer går endelig i oppfyllelse ...

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Se Også: