Hvordan få tak i tyvegods uten å bryte loven

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Politiauksjoner gir muligheten til å gjøre et kupp.

Politiauksjoner gir muligheten til å gjøre et kupp(Bilde: Getty)



Å håndtere stjålne varer er ingen latter. Hvis du blir tatt, kan du få en maksimumsstraff på 14 års fengsel.



Men det er mulig å ta besittelse av stjålne varer på en måte som er helt over bord.



nigella peanøttsmør sjokoladekake

Når politiet gjenoppretter gjenstander fra skurker, prøver de å få dem tilbake i hendene på sine rettmessige eiere.

Men dessverre er dette ikke alltid mulig, og derfor holder politiet auksjoner for å finne et nytt hjem for varene. Inntektene går deretter til en rekke gode formål.

Det store salgsargumentet er at disse auksjonene gir sjansen til å gjøre et kupp, ettersom du ikke har en tendens til å møte stor motstand når du byr.



Hvordan finne en politiauksjon

Apples iPhone 6 (L) og iPhone 6 Plus (R) bokser og telefoner vises sammen i Utah

Få inn ditt vinnende bud før hammelen går ned, og du kan hente stjålne gjenstander til en rabatt (Bilde: Getty)

Det er noen forskjellige auksjonsveier som politiet vil ta her.



Den første er Humle auksjoner, som er et nettsted som er opprettet bare for at politiet skal kaste bort stjålne eiendeler.

Du må registrere deg på nettstedet for å kunne gi et bud på en vare, samt opprette en Nochex -betalingskonto. Budprosessen er omtrent den samme som du vil se på eBay.co.uk - du angir et maksbud, og hvis du overgir deg, blir du varslet og får muligheten til å heve ditt eget tilbud.

I skrivende stund er smykker og biltilbehør de områdene der du har mest valg, selv om detaljene om de faktiske elementene kan være litt sparsomme.

er galaxy s7 vanntett

Noen politistyrker foretrekker å tilby disse elementene til budgivere i fysiske auksjoner.

Greater Manchester Police for eksempel auksjoner beslaglagt og forlatt biler gjennom BCA auksjonsgruppe og Stoodley kjøretøyauksjoner , mens andre stjålne varer blir auksjonert bort gjennom slike Sentrale auksjonsrom i Rochdale, Charles Taylor Auctioneers & Valuers eller Simon Charles Auksjonærer og takstmenn.

Det er verdt å se på hvordan din egen lokale politistyrke håndterer tyvegods og om de holder auksjoner i ditt område.

Gå til eBay

Du kan hente gjenstander som politiet har hentet fra sine dedikerte butikker på eBay (Bilde: Getty Images AsiaPac)

bilder av sjeldne £2-mynter

Tro det eller ei, en rekke forskjellige politistyrker har sine egne eBay butikker også hvor de kan selge varene.

Sussex -politiet har for eksempel sin egen butikk på auksjonsstedet, med nåværende partier, inkludert Nike -joggesko, Ford Focus -lettmetallfelger, Armani -parfyme og en iPad Mini.

Sussex sier at inntektene fra salget går til en rekke veldedige organisasjoner som de støtter.

i mellomtiden Butikken til Cheshire Police har elementer inkludert Bic barberhøvler og en Oral B elektrisk tannbørste som er tilgjengelig, mens Leicestershire Police auksjonerer ut bremseklosser, klær og blekkpatroner.

Det er ikke så forskjellig fra å kjøpe fra noe annet på eBay med betalinger som vanligvis går via PayPal og varene blir sendt ut i innlegget.

Fra stjålne varer til tapt eiendom

Mistet bagasje, som feriekofferter, blir også auksjonert bort.

Mistet bagasje, som feriekofferter, blir også auksjonert bort

Auksjonærer er også et populært valg for reisefirmaer som også ønsker å rydde ut tapt eiendom.

Transport for London tjente hele 3 millioner pund ved å auksjonere bort tapt eiendom i de tre årene frem til 2017, for eksempel gjennom både et fysisk auksjonshus og et online.

Hvis du går ned til Greasby i Sør -London vil du se mange ting beskrevet som 'tapt bagasje', mens tapt eiendom også selges videre XS -elementer som driver sin egen butikk på både eBay og Amazon.

XS flogger også mange overflødige forretningsartikler, så det er kanskje ikke åpenbart om varen du byr på er noe som er etterlatt av en uforsiktig passasjer fra Northern Line.

Du kan også prøve å gjøre et kupp ved å gå over til en tapt bagasjeauksjon. Dette er koffertene som flyselskapene ikke har kunnet gjenforene med sine eiere, og derfor blir de pisket til kjøpere som har lyst til å teste lykken for å se om innholdet faktisk er verdt noe.

De store pengeartene som smykker og elektronikk vil allerede ha blitt fjernet, men det kan være noe designerutstyr der inne som er verdt noen få kroner du kan selge videre. Eller det kan være selve kofferten som er verdt pengene.

Greasby er igjen et av auksjonshusene som holder disse bagasjeauksjonene, mens BCVA i Bristol og Hanworth i Kempton er også verdt en titt.

emma mcvey mario falcone

Les mer

Supersparernes hemmeligheter
Jeg betalte bare 29 pund for en hummermiddag Tenåring kutter mammas shoppingregning i HALV Hvordan lage ditt eget treningsstudio GRATIS Hvordan snu løs veksling til £ 600

Se Også: