Du bør ikke sove med en vifte hele natten under en hetebølge, advarer eksperter

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ettersom de fleste briter opp og ned i landet suser i temperaturer på opptil 32C, vil mange tenke på å slå på fansen fullstendig når de sover i natt.



Men ifølge noen eksperter kan det å ha en vifte på natten ha flere ulemper som du kanskje vil være oppmerksom på for å beskytte helsen din.



Å sove med en vifte kan faktisk ende opp med å sirkulere ikke bare luft, men også pollen og støv, noe som ikke er ideelt for de som lider av allergi eller astma, Sleep Advisor melder.



kjendis bb 2013 huskamerater

'Ta en nærmere titt på viften din,' foreslår The Sleep Advisor. 'Hvis den har samlet støv på bladene, flyr disse partiklene gjennom luften hver gang du slår den på.'

person som sover med vifte

Hvis du planlegger å holde en fan i kveld, tenk deg om to ganger (Bilde: Getty Images)

Huden din kan også lide av at viften er på hele natten, da den kan tørke den ut. Det mens en vifte også har potensial til å tørke opp nesegangene, noe som resulterer i at kroppen din produserer overflødig slim og du våkner og føler deg blokkert.



Sleep Advisor advarte også om at den kjølige luften kan føre til at du våkner om morgenen og føler deg stiv.

'Dette er fordi den konsentrerte, kule luften kan få muskler til å spenne seg og krampe,' forklarer ekspertene, og legger til at dette skjer oftest for de som sover med viften like ved nakken og ansiktet.



oppdage mobiltelefonen

Det kommer når briter søker noen form for pusterom fra den enestående hetebølgen som har brakt sydende temperaturer opp og ned i landet.

kvinne sover

Fans kan også tørke ut huden din (Bilde: Getty Images)

Få nyhetsoppdateringer direkte til innboksen din med NEWSAM's gratis nyhetsbrev. Velg den som passer best for deg på www.NEWSAM.co.uk/email.

Met Office utstedte mandag sin første ekstreme varme-advarsel noensinne for forskjellige deler av Storbritannia, ettersom temperaturen vil komme opp til 33C de neste dagene.

sheridan smith to halvlitere

Advarselen, som er gitt til offentlige helsepartnere over hele Storbritannia og er på plass til midnatt på torsdag, dekker en stor del av Wales, hele Sørvest -England og deler av Sør- og Sentral -England.

Det kommer når prognosen fortsetter å vise uvanlig høye temperaturer - spesielt for vestlige områder, og etter søndag ble det registrert som årets varmeste dag i England og Wales.

person som sover

Å ha en vifte på over natten kan også føre til at du våkner og føler deg stiv om morgenen (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

kan du ta panadol når du er gravid

Stekende temperaturer i løpet av helgen og mandag så folk strømme til stranden for å sole seg i solskinnet da de likte den første dagen med lockdown -løft i England.

Met -kontoret advarte om at varmt vær sannsynligvis vil sette de mest sårbare i fare, mens befolkningen i større grad sannsynligvis vil oppleve noen negative helseeffekter, inkludert solbrenthet eller varmeutmattelse (dehydrering, kvalme, tretthet) og andre varmelaterte sykdommer.

Se Også: