Hvem er den iranske hulken? Alt du trenger å vite før Instagram-stjernens boksebut

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Instagram-stjernen iranske Hulk skal debutere som boksing etter en stopp-start kampsportsreise søndag kveld når han møter kasakhstanske Titan i Dubai.



Influenserens virkelige navn er Sajad Gharibi, og til tross for at han har en massiv tilhengerskare og dukket opp i en rekke store publikasjoner og TV-serier rundt om i verden, er det fortsatt et mystikk rundt ham. Han tiltrakk seg rundt en million følgere til seg Instagram side med bilder og videoer som viser frem hans massive muskler og styrkeprestasjoner.



sover med vifte på

Men det har alltid vært en følelse av at 6'2', 385 lbs supertungvekter har redigert bildene sine for å få seg til å se i bedre form enn han virkelig er. Fans kommenterer ofte bildene hans som håner ham og tuller med photoshop, men han generelt sett har ikke svart på disse anklagene.



Så hvem er Sajad Gharibi? Han ble født 19. desember 1991 i Ahvaz, Khuzestan. Han hadde strenge foreldre, som siden har hevdet å fornekte ham for et pinlig møte med rivalen Martyn Ford der han ble dyttet over et treningsstudio. Han bor nå i Bushehr ved kysten av Persiabukta.

Han har konkurrert i styrkeløft, men hevdet å ha trukket seg på grunn av en beinskade etter å ha konkurrert fra rundt 16 år. Han fullførte en bachelorgrad i handel fra Bushehr Azad University, og har hatt flere tilbud om å vises i filmer for sin kroppsbygning.

Hans fremvekst begynte rundt 2016 da han erklærte at han ville bidra til å bekjempe ISIS i Syria. Han var en stor tilhenger av general Soleimani og tilbød seg å bli en av soldatene hans etter at bildene hans opprinnelig hadde blitt brukt i falske rapporter om at han var involvert i ISIS-videoer.



  Iranske Hulk hevder å være en massiv kroppsbygger med en imponerende kroppsbygning
Iranske Hulk hevder å være en massiv kroppsbygger med en imponerende kroppsbygning ( Bilde: sajadgharibiofficial/Instagram)
  Den iranske hulken Sajad Gharibi
Men han skjærer en helt annen figur i uredigerte videoer

I dag er han bedre kjent for sine opprørende sosiale medier-innlegg og sine mange mislykkede forsøk på å bevege seg inn i kampverdenen. Så lenge siden som sommeren 2019 begynte han å diskutere en potensiell kampsportkarriere, og han ble annonsert som signering med Bare Knuckle Fighting Championships under kampkvelden i november mellom Artem Lobov og Jason Knight.

Men bare måneder senere ble verden kastet i uorden, og begivenheter ble stoppet over hele verden, og påvirket alle idretter inkludert boksing med bare knoke. Han endte aldri opp med å debutere i opprykket, med opprykkspresidenten David Feldman som fortalte NEWSAM Slåss at det var bekymring for at han ikke hadde vært sannferdig i bildene sine.



Kampanjen falt til slutt ut av kommunikasjonen med Gharibi, forklarte Feldman tilbake i mars. Samtalene svirret da de ikke ble gitt forsikringer om at han var «ekte», noe som ga ytterligere troverdighet til argumentet om at han hadde skrevet innleggene sine på sosiale medier.

Til slutt signerte han med Boxstar, en kjendiskampliga som nettopp hadde fått en myk debut i Manchester med et hvitsnippboksevent. De ville opp på nivå med et stort show, og sette sammen Iranian Hulk vs Martyn Ford; den britiske skuespilleren kjent som «verdens skumleste mann».

Kampen ble annonsert tidlig i april, før den ble flyttet til slutten av måneden slik at jagerne på kortet kunne ha så mye tid som mulig til å trene. Fotballlegenden Patrice Evra skulle møte YouTube-stjernen Adam Saleh på samme begivenhet, med de to supertungvekterne i hovedbegivenheten.

Arrangementet begynte imidlertid å gå av stabelen da Ford og Gharibi møtte ansikt til ansikt i Dubai for et arrangement før kampen. Det ble raskt klart at iraneren kanskje ikke var mannen avbildet på Instagram, mens Ford var en legitim gigant av en mann, som sendte ham flyvende med et dytt etter at ansiktet deres kom for nært for komfort.

Iraneren brøt sammen i gråt over hendelsen, og hevdet senere at familien hans hadde fornektet ham for hans svakhet. 'Jeg kan ikke ringe familien min; da jeg returnerte [til Iran] dro jeg ikke til familien min,' sa Hulk under et følelsesmessig sammenbrudd på iransk TV.

'Jeg kan ikke snakke med faren min og moren min, da jeg snakket med henne sa hun: 'Personen i denne videoen som jeg så var ikke sønnen min, sønnen min er mye sterkere enn dette'. Det gjør vondt i hjertet mitt når Jeg kan ikke snakke med familien min. Jeg har mistet stoltheten min og jeg er ødelagt.

'Hvordan kan jeg forklare? De lurte meg og jeg falt til bakken. Familien min sa at du skal gå dit og gjøre ham ferdig. De forventet det motsatte. Hvordan kan jeg sove eller få hvile?

'Jeg personlig føler meg veldig dårlig og jeg kan ikke sove, men jeg tar nå sovemedisiner. Når en mor sier det til barnet sitt, hvordan kan det tolereres? Det er mye press, hvis jeg fikk betalt én dollar for å gjøre det Jeg kan ikke fortsette.'

Ford trakk seg til slutt ut av kampen, og siterte rivalens mentale helse som en grunn til å ikke gå videre med kampen. Han var en stor favoritt, med en fordel på seks tommer i høyden, og så ut til å ha trent legitimt i motsetning til iranske Hulk, hvis begrensede opptak viser ham på et veldig lavt nivå selv etter kjendisstandarder.

Tror du iranske Hulk vil slå kasakhiske Titan i sin boksebut? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!

Gharibi var rasende da kampen ble avlyst, og er fortsatt fast på at han burde kjempe mot briten. I mellomtiden ble han kalt ut av Djumanov Almat Bakhytovich, kjent på sosiale medier som den kasakhiske titanen.

Til tross for å ha en mye mindre tilhengerskare, ser den kasakhiske sterke mannen ut til å være en mer adekvat motstander, og er mye kortere og mindre enn hans rival. Paret vil kjempe på Wicked 'n' Bads Dubai-arrangement på P7 Arena, og markerer begge deres boksebut.

Rivaliseringen har pågått i en årrekke, med iranske Hulk som opprinnelig inngikk en muntlig avtale om å gjøre kampen så lenge siden som i november 2020. De vil endelig avgjøre feiden sin over fire runder på to minutter i Dubai, og iranske Hulk har insistert på at han igjen vil rope Ford hvis han vinner.

shaun murphy ekteskap splittet

'Denne kampen er for meg å sette rekorden,' sa Gharibi i en uttalelse om kampens kunngjøring. «Jeg vil være en stor mester for Iran, og jeg vil representere folket mitt med respekt og all min styrke.

'Etter at jeg har vunnet denne kampen, vil jeg utfordre meg selv mot Martyn Ford, denne kampen vil skje, hvis Martyn er for redd til å kjempe mot meg, vil verden vite det. Jeg går inn i ringen nå klar til å kjempe.'

Se Også: