GoPro Hero5: Utgivelsesdato, pris og spesifikasjoner for GoPros nye vanntette actionkameraer

Bli Profesjonell

Horoskopet Ditt For I Morgen

GoPro har offisielt kunngjort sitt etterlengtede Hero5 actionkamera - og det kommer i to forskjellige modeller.



stråle j. og kim

GoPro Hero5 Black er det nye flaggskipskameraet, og det har en 12 megapikslers sensor og en 2-tommers berøringsskjerm på baksiden.



Enda viktigere, det er vanntett til en dybde på 10 meter uten at du trenger merkevarens berømte plasthus. Det vil også inneholde stemmestyring - noe som kan være nyttig hvis du bruker hendene til å holde på skistav, fallskjermstropper eller kajakkårer.



GoPro Hero5 Black har en berøringsskjerm på baksiden

Som tidligere GoPro -kameraer vil den skyte 4K -oppløsning med 30 bps - men for første gang har selskapet inkludert digital bildestabilisering.

I tillegg til Hero5 Black er det også Hero5 Session, et litt rimeligere alternativ.



Sessionen kan også skryte av stemmekontroll, vanntetting og bildestabilisering og har fått en støt fra 1080p -opptak til 4K. Imidlertid er det ingen berøringsskjerm, og batterilevetiden er ikke like lang.

Mens Hero5 Black vil sette deg tilbake £ 350, er Hero5 -økten litt billigere til £ 250.



GoPro Hero5 -økten er £ 100 billigere enn Hero5 Black

£1 hus til salgs 2020

Til slutt kunngjorde GoPro også en drone kalt Karma som kan kjøpes for 720 pund uten GoPro eller 1000 pund pakket med en Hero5 Black.

Med disse nye produktene holder vi løftet om å gjøre det enkelt å fange og dele engasjerende historier, sa GoPros administrerende direktør og grunnlegger Nicholas Woodman.

HERO5s mulighet til å automatisk laste opp bilder og videoer til en GoPro Plus-konto forenkler dramatisk redigering, deling og nytelse på mobil. Dette er en spillendrende opplevelse som vi vil fortsette å bygge videre på.

Woodman la til: Vi er begeistret for å lansere Karma og vise hvor mye mer det er enn en drone.

'Karma pakker Hollywood-kaliber antenne, håndholdt og girmontert bildestabilisering i en ryggsekk for £ 719,99. Det er så enkelt å bruke, at en nybegynner kan ha det gøy med en gang.

Både kameraer og dronen blir det tilgjengelig for kjøp fra GoPro 2. oktober.

meningsmåling

Eier du et GoPro -kamera?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: