Hayden Panettiere 'nakenbilder' lekket da skuespillerinnen blir det siste offeret for hacking-skandalen

03:00

Horoskopet Ditt For I Morgen

«Nakenbilder» av Hayden Panettiere ble lekket i går kveld da skuespilleren blir det siste offeret for hackerskandalen .



bob geldof jeanne marine

Ifølge Buzz Feed dukker Nashville-stjernen opp i en rekke snaps som ble delt på nettet som en del av en ny runde med kjendiser som var på den originale hackerens liste, som inneholdt mer enn 100 stjerner.



Den 25 år gamle stjernens iCloud-kontoen antas å ha blitt hacket, og bildene viser henne både naken og kledd i en rekke andre antrekk.



Hayden Panettiere deltar på TV-junket for Nashville

Hayden Panettiere er det siste offeret (Bilde: PA)

Kim Kardashian (33) og Vanessa Hudgens (25) var også involvert i det som kalles «The Fappening: The Second Coming» ettersom nye bilder lekkes ut på internett av nakne stjerner.

Selv om kjendisene ennå ikke har snakket ut om skandalen , Bring It On-skuespilleren Gabrielle Union har gitt ut en uttalelse som bekrefter at bildene hennes er ekte og kilder hevder at hun ringer inn FBI.



Den siste skandalen om hacking av bilder stammer fra en original lekkasje som skjedde i august da bilder ble lagt ut på et anonymt nettsted 4chan av brukere for å tjene bitcoins.

Jennifer Lawrence og Kate Upton var blant de første ofrene, og Hunger Games-stjernen dukker opp i nye snaps delt i dag som viser henne naken og kun iført en dongeriskjorte.



For liveoppdateringer om skandalen og stjernene som er involvert, følg livebloggen HER .

NEWSAM Celeb har kontaktet Haydens representant for en kommentar.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå Påståtte kjendisofre for 4Chan Picture Hack Se galleriet datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: