Huawei P20 anmeldelse: kamera med to objektiver leverer utmerket i en kompakt, godt designet form

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Huawei har kommet med stormskritt de siste årene og er nå den tredje største smarttelefonprodusenten i verden bak Samsung og Apple.



Det kinesiske selskapet fant ut for noen år tilbake at mange mennesker vil kjøpe en telefon basert på kameraet – og tilpasset seg deretter.



Det inngikk en avtale med det tyske kameraselskapet Leica om å utvikle skytespillene inne i telefonen sin og har fortsatt samarbeidet frem til 2018 med sine splitter nye flaggskip.



Vi matchet til og med den større, bedre P20 Pro opp mot et £3000 DSL-kamera i Sør-Afrika for å bevise hvor bra det var.

Men denne anmeldelsen handler om den mindre, billigere P20 - som har et oppsett med to linser i stedet for en trippellinse. Den er åpenbart ikke like god som storebroren – men hvis du er på jakt etter en ny telefon med et godt kamera og ikke vil bruke for mye, er dette en god konkurrent.

Du kan hente den SIM-fri fra slike som Carphone Warehouse for £549 . Det gir deg en sjenerøs 128 GB innebygd lagring og 4 GB RAM for å holde ting i gang.



Huawei P20 er på lager på alle de store nettverkene. Slik kom vi videre med det etter noen dager.

Kamera

Den tofargede glassbaksiden på P20 er fantastisk



La oss starte på toppen. Huawei har utstyrt P20 med et 12-megapiksel RGB-objektiv og et 20-megapiksel mono-objektiv for å ta autentiske svart-hvitt-bilder. Den har også 2x optisk zoom, noe som er uvanlig på telefoner til dette prispunktet. Det betyr at du beholder litt flere detaljer når du zoomer inn for et nærbilde.

Hvis du vil komme inn i innstillingene, kan du justere alle slags ting som ISO og hvitbalanse. Hvis du lar det stå på automatiske innstillinger, vil smartene inne i kameraet prøve å gjenkjenne hva du peker det mot og justere fargene deretter. Alt handler om personlige preferanser, men jeg fant ut at det forsterket lyse farger (som blomster, for eksempel) mer enn nødvendig.

wilder vs breazeale uk kanal

Akkurat som Instagram lærte oss, kan du også bruke filtre på bilder, og som jeg nevnte før, ser svart-hvitt-bildene spesielt bra ut.

Det er en frontvendt 24-megapiksel sensor som tar selfier i stor detalj. Det fungerer veldig bra for videosamtaler hvis du ofte WhatsApp venner og familie.

Når vi snakker om video, kan den ta 4K-video med 30 bilder per sekund, noe som er ganske bra. Imidlertid hadde det vært bedre om det var en super-slow-mo-modus som det er på Sony Xperia XZ2.

Jeg er ikke sikker på at det er det beste kameraet jeg har sett på en kompakt telefon – jeg var virkelig en fan av Google Pixel 2 og Sony Xperia XZ2 Compact. Men av disse to er førstnevnte £30 dyrere, og sistnevnte krasjet stadig.

Det jeg vil si er at det tar noen gode bilder i svakt lys og er definitivt opp til oppgaven med å bli ditt daglige kamera. Sjekk ut noen av bildene jeg tok med denne telefonen nedenfor.

Snoopy godkjenner kameraet til Huawei P20 (Bilde: Nicola Parsons)

Leica-kameraet kan plukke ut detaljene i denne potteplanten (Bilde: Jeff Parsons)

Fargebalansen håndteres automatisk av kameraets kunstige intelligens (Bilde: Nicola Parsons)

Zoomen på kameraet er ekstremt imponerende og nesten ingen detaljer går tapt (Bilde: Nicola Parsons)

Design

(Bilde: Huawei)

Som omtrent alle andre telefoner i år, bruker P20 et hakkdesign for å prøve å få ut så mye skjermeiendom som mulig fra telefonens kropp. Hvis du ikke liker utseendet på den, kan du legge til en valgfri svart linje på toppen av telefonen som kansellerer den.

Jeg har ikke noe imot hakkdesignet i det hele tatt - Huawei har også minimert det betraktelig, så det er knapt i veien.

123 engel nummer betydning

Resten av telefonen er en vakker kile av glass tilgjengelig i svart, blått og et par strålende tofargede design: rosa gull eller 'tusmørke' som er noe av en blanding mellom lilla og blått.

Den veier behagelige 165 g og har en 5,8-tommers skjerm med en fingeravtrykkskanner klemt inn i bunnen (du kan også låse den opp med ansiktet ditt). Den er ikke helt vanntett, men vil overleve å bli fanget i regnet.

En ting jeg må påpeke er at som omtrent alle andre 2018-telefoner (bar OnePlus 6 ) den slipper 3,5 mm hodetelefonkontakten. Du må konvertere til USB-C, bruke en dongle eller adoptere til et trådløst par.

ggg vs canelo 2 underkort

Alt i alt er dette et nydelig stykke designteknikk og en veldig pen, om enn litt flekkete telefon.

Ytelse og batteri

De nevnte 4 GB RAM betyr at denne telefonen ganske glider sammen når du trenger det og vil komfortabelt kjøre grafisk-intensive apper uten å hakke.

Den bruker en Huawei-utviklet prosessor kalt en Kirin 970 og kjører Huaweis modifiserte versjon av Android som heldigvis er fri for elendig bloatware.

Det er lettest å bare si at denne telefonen er på nivå, ytelsesmessig, med slike som Samsung Galaxy S9 eller OnePlus 6 og kan enkelt håndtere alle appene du måtte ønske.

Skjermen er en LCD-affære, som ikke er fullt så fin som et OLED-panel, men den har en oppløsning på 2244 x 1080. For pengene mine, treffer det søtpunktet mellom kvalitet, verdi og batterisparing.

En ting å være forsiktig med er at 128 GB lagringsplass er alt du får, siden det ikke er noe alternativ for å legge til et microSD-kort. Dette er ikke så problematisk siden 128 GB er MYE plass - men det er fortsatt noe å huske på.

Inne i telefonen er det et 3400 mAh batteri som enkelt vil se deg gjennom en dags full bruk. Den lader via den nyere USB-C-tilkoblingen, og du må fortsatt koble den til over natten.

Konklusjon

En flott Android-telefon fra Huawei

Dette er ikke Huaweis beste telefon for året – det er åpenbart P20 Pro. Men den tilbyr et godt alternativ for de som ønsker en kompetent Android-telefon med et flott kamera og en fornuftig pris.

Hvis du er som meg, er du sannsynligvis litt overbevist om å måtte dumpe opp nesten en tusenlapp for det nyeste og beste når det er utmerkede telefoner som denne som sitter i Android-mellomklassesfæren. Riktignok har den ikke alle whizz-bang-funksjonene til de beste håndsettene tilgjengelig - men den gjør nok for 90 % av oss.

Forbedringer kan oppnås - la oss se full vanntetting og optisk bildestabilisering på Huawei P30, takk.

Men hvis du leter etter et flott Android-håndsett i mellomklassen som ikke er for stort for hendene dine, er det et rett skudd mellom dette, Google Pixel 2 og Sony Xperia XZ2 Compact.

Huawei P20 bringer egentlig ikke noe nytt til smarttelefonfesten, men den gjør alt som kreves av den med en klype stil og minimalt med oppstyr.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: