High street-banker tilbyr hjemmelevering på opptil £ 500 kontanter for de som er i isolasjon

Banker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skilt sitter utenfor grener

Viktige forsyninger: Det kan hjelpe de som ikke er i stand til å besøke deres lokale kontanter(Bilde: Bloomberg via Getty Images)



High street-banker tilbyr å levere kontanter til folks hjem for å støtte dem som har blitt bedt om å isolere seg.



Barclays og Tesco Bank har begge sagt at kundene kan få opptil £ 500 levert på dørene via spesiallevering hvis de ikke er i stand til å forlate hjemmene sine på grunn av pandemien.



hvem er i kjendis storebror 2013

Kontanter sendes via Royal Mail spesialleveranse, men tjenesten er bare tilgjengelig for de som er klassifisert som sårbare.

NatWest tilbyr også en kontant-til-hjemmetjeneste for de som ikke er i stand til å besøke sitt lokale kontanter hvis de er funksjonshemmede, eldre eller blir rammet av Covid-19.

Lloyds Bank - som også eier Bank of Scotland og Halifax - sa at den tillater en pålitelig person å hente 100 pund på vegne av en kunde.



For å registrere en pålitelig person, må venn av familiemedlem besøke en filial for et intervju, sammen med en gyldig ID, for eksempel førerkort.

Banken vil deretter ringe kunden for å bekrefte detaljer.



Santander sa at det ikke vil levere kontanter til kunder, men det tilbyr et omsorgskort. Dette gjør at opptil £ 1500 kan overføres fra en persons bankkonto til et betalingskort.

Santander minibank

Santander lar deg overføre opptil £ 1500 til et omsorgskort

Kortet kan brukes av opptil to pålitelige personer til viktige betalinger som mathandel eller regninger.

Postkontoret tilbyr & apos; utbetaling nå & apos; og & apos; forhåndsgodkjent kontrollinnhylling & apos ;.

daniel pris amy pris

For utbetaling nå kan personen be banken om å sende en strekkodekupong for et bestemt beløp via tekst, e -post eller post.

Når strekkodekupongen er mottatt, kan den gis til en pålitelig person og deretter byttes mot kontanter i et postkontor.

Med sjekkinnbetaling må noen kontakte banken sin og oppgi navnet på personen som vil betale sin sjekk på et postkontor ved hjelp av en & apos; fast track check encashment & apos; service.

Sjekken betales til & apos; The Post Office & apos; og personen som samler inn penger må være navngitt på baksiden.

De siste tiltakene kommer blant stigende Covid-19-tilfeller i Storbritannia, og et angrep på bank- og minibanker under advarsler kan de mest sårbare menneskene stå uten tilgang til kontanter.

di maria man utd

Mer enn 9000 gratis brukbare pengeautomater har forsvunnet fra våre hovedgater de siste årene-men kansler Rishi Sunak er forstått å vurdere å ruste opp for utsalgssteder som puber.

Under endringene må bankene betale regningen for å tilby cashback til kunder, i stedet for de lokale virksomhetene selv.

Dette betyr at flere utsalgssteder vil kunne tilby tjenesten - uten å måtte betale gebyret - som tilsvarer 40 p for hver £ 10 som overleveres.

julegaver til henne 2016

Det vil bety at der det ikke lenger er noen banker eller minibanker, vil du kunne gå inn på en lokal pub eller handle og be om kontanter mot betaling med et bankkort eller sjekk.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Ifølge Access to Cash Review tror 8 millioner mennesker at de ville slite uten kontanter.

John Howells, administrerende direktør i minibanknettverket Link, sa: 'Å tilby cashback kommer til å bli et billigere alternativ til banker enn å drive filialer og minibanker som taper penger - og støtter folk som ellers måtte måtte reise mil for å få tilgang til kontanter. Det er en vinn-vinn-situasjon. '

Link har lovet å åpne 200 minibanker i år. Men dette er liten kompensasjon med tanke på at 500 minibanker i måneden blir fjernet. Ifølge forbrukerorganisasjonen Hvilke ?, tar en fjerdedel av det minkende 60 000 sterke nettverket av overlevende minibanker nå opptil 2 pund for å få tilgang til penger.

Se Også: