Harry Styles vilje til å beskytte den snille, søte eks -kjæresten Caroline Flack

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da nyheten om Caroline Flacks tragiske selvmord kom i forrige måned, hyllet ekskjæresten Harry Styles en gripende hyllest til kvinnen som ble beskrevet som hans første store forhold.



I stedet for å gi en uttalelse, bar Harry et enkelt svart bånd til BRIT Awards som et tegn på sorg for kvinnen han datet da One Direction nettopp startet i 2011.



nikita lage eller bryte

Da hadde sangeren vært forelsket i Xtra Factor -programlederen i flere måneder, og angivelig ble han ren om følelsene sine på en X Factor -fest på W Hotel i London i oktober.



Beskrev Caroline som 'nydelig', Harry viste tilsynelatende sin hengivenhet med flørtende tekster og meldinger på Twitter.

Caroline Flack og Harry Styles slo til på X Factor (Bilde: Twitter/Harry Styles/Xposure)

I august 2011 fortalte han det offisielle X Factor -nettstedet: Hvis Caroline Flack leser dette, si 'Hei' fra meg. Hun er nydelig!



Han fikk til og med kompisen Tim Dean - en produsent på Xtra Factor - til å sende tweets til Caroline i september for å overtale henne til å date ham.

Og etter at han endelig kom sammen, tok Harry søtt til sosiale medier for å ruske: 'Noen ganger skjer ting og du får plutselig et helt nytt syn på livet.'



Ting ble raskt alvorlige, med Caroline i nærheten av Harrys mamma Anne Twist, mens han angivelig møtte hele familien til Caroline som & apos; fullt godkjent & apos; av forholdet deres.

Harry Styles husket Caroline Flack med et svart bånd av sorg (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

Xtra Factor -verten Caroline skramlet jevnlig med Harry på showet

Xtra Factor -verten Caroline skramlet jevnlig med Harry og One Direction -guttene på showet

Carolines tvillingsøster Jody ble til og med sett slippe Harry av ved King's Cross -stasjonen da han gikk for å spille en konsert i Sheffield.

Og da Caroline tilsynelatende avkjølte ting like før jul, sies det at Harry har blitt ødelagt.

Han elsker å tilbringe tid med henne - han har falt veldig for henne. Han hadde lyst på henne i flere måneder før de ble sammen, og nå har han blitt til en ekte romantiker, sier en av kameratene til magasinet Now.

Hun er hans første store forhold.

Caroline ble sett opprørt etter å ha droppet Harry for turen

Caroline ble sett opprørt etter å ha droppet Harry for turen

Paret gjenforenes i januar 2012, men Caroline, da 32, ble nådeløst trollet av One Direction -fans for å ha datet Harry, da 17.

En rasende Harry forsvarte kjæresten sin mot haterne og raste ut på Twitter: Folk burde tenke mer før de twitrer ting. Aldri forklare, aldri klage.

Og da Caroline mottok dødstrusler, avslørte hun hvordan Harry fortalte henne: Ikke lytt til Twitter.

Hun la til: Han ble den modne på det tidspunktet.

Caroline forsvarte seg mot stygge troll

Caroline forsvarte seg mot stygge troll

Harry sa at de var 'veldig lykkelige sammen', og en frustrert Caroline fortalte bladet Now at hun nektet å la trollene komme til henne.

Jeg tenker stadig: ‘Hva har jeg gjort galt? Men jeg har ikke gjort noe galt, sier hun til magasinet Now.

'Det som er vanskelig for meg å få hodet rundt er at folk sier at det er ekkelt. Jeg tror ikke det er det. Hvis to mennesker liker hverandre og fortsetter, hvorfor finner noen andre det negative i det?

Deres tre måneders fling tok slutt ved gjensidig avtale uker senere før One Direction sin første turné i USA.

Harrys mamma Anne var en stor fan av Carolines

Harrys mamma Anne var en stor fan av Carolines (Bilde: @annetwist/Instagram)

robert pattinson kristen stewart

Den gangen fortalte en kilde til The NEWSAM: Harry er realistisk om det hele.

Han drar til Amerika om et par dager, og han ønsker å kunne forplikte seg fullt ut til å gjøre bandet til en suksess i USA.

De kommer tilbake for britene, men alt i alt er de borte i to måneder. '

Kilden la til: Caroline fortalte venner om splittelsen og bekreftet at det var over. Hun er opprørt, men de har det fortsatt godt.

Og da Directioners nok en gang hoppet på vognen og påsto at Harry hadde vært den som trakk ut støpselet, forsvarte han TV -stjernen i et ridderlig innlegg.

Da One Direction tok av, sørget Harry for å beskytte Caroline

'Vær oppmerksom på at jeg ikke dumpet & apos; Caroline. Dette var en gjensidig avgjørelse, raser han og legger ømt til: «Hun er en av de snilleste, søteste menneskene jeg kjenner. Vær så snill å respektere det. '

Caroline døde en dag etter at hun fikk vite at hun ville bli tvunget til å stå for retten for angivelig å ha angrepet kjæresten Lewis Burton i en sen kveldshendelse.

Imidlertid ga Carolines ødelagte familie ut en av hennes upubliserte Instagram -meldinger der hun insisterte på at hendelsen hadde vært en ulykke.

hvordan døde donna

- Jeg har alltid tatt ansvar for det som skjedde den kvelden. Selv om natten. Men sannheten er .... Det var en ulykke, 'skrev Caroline.

Caroline datet Lewis Burton før hennes død (Bilde: Instagram)

'Jeg har hatt et slags følelsesmessig sammenbrudd i veldig lang tid.

'Men jeg er IKKE en innenlandsk overgriper. Vi kranglet og det skjedde en ulykke. En ulykke.'

Og Harrys mamma Anne la ut en følelsesmessig hyllest til Caroline og delte et dikt om ensomhet med den gripende bildeteksten: 'May you have found your peace @carolineflack.'

* Samaritans (116 123) driver en 24-timers tjeneste tilgjengelig alle dager i året. Hvis du foretrekker å skrive ned hvordan du har det, eller hvis du er bekymret for å bli hørt på telefonen, kan du sende en e -post til Samaritans på jo@samaritans.org

Se Også: