Hvordan se Fifty Shades Freed for absolutt ingenting denne Valentinsdagen

50 Gråtoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den siste 50 Shades of Grey -filmen er nå ute på kinoer over hele Storbritannia.



Til tross for blandede anmeldelser fra kritikerne, vil noen par eller singleton -venner som feirer Valentinsdag (alias Galentine's Day) kanskje lage en morsom kveld med det og krangle noen gratis kinobilletter for å se det erotiske dramaet.



Hvordan? TopCashback.co.uk tilbyr alle nye medlemmer en bonus på £ 10 for å dekke kostnaden for en kinobillett for å se den siste raske delen av den populære Hollywood-serien, med A-listerne Jamie Dornan og Dakota Johnson.



red light district london

Jamie Dornan og Dakota Johnson kommer tilbake til siste runde i Fifty Shades

Filmen, regissert av James Foley, er en tilpasning av den tredje romanen i forfatteren EL James 'erotiske trilogi.

Fans av den populære myke pornoserien kan forvente den vanlige blandingen av glede og smerte (Bilde: Universal)



Hold kostnadene nede 14. februar ved å kreve gratistilbudet, som er gyldig på billetter fra alle de store kinokjedene til 18. februar, ved å kjøpe billetter som normalt og deretter sende inn kvitteringen online via TopCashback.co.uk for å motta £ 10 i kontanter.

Les mer



Valentinsdag 2019
God Valentinsdag Vitser Dikt Beste romantiske storbyferier

Hvis du ikke allerede har en konto, er det helt gratis å registrere deg, og cashback blir vanligvis sporet innen syv dager og deretter kreditert et medlems konto innen 30 dager. Kunder kan sjekke alle vilkårene for tilbudet ved å besøke TopCashback.co.uk .

Britiske fans forventes å strømme til kino for å fange den siste filmen (Bilde: Youtube/Universal Pictures Australia)

godt betalte jobber uten kvalifikasjoner

Den første Fifty Shades -filmen, med tittelen Fifty Shades of Grey, hadde premiere i februar 2015, regissert av den britiske artisten Sam Taylor Johnson og brutto over 436 millioner pund på det globale billettkontoret til tross for en kritisk mauling.

En oppfølger fra 2017 med tittelen Fifty Shades Darker tjente over £ 290 millioner på billettkontoret - med Fifty Shades Freed som skulle bli den siste delen i bondage -dramaserien.

Hvordan fungerer cashback -nettsteder?

  • I stedet for å handle direkte gjennom en butikk på nettet, får du tilgang til forhandleren via et cashback -nettsted som deretter får betalt (av merkevaren) for & apos; henviser & apos; deg til dem.

  • Transaksjonen din fortsetter som normalt, og varen din kommer fremdeles direkte fra forhandleren, men cashback -nettstedet vil betale deg et kutt av denne betalingen som en belønning for å bruke tjenestene, og som et insentiv for å oppmuntre deg til å gå tilbake.

  • Dette beløpet kan være alt fra 1% til £ 100 av det totale forbruket.

  • Cashbacken din blir sendt tilbake til deg via cashback-kontoen din rundt 7-10 virkedager senere.

  • Med mer komplekse tjenester som reiser og finansielle produkter kan denne perioden imidlertid forlenges til seks måneder.

Se Også: