HTC avslører £699 U12+ smarttelefon med forbedret Edge Sense-teknologi og et GJENNOMGÅENDE deksel

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samtidig som HTC sitt siste flaggskip smarttelefon var U11+, har firmaet forbigått U12 og i stedet avduket U12+.



Beslutningen om å hoppe over U12 ble tatt for å gjenspeile det faktum at U12+ er den høyeste smarttelefonen som HTC vil lansere i år.



HTC bruker slagordet 'Live on the Edge' for å lansere U12+, som har forbedret Edge Sense-teknologi, kalt Edge Sense 2.



Dette lar brukere samhandle med enheten sin gjennom en rekke håndbevegelser - inkludert et klem eller trykk på sidene, som brukere kan definere snarveier for.

Det er et gjennomsiktig deksel som lar deg se den indre funksjonen til telefonen (Bilde: HTC)

Du kan kikke på telefonens indre funksjoner (Bilde: Shivali Best)



Med Edge Sense 2 kan smarttelefonen også oppdage hvilken hånd du bruker, noe som gir deg enhåndsfrihet til å navigere på enheten.

Når det gjelder kameraer, har U12+ doble bak- og frontkameraer, som begge har den høyt elskede DSLR-lignende bokeh-effekten.



Hovedkameraet har 2x optisk zoom samt en imponerende 10x digital zoom, noe som betyr at du kan ta nærbilder uten å miste kvaliteten.

Telefonen har ansiktsgjenkjenning, samt en bakre fingeravtrykkssensor

Og det å ta bilder i situasjoner med lite lys er en uklarhet for U12+, takket være «ultrapiksel»-teknologi, som fanger opp detaljer selv i mørket.

Lydkvaliteten er også imponerende – både gjennom telefonens høyttalere, og gjennom USonic-øretelefonene, som følger med U12+.

Øretelefonene matcher ørets unike struktur for å skreddersy lyden til deg, og har aktiv støyreduksjon.

Det er tre fargealternativer - Ceramic Black, Flame Red og Translucent Blue

Den flammerøde versjonen (Bilde: HTC)

En av de mest innovative funksjonene er overflatedesignen, som kommer i en rekke livlige farger - inkludert en gjennomskinnelig blå, som lar deg se inn i telefonens indre.

Og hvis det gjennomsiktige alternativet er litt for sci-fi for din smak, finnes det også mer tradisjonelle hylstre, inkludert Ceramic Black og Flame Red.

Som mange av sine rivaler har U12+ ansiktsgjenkjenning for å låse opp enheten din, samt en bakre fingeravtrykkssensor.

Når det gjelder kameraer, har U12+ doble bak- og frontkameraer, som begge har den høyt elskede DSLR-lignende bokeh-effekten (Bilde: HTC)

Selv om dekselet er laget av glass, har ikke U12+ trådløs lading - selv om HTC hevder at dette er for å gjøre telefonen mer effektiv (Bilde: Shivali Best)

Imidlertid mangler det noen funksjoner som vi gjerne skulle sett.

Telefonen har ikke hodetelefonkontakt, noe som betyr at brukere enten må bruke trådløse hodetelefoner eller kjøpe en adapter.

Og selv om dekselet er laget av glass, har ikke U12+ trådløs lading – selv om HTC hevder at dette er for å gjøre telefonen mer effektiv.

Telefonen vil koste £699/€799.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: