Hook's Lost Boys har endelig vokst opp etter 25 år - slik ser de ut nå

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peter Pan er gutten som aldri vokste opp, forbannet over å være evig ung da han og Lost Boys prøver å frigjøre Neverland fra Captain Hook.



Men nå har Lost Boys vokst opp.



Og med et dryss av Tinker Bells eventyrstøv har de gjenvunnet sin magi 25 år senere.



For å feire Steven Spielbergs klassiske Hook, line og sinker har rollebesetningen hatt en gjenforening.

hvor ofte bør du onanere

Krok, de tapte guttene (Bilde: Rex)

Hook, The Lost Boys (tegn)

The Lost Boys in Hook (Bilde: Rex)



Selvfølgelig var den legendariske Robin Williams der i ånden da produksjonsselskapet 22 Vision avrundet Lost Boys for et gjensynsfotografering.

The Lost Boys som er navngitt i filmen er Rufio (Dante Basco), Thud Butt (Raushan Hammond), Pockets (Isaiah Robinson), Ace (Jasen Fisher), Don & apos; t Ask (James Madio), Too Small (Thomas Tulak), Latchboy (Alex Zuckerman), og No Nap (Ahmad Stoner).



sainsburys ost påskeegg

Dante er avbildet som holder det faktiske sverdet på skjermen som ble brukt i filmen, og Ryan Francis har de alveørene til en ung Peter Pan.

Hook, Robin Williams, The Lost Boys

Hook, Robin Williams, The Lost Boys (Bilde: Rex)

becky jones peter hook

Hook ble utgitt i 1991 og hadde hovedrollen i Dustin Hoffman som Captain Hook, Robin Williams som en eldre Peter Pan/Peter Banning, Julia Roberts som Tinker Bell, Bob Hoskins som Smee, Maggie Smith som Granny Wendy, Caroline Goodall som Moira Banning og Charlie Korsmo som Jack Banning.

Filmen fungerer som en oppfølger til JM Barries roman Peter og Wendy fra 1911 med fokus på en voksen Peter Pan som har glemt alt om barndommen.

I sitt nye liv er Peter Pan kjent som Peter Banning, en vellykket, men fantasiløs bedriftsadvokat med en kone (Wendys barnebarn) og to barn. Men da den gamle fienden i fortiden hans, Hook, kidnapper barna sine, vender Peter nok en gang tilbake til Neverland for å redde dem.

Se Også: