Halfords åpner igjen 34 butikker og garasjer uten regelen om ingen kontakt

Halfords

Horoskopet Ditt For I Morgen

Halfords har beklaget overfor kunden

Halfords kan fortsette å handle fordi både sykkelbutikker og garasjer anses som viktige tjenester(Bilde: East Kilbride News)



corrie spoilere neste uke

High street -kjeden Halfords har åpnet ytterligere 34 butikker, inkludert 22 garasjer som et ledd i arbeidet med å lette tiltakene - selv om kjøpere fremdeles ikke vil kunne gå inn i filialene.



Totalt er 346 butikker nå åpne - av en mulig 446, hvorav mange forble åpne under pandemien.



Halfords har lov til å holde åpent fordi det regnes som en viktig forhandler som tilbyr en avgjørende tjeneste til nasjonen, men i likhet med byggekjeder tok det beslutningen om å stenge en rekke butikker tilbake i mars for å redusere spredningen av koronavirus.

Mens filialer nå er åpne, har kundene fortsatt ikke lov til å gå inn i butikker, med begrenset samhandling der det er mulig.

Forhandleren godtar heller ikke lenger kontantbetalinger - ber alle kunder om å betale for varene sine online før de går til butikken.



storebror huskamerater 2013

Shoppere kan deretter kjøre til et innsamlingssted eller hente varene sine ved inngangen til butikken.

Halfords er klassifisert som å levere en viktig tjeneste til nasjonen (Bilde: Bloomberg)



Syklene og bilforhandleren sa at den har iverksatt en rekke tiltak for å beskytte ansatte og kunder, for eksempel tiltak for sosial distansering, en rekke personlige verneutstyr og nye innkjøringstjenester for å redusere kontakt.

Kjeden sa at den har 'fundamentalt endret måten garasjene og butikkene deres fungerer på' for å overholde nye sikkerhetstiltak.

Du kan bestille varer på nettet og hente dem, men du må hente dem fra butikkinngangen hvor en medarbeider vil hjelpe deg.

hvor gammel er sherrie hewson

Klikk og hent er gratis - men hvis du vil at noe skal leveres hjem til deg, koster det £ 3,99, eller er gratis for bestillinger for mer enn £ 40.

I garasjer har bare én kunde lov til å komme inn i resepsjonsområdet om gangen, og selskapet tillater minst fem minutters ventilasjon før de flytter biler inn i serviceområdet.

er Poundland-ladere trygge

Den bruker også plastfolie på ratt og girspaker på reparasjons- og serviceoppgaver.

Halfords tilbyr fortsatt tjenester som reparasjon av vindusfliser, viskerbladmontering, nummerplatemontering, takbokser og stenger montert for biler - selv om noen mindre viktige tjenester er suspendert.

For eksempel kan du for øyeblikket ikke få montert en bilstereo.

På samme måte for sykler vil butikker betjene bremsene og girene dine, bytte dekk eller bytte bremseklosser, men skreddersydde tjenester tilbys foreløpig ikke.

Se Også: