Hvordan få billetter til liveshowene til Britain's Got Talent 2018 - her er når og hvor du kan søke

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: ITV)



dragons den vekttap søstre

Britain & apos; s Got Talent er endelig tilbake på skjermene våre 14. april, og fansen vil kunne stille den klokken 20.00 på ITV for å se den neste mengden heldige auditionærer.



Men hvis du har lyst til å se det mens det skjer, er det slik du kan få billetter til liveshowene.



Dette er din sjanse til å se den neste store tingen før de treffer den store tiden, så ikke vent. Billetter er gratis, men du må slå på alarmen hvis du vil kjøpe dem.

Musiker Tokio Myers vant BGT i 2017 (Bilde: Syco/Thames/Dymond)

rebekah vardy er en kjendis

Billetter er tilgjengelige gjennom Applausbutikk men de har ikke annonsert når valgurnene åpner. Du kan imidlertid registrer deg for & apos; Hold meg oppdatert & apos ;, som gir deg et støt når det er sjansen til å få billetter igjen.



Stedet må fortsatt bekreftes, og du må være over 12 år for å delta på liveshowene.

For øyeblikket Applausbutikk bare sier & apos; kommer snart & apos; så vi forventer at det blir en hvilken som helst dag nå.



Ant McPartlin vil ikke være vert for Britain & apos; s Got Talent i år (Bilde: ITV)

Showet starter med dekning av auditions over hele Storbritannia før de heldige siste valgte handlingene blir kastet ned på liveshowene.

I år er alle fire av fjorårets dommere tilbake - hvis det ikke er ødelagt, ikke fikser det - og inkluderer Alesha Dixon, Amanda Holden, David Walliams og Simon Cowell.

Dessverre ser det ut til at Dec vil presentere liveshowene uten Ant i år mens Ant fortsetter behandlingen i rehab etter at han ble arrestert i promillekjøring.

når er aj-kampen

Se Også: