Hvordan tjente jeg 6500 pund ved å rapportere et tomt hus - og det kan du også

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Levinia, 31, tjente akkurat £ 6500 for å hjelpe til med å sette dette tomme hjemmet tilbake på markedet



Eiendommene står tomme og nedlagte. I mellomtiden stiger husleier og boligpriser, og familier blir hjemløse fordi de ikke kan betale. Det er en nasjonal skandale.



Den gode nyheten - som en mamma fant ut - er at ved å iverksette tiltak selv, kan du ikke bare hjelpe deg med å få et hjem i bruk igjen, men gjøre deg selv (og en lokal veldedighet) til en veldig ryddig sum.



Møt mamma til to Levinia Gluck, som bestemte at det var på tide at et hjem i Hendon, London, skulle bo igjen.

Jeg har alltid lurt på hvorfor en så potensielt flott eiendom tvers over veien fra en park og med god tilgang til Nord -rundskrivet satt tom og forlatt, forklarte hun.

som er i kjendis storebror 2013

Levinia utenfor det tomme hjemmet



yorkie (sjokoladeplate)

Sent i fjor kom hun over YouSpotProperty , og innså at det var en måte å ikke bare få hjemmet tilbake på markedet, men også bli belønnet for det.

Hun sendte dem rett og slett en iPhone -snap av huset med adressen. I løpet av en uke mottok hun en Amazon -kupong på 20 pund da huset tilpasset kriteriene for det selskapet lette etter.



Men det var potensielt mye mer penger som kom henne - fordi firmaet ikke bare belønner folk som oppdager hjem, det tilbyr deg også 1% av prisen de kjøper hjemmet for.

I de neste tre månedene holdt YouSpotProperty meg inne i løkken av undersøkelsen om å spore eieren og gå inn i forhandlinger. På ferdigstillingsdagen betalte de meg 6500 pund. '

Omfanget av problemet

Det står mer enn 610 000 hjem tomme i England, med mer enn 50 000 i London alene, ifølge veldedigheten Tomme hjem .

Mange av disse eiendommene eies av enkeltpersoner som ikke er lette å spore, sa Ben Radstone, medstifter av YouSpotProperty.com .

Noen bor i utlandet eller er ellers eldre som ikke ønsker å bli plaget. Det er ofte en følelsesmessig tilknytning til eiendommen, for eksempel et arvet hjem eller et barndomshus, noe som fører til en tilbakeholdenhet for å gjøre noe med eiendommen på kort sikt.

Hvordan du kan hjelpe til med å fikse problemet

En gate med rekkehus ligger i Kensington -området i Liverpool, Nord -England

Hus bør brukes, ikke forlates (Bilde: Reuters)

233 engel nummer betydning

Lokale myndigheter har makt til å tvinge salg av et tomt eller nedlagt hus for å ta det i bruk igjen - enten for å kjøpe dem selv eller tvinge et salg hvis folk ignorerer lovpålagte varsler eller har ubetalt gjeld.

Du kan rapportere eventuelle ødelagte eller tomme hjem til dem - vanligvis ved å besøke nettstedet deres. Det & apos; s mer informasjon om hva du kan gjøre og makterådene har her .

Problemet er i mange tilfeller at råd ikke har penger eller ressurser til å handle - spesielt i London.

Å returnere tomme og forfalne hjem til bruk er et større problem i London enn andre steder i Storbritannia fordi råd rett og slett ikke har råd til å kjøpe og returnere dem til markedet, sa Nick Kalms, medstifter av YouSpotProperty.

åndelig betydning av 12

I noen tilfeller er det ganske enkelt utenfor rekkevidde av rådsbudsjettet, så det har delvis ført til en økning i tomme boliger rundt London.

Annen vei

En mann går forbi en rad med øde hus i Stoke på Trent

(Bilde: Reuters)

Den gode nyheten er at råd ikke er de eneste som kan bringe disse boligene tilbake på markedet.

Kalms og Radstone har kjøpt mer enn 200 boliger rundt London de siste fem årene, slik at de kan renoveres og tas i bruk igjen.

michael gove barneskuespiller

For å hjelpe til med å fremskynde prosessen, belønner de også medlemmer av publikum som oppdager og rapporterer tomme eller nedlagte boliger med Amazon- eller M&S -verdikuponger på 20 pund og 1% av kjøpesummen hvis hjemmet blir kjøpt. Ytterligere 500 pund går til en veldedig organisasjon i lokalsamfunnet. 1700 mennesker har tjent kuponger så langt.

Tilnærmingen til å returnere disse egenskapene til bruk er helt ned til hvordan eierne blir kontaktet og gjort for å føle om prosessen, sa Radstone.

Mange vet ikke verdien av eiendommene deres, eller vil at rådets myndighet ber dem selge.

Løsningen ligger i tilnærmingen som brukes til å kontakte og hjelpe eiere med å avhende disse eiendommene.

Du kan rapportere tomme boliger til dem her .

Se Også: