Morsomt grinete intervju med den siste Keeping Up Appearances -stjernen Clive Swift dukker opp igjen

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Et morsomt gretten intervju med avdøde Doctor Who -stjernen Clive Swift har dukket opp igjen etter hans død tidligere i dag.



Skuespilleren, som var mest kjent for å være langmodig Richard Bucket i den britiske TV-serien Keeping Up Appearances, døde 82 år gammel i morges etter kort tids sykdom.



I tillegg til å spille fattige Richard, spilte Clive i en rekke roller fra 1971 til 2017 - inkludert en romvesen i Doctor Who.



Og i 2007 ble Clive intervjuet om sin rolle ... og sørger for veldig underholdende lesning.

Clive Swift døde 82 år gammel (Bilde: BBC)

Clive spilte hovedrollen i en rekke roller fra 1971 til 2017 - inkludert en romvesen i Doctor Who (Bilde: BBC)



Et utdrag av spørsmål og svar -økten fra Doctor Who Magazine dukket opp igjen og ser skuespilleren forelese en journalist om sine ferdigheter.

prins harry søster sarah

Etter at journalisten informerte ham om at han spiller inn intervjuet, svarte Clive: 'Vet du ikke stenografi?'



Senere la han til: 'Hvorfor skal jeg gjøre dette? Jeg får vel ikke betalt?

morsomme quiz-ideer

Og da forfatteren spurte ham om karakteren hans i serien, svarte han: 'Du trenger ikke at jeg skal fortelle deg det. Har du lest manuset? Det er det jeg utfører. Du kan fortelle dem om karakteren min. For et dumt spørsmål. '

Senere ble han lysere og avslørte: 'Det var ikke før vi hadde filmet i to uker at jeg skjønte at Mr Copper er en romvesen!'

På slutten av intervjuet var det imidlertid klart at han hadde fått nok.

Clive sa: 'Det er ingen grunn til at jeg skal snakke med deg i det hele tatt, så du bør ikke presse det. Jeg er sikker på at du vil skrive noe veldig fint.

Han var mest kjent for å være langmodig Richard Bucket i den britiske TV-serien Keeping Up Appearances (Bilde: Peter Brooker/REX/Shutterstock)

'Jeg vet at dere alle tror at dette er en stor verden, dette Hvem virksomhet, men det er ikke. Det er mye større ting enn dette. '

Den klassisk utdannede skuespilleren første opptreden på den lille skjermen kom i BBC -tilpasningen av The Barchester Chronicles. I desember 2007 spilte han hovedrollen i en Doctor Who julespesial som Mr Copper sammen med Kylie Minogue.

Hans siste skjermopptreden kom i 2017, med hovedrollen som Felix Hope i Midsomer Murders. Swift spilte også Sir Ector, adoptivfar til kong Arthur i John Boormans film Excalibur fra 1981.

Se Også: