Hvordan få et billig eller gratis Netflix- eller Amazon Prime Video -abonnement

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Millioner av britiske husholdninger bruker Netflix eller Amazon for TV -streaming.

Millioner av britiske husholdninger bruker Netflix eller Amazon for TV -streaming.(Bilde: Bloomberg)



Vi elsker en TV -streamingtjeneste i Storbritannia. Ifølge tall fra Kringkasternes publikumsforskningsråd (BARB) , rundt 7,5 millioner britiske husholdninger hadde en Netflix abonnement i tredje kvartal 2017, mens 3,84 millioner abonnerte på Amazon Prime .



Det er klart at det å kunne binge en serie i din egen tid, uten å måtte matche din egen tidsplan med en TV -kanals tidsplan, er et kraftig salgsargument.



Det at internetthastighetene har blitt bedre enn for bare noen få år siden, hjelper også.

Men når husholdningsbudsjettene er strukket, kan det være vanskelig å ha et abonnement på en strømmetjeneste eller to på den vanlige bunken med direkte belastninger.

Så hvordan kan du få mest mulig ut av de to store, uten å bryte banken?



Start med en gratis måned

Både Amazon og Netflix tilbyr nye kunder en smakebit med en gratis måned.

Både Amazon og Netflix tilbyr nye kunder en smakebit med en gratis måned.

Nye Netflix -kunder nyter en gratis måned som standard, slik at du kan få en følelse av plattformen - og sannsynligvis bli hekta på en serie som Kronen eller Våghals .



Når du registrerer deg for prøveperioden, må du velge en medlemsplan du vil gå videre til etter at prøveperioden er fullført.

Så hvis du ikke er fan, sørg for å avbryte før du når slutten av måneden. Hvis du bestemmer deg for å fortsette med Netflix, blir du deretter belastet månedlig.

Du får også en gratis 30-dagers prøveversjon av Amazon Prime Video. Du kan ha dette som en frittstående prøveversjon av strømmetjenesten, eller inkludere den som en prøveversjon av hele Amazon Prime-tjenesten som inkluderer leveranser på en dag, ubegrenset fotolagring og bruk av Amazons musikkstrømmetjeneste også.

Etter den gratis prøveperioden kan du fortsette med bare videotjenesten for £ 5,99 i måneden, fullt Amazon Prime -medlemskap for £ 7,99 i måneden eller fullt medlemskap i et år for £ 79.

Gå årlig med Amazon

Hvis du benytter deg av de ekstra fordelene med hele Amazon Prime-tjenesten, som leveranser på en dag, kan du spare ved å gå i et års medlemskap.

Hvis du benytter deg av de ekstra fordelene med hele Amazon Prime-tjenesten, som leveranser på en dag, kan du spare ved å gå i et års medlemskap. (Bilde: PA Wire)

Hvis du sannsynligvis vil Amazon Prime -medlemskap på lang sikt, så er det fornuftig å gå med en årsplan i stedet for å betale fra måned til måned.

Ved å gjøre det får du i hovedsak to måneder gratis hvert år.

Så igjen, hvis du bare vil at videostrømmingen og ikke bryr deg om leveringen på en dag, er det fornuftig å holde fast i det eneste videomedlemskapet, da det vil fungere billigere enn det årlige Prime-medlemskapet.

Les mer

Amazon tilbud og tips
Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Velg riktig Netflix -plan

Hvis du bare skal se Netflix på én skjerm om gangen, kan du spare penger ved å gå til grunnplanen.

Hvis du bare skal se Netflix på én skjerm om gangen, kan du spare penger ved å gå til grunnplanen. (Bilde: AFP)

Netflix tilbyr tre forskjellige planer for brukere å velge mellom: Basic, Standard og Premium.

Som navnet antyder, er Premium den mest omfattende pakken, med High Definition (HD) og Ultra HD tilgjengelig, mens du kan se på fire forskjellige skjermer samtidig, noe som gjør det til en god innsats for familier. Det koster £ 9,99 i måneden.

Standardmedlemskapet har HD, men ikke Ultra HD, og ​​du kan bare bruke to forskjellige skjermer samtidig. Dette koster £ 7,99 i måneden.

Til slutt er det Basic, som koster £ 5,99. Det finnes ingen HD eller Ultra HD, og ​​du kan bare bruke en enkelt skjerm til streaming.

Bytt mobilavtale

Ta ut en O2 -tariff med stor datakvote, og du kan få et gratis Netflix -abonnement.

Ta ut en O2 -tariff med stor datakvote, og du kan få et gratis Netflix -abonnement. (Bilde: Getty)

Flytt til visse tariffer med O2 og du kan glede deg over et seks- eller 12-måneders Netflix-abonnement som en ekstra fordel.

Vær advart, dette er tariffer med massive datakvoter, så de vil ikke nødvendigvis være egnet for alle.

Tariffene som inkluderer et seks måneders Netflix-abonnement er:

  • O2 Oppdater mobiltariff med en godtgjørelse på 15 GB i måneden
  • Sim-bare 12-måneders mobiltariffer med 18 GB i måneden
  • Nettbretttariff med 5 GB månedlig godtgjørelse
  • Pocket hotspot og dongle tariffer med 18 GB i måneden godtgjørelse

Velg en mobiltariff med 25 GB godtgjørelse, og du nyter et helt års Netflix -abonnement.

Hvis du allerede er en Netflix -kunde, blir gaven kreditert kontoen din.

Les mer

De nye verktøyene for å gjøre deg rikere
Gratis quiz -appen som betaler 7500 pund 9 utrolige reisepenger -apper 10 gratisapper som kan spare deg for £ 100s Del tingene dine og tjen seriøse penger

Gå for et gavekort

Det er også verdt å huske at du kan betale for Netflix -medlemskap via et gavekort.

Disse er vanligvis til salgs i supermarkeder og Støvler , så hvis du er fast i akkurat det du bør be om i bursdag eller julegave, kan du alltid foreslå et gavekort. La oss være ærlige, du får mer glede av det enn enda et par iffy sokker.

Selv om Amazon -gavekort er tilgjengelige, kan disse bare brukes til å kjøpe frittstående filmer eller TV -programmer fra Amazon Prime Video - i utgangspunktet de nye som ikke er lagt til tjenesten ennå - i stedet for samlet medlemskap.

Det er verdt å holde et øye med Zeek nettsted , som lar brukerne kjøpe og selge uønskede gavekort. Det er alltid populært rundt juletiden, og du kan kanskje få et gavekort med rabatt.

er kelly rowland gravid

Bare vær advart om at Netflix og Amazon gavekort er sterkt etterspurt - det er ingen tilgjengelige i skrivende stund, i motsetning til for eksempel iTunes, som du for øyeblikket kan kjøpe en kupong på 25 pund for 23,80 pund, en kupong på 50 pund for 47 pund eller en kupong på £ 100 for £ 94.

Gå tilbake til skolen

Studenter nyter en massiv seks måneders gratis prøveversjon av Amazon Student, som inkluderer Prime Video.

Studenter nyter en massiv seks måneders gratis prøveversjon av Amazon Student, som inkluderer Prime Video. (Bilde: Getty)

Studenter kan nyte en enda billigere Prime -avtale, med Første student koster bare £ 3,99 i måneden. Dessuten kan du dra nytte av en massiv seks måneders gratis prøveperiode, som inkluderer Prime Video-tjenesten.

Du må imidlertid bevise at du er student for å dra fordel, enten ved å registrere deg med en .ac.uk -e -postadresse eller sende Amazon -bevis på registrering.

Se Også: