Første bilde av Gregg Wallaces mirakelbarn etter at kona Anna fødte

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gregg Wallace og kona Anna har tatt imot en sønn som heter Sid(Bilde: OK!/Tony Ward)



Gregg Wallace og hans kone Anna har delt det første bildet av deres mirakelbarn.



Paret har ønsket en liten gutt velkommen og kalt ham Sid.



MasterChef -stjernen avslørte de glade nyhetene: 'Jeg var langt mer redd denne gangen enn da jeg hadde Tom og Libby [barna hans fra hans andre ekteskap].

'Jeg vet ikke om det er fordi det tok oss så lang tid å bli gravid, eller kanskje fordi jeg er eldre, men jeg var redd for helsen deres. Jeg kunne ha klemt legene. '

Han fortalte OK! magasin: 'Jeg gikk ned i forretningsslutt og så legene trekke Sid ut.



'Jeg så ham trekke sitt første pust, det var bare vakkert. Jeg så på ham og trodde han var perfekt. '

Gregg Wallace og kona Anne-Marie (Bilde: REX/Shutterstock)



Han feiret med å fukte babyens hode med en overdådig fest dagen etter at Anna fødte - og fikk en regning på 2000 pund med John Torade og hans nære venner.

'Vi startet ved middagstid og avsluttet ved 22 -tiden! Regningen var godt over £ 2k! ' innrømmet han. 'Hvis [Anna] ikke hadde vært glad for det, hadde jeg ikke gått.'

Det kommer som en stor lettelse for ekteparet, som har prøvd å bli gravide i årevis.

Anna - som også er kjent som Anne -Marie Wallace - ble gravid i fjor sommer kort tid før paret skulle starte behandling for å hjelpe dem å bli gravide.

Paret er begeistret etter fødselen av baby Sid (Bilde: WireImage)

De hadde brukt lang tid på å kjempe med fruktbarhetsproblemer (Bilde: Instagram)

'Vi skulle starte IVF, men så skjedde det naturlig etter to års forsøk,' sa stolt Gregg til OK! bladet da de kunngjorde at de ventet i november.

'Legen fortalte oss at det var et mirakel at Anna var gravid.'

Det lykkelige paret fant til og med opp et navn for å hjelpe dem med å komme seg gjennom det stressende første trimester.

'Jeg har vært redd og stresset siden hun ble gravid, men siden vi hadde 12-ukers skanning nylig, føles det gledelig. Å se en skanning av sønnen vår og styrken i hans hjerteslag fikk meg til å gråte, innrømmet TV -programlederen.

Lille Sid er Greggs tredje barn, og slutter seg til voksne barn Tom og Libby, som han deler med ekskona Denise (Bilde: Instagram)

'Vi kommer til å kalle ham Sid Massimo Wallace.'

Lille Sid er Greggs tredje barn, og slutter seg til voksne barn Tom og Libby, som han deler med ekskona Denise.

Men det er usannsynlig at han får en lillebror eller søster ettersom Anna har bestemt seg for at de skal slutte med den ene, takket være aldersgapet på 22 år.

'Vanligvis når du har et barn, når de er 20, får foreldrene livet tilbake litt, men jeg kommer til å være i 70 -årene,' påpekte Gregg.

'Så, vi ble enige; ett barn og hun ville ha litt hjelp her hjemme - så mamma og pappa har flyttet ned fra Coventry, og de deler dette huset.

nicole kidman plastisk kirurgi

Anna er helt slått av sin nye baby gutt (Bilde: Instagram)

Anna sa til magasinet den gang: 'Jeg har vært fornøyd med tanken på å få ett barn helt fra starten. Det faktum at vi får en baby er et mirakel - vi er velsignet nok. '

Anna er Greggs fjerde kone, etter å ha møtt TV -kokken over Twitter - og han tror denne er for beholdninger.

'Det er mitt fjerde ekteskap, og jeg føler at kjærlighet er et absolutt lotteri. Etter mange forsøk har jeg funnet ut at noen har gitt meg vinnerbilletten, sa han til Sunday NEWSAM i fjor.

'Å møte Anna har gitt meg det jeg tror jeg alltid har lett etter - den store, varme familiedynamikken og det er virkelig styrke i det.

De nye foreldrene nyter en veldig lykkelig tid i familielivet

'Jeg er veldig bevisst på at folk tror jeg bare gjør dette villig. Men vi har ikke forhastet oss med dette - vi har vært sammen i tre år, og jeg har virkelig aldri møtt noen som Anna.

Dessverre ble paret opptatt av fruktbarhetsproblemer og planla i fjor sommer en avslappende pause i Italia før de tok det neste medisinske trinnet.

'Uten å si noe for personlig, skal vi ha denne ferien i august. Og medisinsk vil vi øke det og se på fertilitetsbehandling, sa Gregg til Sunday NEWSAM i juli 2018.

'Jeg vil gjerne bli pappa igjen. Vi er desperate etter en baby, og vi har rådført oss med legen. Jeg vet at Anna ikke kan vente med å bli mamma, og hun vil være den mest fantastiske moren.

Gratulerer til Gregg og Anna!

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: