Hvordan miste en stein på 2 uker - dag 2

Slanking

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kvinne soler seg (bilde: Getty)

Kvinne soler seg (bilde: Getty)



I går brøt vi den glade nyheten om at det ikke er for sent å miste en stein før ferien - ved å følge vårt supersommerdiett.



I dag skal vi vise deg hvordan du gjør det ...



Veiledende prinsipper:

fordelsjuksekoder fanget på facebook

1. Drikk en dobbel espresso, ingen melk eller sukker, for å øke stoffskiftet først, ta deretter en halv times trening - jogging, svømming, trampolining, alt du liker.

2. Alle detaljerte kveldsmåltider serverer en og ingrediensene kan økes for å servere mer. Karbohydrater bør unngås etter kl. 18.00, med mindre du trener på kveldene når små mengder er tillatt.



3. Supper serverer to og kan lages på forhånd og i bulk for å redusere tiden du trenger å bruke matlaging. Hvis du ikke har tid til å lage mat, er det tillatt med kjøpte butikker.

4. Server salat med lunsj som består av det du har lyst på av følgende: alle slags blader, tomater, agurker, paprika, mais, vårløk, rødløk, selleri, strimlet kål, raspede gulrøtter, stekte grønnsaker kikerter og linser. Tilsett litt kald, skinnfri, kokt kylling eller kalkun, magert kjøtt, noen sprø baconbiter, fetaost, cottage cheese, reker, laks, kokt egg og en teskje olje og eddik.



5. Nyt en rekke forskjellige farger stekte, dampede og stekte grønnsaker til middag.

6. Hvis du liker en tippel, får kvinner ett glass god rødvin om dagen, mens menn kan nyte to.

7. I tillegg til rikelig med vann kan du ha to kopper te om dagen - morgen og ettermiddag - gjerne grønn te.

8. Til frokost og hele morgenen, ha massevis av frisk frukt, saftig frukt, frukt smoothies og fersk fruktjuice.

Her er vår syv dagers 2 uker i Fast Lane -spiseplanen.

Følg den i fjorten dager for å miste opptil en stein - eller lenger for å nå målvekten din.

Dag 1

Sent på morgenen: Liten pakke med usaltede nøtter

Lunsjtid: Biffbuljong med Pearl Barley

Varm 1 ss olivenolje i en panne og brun 250 g mager stekebiff forsiktig, skåret i små terninger. Tilsett 2 ss balsamicoeddik og 2 ss Worcestershire -saus, skru opp varmen og rør kraftig til det meste av væsken er borte.

Tilsett en hakket løk, gulrot og selleri stilk, pluss et lite laurbærblad og en liten kvist fersk rosmarin. Sett på lokket og kok i ca 20 minutter på svak varme, til grønnsakene er møre. Tilsett fond, laget av 2 ts Marigold Vegetabilsk Bouillon pulver i 500 ml varmt vann og kok opp.

Rør inn 75 g perlebygg og en håndfull fersk, hakket persille og la det småkoke i 25 minutter, til bygget er mørt. Ta kjelen av varmen og fjern laurbærblad og persille og smak til med litt salt og pepper. Visp med en stavmikser til ønsket konsistens, tilsett eventuelt kokende vann til tynn.

Midt på ettermiddagen: Ryvita og hakket egg.

Kveld: Veldig rask laks

Mal en laksefilet eller laksebiff lett med olivenolje og grill under moderat varme i sju til åtte minutter, snu en gang. Dryss med Worcestershire -saus eller balsamicoeddik eller lime og sitronsaft. Server med grønnsaker med en skvett honning.

Sengetid: To mini havrekaker med nøtte- eller frøsmør og et par skiver kaldt kalkunbryst.

Dag 2

Sent på morgenen: Havrekaker med hermetisert laks og agurk.

Lunsjtid: Krydret rød pepper og søtpotetsuppe

Varm 1 ss oliven i en panne og tilsett en liten av hver av følgende grønnsaker, i terninger: løk, hvitløksfedd, selleristilk, rød pepper, gul pepper, appelsin pepper, søtpotet, en halv rød chili pluss en hakket krukke tomater. Stek på middels varme til de er møre.

Tilsett lager laget av 2 ts Marigold Vegetable Bouillon pulver blandet med 500 ml varmt vann, havsalt og nykvernet svart pepper.

Midt på ettermiddagen: Grain Bar

Kveld: Veldig rask omelett

Forvarm ovnen til 375F/190C/gassmerke 5 og smør en liten ildfast form lett med olivenolje. Pisk to egg i en bolle og tilsett skinke, kylling, sveitsisk ost, grønnsaker og persille/basilikum.

Smak til med salt og pepper, hell i formen og stek i 15 til 20 minutter til toppen er litt gyllen. Avkjøl noen minutter før servering med grønnsaker.

Sengetid: Et krus med grønn og svart varm sjokolade, laget med soyamelk.

Dag 3

Sent på morgenen: Rå grønnsaker med hummus

Lunsjtid: Kylling og grønnsaksuppe

Kok opp buljong (laget av 2 ss Marigold Vegetable Bouillon pulver i 500 ml varmt vann). Tilsett to små kyllingbryst uten skinn og la det småkoke forsiktig i ytterligere seks minutter.

Fjern kjelen fra varmen, dekk til og la stå i ca 15 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Overfør kyllingen til en tallerken for å avkjøle, lagre lager.

Bruk en annen panne til å steke en løk i 1 ss olivenolje. Tilsett et knust hvitløksfedd og surr i ytterligere et minutt før du legger til to små gulrøtter og en selleristang, begge finhakket.

Stek i ca 10 minutter, til det er mykt. Tilsett fond og kok til grønnsakene er møre. Tilsett strimlet kylling og server med 2 ss finhakket persille, salt og pepper.

jacob rees mogg sønn

Midt på ettermiddagen: Kaldt kokt egg og skinke

Kveld: Veldig rask makrell

Stek to røkt makrellfileter (med skinnsiden ned) i en middels varm ovn i omtrent fem minutter, til de er varme og røykfylte. Server med masse grønnsaker.

Sengetid: En liten bolle med grøt, laget med vann og toppet med Manuka -honning

Dag 4

Sent på morgenen: Kaldkokt kylling, tomater og ferske nøtter.

Lunsjtid: Lam og bønnesuppe

Brun 100 g magert lammekjøtt i en non-stick panne, tilsett ½ ss Worcestershire-saus og rør til kjøttet er brunet. Rør inn ½ ts hver av malt spidskommen, paprika og chili.

Varm opp 1 ss olje i en annen panne og tilsett en hakket løk, en hvitløksfedd, en hakket pepper og en gulrot og kok i fem minutter.

Rør inn en halv boks med svartøyede bønner eller cannellini-bønner og en babykål, finskåret. Kok i fem minutter, tilsett deretter 500 ml buljong, fersk persille eller korianderblader, salt og pepper.

Midt på ettermiddagen: Rå grønnsaker med salsa.

Kveld: Veldig raske reker

Smør seks ferske reker med chili, hvitløk eller sitronfylt olivenolje og grill begge sider til de er rosa (to til seks minutter avhengig av størrelse). Server med masse grønnsaker.

Leggetid: Tre ruter mørk sjokolade og noen spon parmesanost.

Dag 5

Sent på morgenen: Three Bean Salat

cla 200 amg linje

Lunsjtid: Spinat og brønnkarse suppe

Varm 1 ss olivenolje og sauter en liten, hakket løk til den er myk. Tilsett 500 ml buljong og en dessertskje med havregryn og kok i opptil 15 minutter, til det er mykt.

Tilsett ½ pose fersk spinat og ½ pose fersk brønnkarse. Kok opp og bruk deretter en stavmikser til du har en jevn konsistens. Smak til og tilsett litt sitronsaft.

Midt på ettermiddagen: Rå grønnsaker med en liten gryte med cottage cheese

Kveld: Veldig raskt lam

Gni en lammebiff med sitronskall og en klype kanel blandet med en skvett olivenolje. Grill under moderat varme i fire minutter på hver side, lengre for godt gjennomført.

La den hvile på en varm tallerken mens du varmer opp litt fersk appelsinjuice med litt finhakket rød chili, og hell deretter over lammet. Server med grønnsaker.

Sengetid: En liten eske med naturlig levende yoghurt med en virvel honning.

Dag 6

Sent på morgenen: Blandet oliven med fetaost eller fylte oliven.

Lunsjtid: Linsesuppe

Hakk en tynn purre, en stang selleri og to store gulrøtter. Ha i en stor panne. Hell i 500 ml buljong og kok opp.

Skru ned varmen og tilsett 75 g røde linser (skyllet). La det småkoke i 20 minutter - til grønnsakene er møre og linsene er gjennomstekte. Rør inn en liten haug finhakket persille og smak til.

Midt på ettermiddagen: Liten pakke med friske nøtter og frø.

Kveld: Veldig raskt svinekjøtt

Bland 1 ss peanøttsmør med litt søt chilisaus og smak til med pepper. Legg to tynne skiver av svinefilet på et stekebrett, pensle toppen med halve nøtteblandingen og grill under moderat varme i to minutter. Snu svinekjøttet forsiktig, pensle den andre siden med den resterende blandingen og grill i ytterligere to minutter, eller til de er gjennomstekte. Server med ferske epleskiver og hakket fersk koriander/mynte og rikelig med grønnsaker.

Sengetid: Et lite kar med hytteost med en håndfull blandede frø.

bbc vinter-OL 2018

Dag 7

Sent på morgenen: Rå grønnsaker med guacamole

Lunsjtid: Velsmakende fiskesuppe

Varm 1 ss olivenolje i en stor gryte over middels varme og tilsett et finhakket fedd hvitløk, ½ ts skrelt, revet ingefær, ¼ ts finhakket rød chili, 1 ss sitrongress og 200 g ferskt krabbekjøtt og sauté til fem minutter.

Tilsett 500 ml fiskekraft, 150 ml kokosmelk og 1 ss thailandsk fiskesaus. Skru opp varmen og kok opp. Reduser varmen til lav og ha i 50 g ukokte, avskallede reker og la det småkoke i to minutter eller til rekene er rosa og gjennomstekte. Rør inn en finskåret vårløk, litt sitronsaft, 1 ss hakket fersk koriander og smak til.

Midt på ettermiddagen: Selleri pinner med nøttesmør.

Kveld: Veldig raske burgere

Bruk nykvernet magert biff, eller soyakjøtt. Tilsett noen havsaltkrystaller, malt svart pepper, spisskummen og koriander, pluss noen risting av Worcestershire -saus eller balsamico. Form til patties og avkjøl i 15 minutter før du griller. Topp med et stykke geiteost -cheddar mot slutten av tilberedningen. Server med en generøs porsjon salatgrønnsaker.

Sengetid: Ett egg lett kryptert og servert på en havrekake.

* 2 Weeks in the Fast Lane (Painless Publishing), er tilgjengelig til spesialprisen på £ 7,00, pluss p+p, til -leserne i en begrenset periode ved å gå til www.fatbustforever.com og siterer referanse DM811.

Se Også: