Hvordan finne ut om noen har blokkert deg på Facebook

Apper

Horoskopet Ditt For I Morgen

En mann er silhuett mot en videoskjerm med en Facebook -logo

Facebook og smarttelefoner får skylden for mangelen på nye rekrutter(Bilde: REUTERS / Dado Ruvic)



Black Friday 2019 tilbud Storbritannia

Sosiale medier kan være en vanskelig verden å navigere i, og hvis du ikke er helt sikker på hvorfor noen ikke svarer på deg, kan det være fordi de ikke engang har sett meldingen din.



Nettsteder som Facebook og Twitter lar deg blokkere (eller 'dempe') andre brukere og stoppe dem fra å se det du legger ut. Du kan også stoppe tweets eller meldinger fra å vises på tidslinjen din.



Kanskje det har å gjøre med å bli fornærmet, slutten på et forhold eller du bare er lei av å bli plaget - det er flere forskjellige grunner til at du kanskje vil gi noen den digitale kalde skulderen.

Hvis du er på mottakerenden av en blokk - så er det viktig å respektere beslutningen og ikke fortsette å prøve å kontakte personen.

Hvordan fortelle om du har blitt blokkert på Facebook

En mann sjekker facebooken sin på smarttelefonen

En mann sjekker facebooken sin på smarttelefonen (Bilde: Getty)



Når du er blokkert, vil du ikke kunne se vedkommendes profil, sende dem en melding eller kommentere tidslinjen deres. Du vil ikke kunne se noen av kommentarene deres andre steder på nettstedet - for eksempel på en gjensidig venns profil.

Hvis du søker etter den personen, vil de ikke vises i resultatboksen, noe som gir deg den første ledetråden om at du kan ha blitt blokkert.



En måte å bekrefte på er å se på vennelisten til en gjensidig forbindelse. Hvis de fortsatt er der, vil det bekrefte at du har blitt blokkert i stedet for at personen har slettet kontoen sin. Du kan også sjekke tilbake gjennom Facebooks ledsagerapp, Messenger, for å se om de har svartelistet deg fra vennelisten på Facebook.

Hvordan fortelle om du har blitt dempet på Twitter

Det er et raskt triks for å se om noen er lei av den voldsomme tweeten din, og det innebærer bruk av TweetDeck -webappen.

Åpne programmet og sett opp en ny 'Hjem' -kolonne for personen du mistenker har dempet deg. Hvis du ikke dukker opp der inne, er sjansen stor for at du har blitt dempet. Slå av en rask tweet for bekreftelse.

rebecca adlington jeg er en kjendisdusj

Det fungerer fordi 'Hjem' -kolonnen lar deg se Twitter som om du hadde sett gjennom vedkommendes konto - og det kan være at du ikke inkluderer.

Hva du skal gjøre hvis du har blitt blokkert eller dempet

Han skal ha lagt ut informasjon om amerikansk militærpersonell på Facebook

(Bilde: Getty)

Hvis noen har bestemt seg for å droppe deg, er det beste å fortsette og konsentrere seg om andre forhold.

Det fine med å dempe eller blokkere noen er at du faktisk ikke er venn med dem eller fjerner dem helt. Det er alltid muligheten til å engasjere seg igjen senere på linjen.

Så ikke svett det og fortsett med livet ditt.

Se Også: