Holly røyk! Holly Willoughby tar en frekk puff mens hun er på date med hennes Made in Chelsea -kneb - sukk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne datoen ser trekk ut(Bilde: Jean-Paul / MelMedia)



Det var Twitter-kjærligheten vi ikke helt kunne rive øynene fra.



Da Hollys team på This Morning overrasket henne med et improvisert besøk av idolet hennes, Made in Chelsea's Francis Boulle, var hun forståelig nok spent.



Til tross for at hun nylig oppdaget gledene ved Londons vakreste i mengden (hvor har du vært alle våre koselige liv, Willoughby?), Har hun siden bekreftet at hun nå er noe av en superfan.

Og naturligvis er Francis hennes favoritt MIC -gutt.

Etter deres This Morning -møte, gikk Hollys begeistrede tweet omtrent slik: 'Tro! Det har skjedd ... meg og Francis Boulle xxx. '



tenåringsgutter på kamera

Holly nipper til fizz og røyk (Bilde: Jean-Paul / MelMedia)

Etter å ha lagt ut den typen fan -bilde vi pleide å sende inn til Live and Kicking da vi ventet syv timer på en parkeringsplass for å ta et bilde av oss selv med Take That - bortsett fra at Hollys fan -øyeblikk ble fulgt opp av den typen av lunsjdatoen vi bare kan drømme om - programlederen til TV & apos; s The Voice er ute og spiser god vin med sin favorittbit.



Gitt at Holly er en lykkelig gift dame og at Francis nylig avla et sølibatløfte (som du gjør), er det bare en platonisk ting. Men det forhindret ikke Holly i å lide en anfall av forhåndsnerver.

Sannsynligvis hvorfor hun tente en ciggie og fortsatte å puffe seg gjennom datoen. Du vet, for å roe nervene.

som skjøt stuart i eastenders

Puffet utenfor en fin kafé over et glass vino - rødt for ham, hvitt for henne - paret likte en animert innhenting.

Det de sladret om, kan vi bare forestille oss. De kan lage en plan for Holly om å velte Caggy da Chelsea er blondine nummer én. Eller gründeren kan ha gitt Holly noen BAFTA-verdige leksjoner i hvordan man skal gjøre posh.

Starstruck, Holly? (Bilde: Jean-Paul / MelMedia)

Han kunne ha regalert henne med heltemodige historier etter at han overlevde å ha blitt hoppet og angrepet utenfor en nattklubb med den plumpe kompisen Jamie Laing.

episode av grand designs fyrtårn

Kanskje de bare diskuterte hvor mange fingre de kunne passe til MICs Andy enorme nesebor. Det ville være ganske rah, ikke sant?

Holly er ikke den eneste kjendis-fanen av Made in Chelsea. Selv TOWIE -nykommeren Ferne McCann har hevdet Chelsea er bedre enn Essex.

Klart å glemme røttene (og hvem som betaler lønnen hennes). Forvent en MIC walk-on rolle fra La Willoughby en gang snart. Vi kan bare håpe.

I mellomtiden er røyking imidlertid dårlig for dere, barn. Ikke gjør det.

Holly Willoughby og Francis Se galleri

Se Også: