Ferne McCanns skiftende ansikt etter TOWIE -stjernenes sterke plastikkirurgiske benektelse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når det gjelder å se bra ut, Ferne McCann har bevist at hun er villig til å gå ganske ekstremt langt.



TOWIE -stjernen er ikke en som viker unna kniven, etter å ha vært ærlig om sin søken etter estetisk perfeksjon tidligere.



Alenemoren har tidligere avslørte at hun hadde hatt en nesejobb for mange år siden for å hjelpe henne med å bekjempe usikkerheten om det.



Som 26 -åring avduket hun sin splitter nye nese live på tv da hun jobbet med This Morning.

Ferne forklarte vertene Eamonn Holmes og Ruth Langsford hvorfor hun valgte å gå videre med operasjonen.

I en veldig åpen og ærlig beretning snakket Ferne - som fortsatt hadde noen synlige blåmerker rundt nesen til tross for sminke - om operasjonen: 'Det er subtilt, jeg ville at det skulle være subtilt, jeg ville ikke forandre hele ansiktet mitt. Det var en av mine største frykt. '



TOWIE -stjernen er ikke en som viker unna kniven, etter å ha vært ærlig om sin søken etter estetisk perfeksjon tidligere (Bilde: NurPhoto via Getty Images)

Men realitystjernen insisterte på at hun ikke ville ha gjort noe annet.



'Alle tror kirurgi er en glatt skråning og at du blir avhengig, men for meg var nesejobben min det eneste jeg ønsket å få gjort, sa hun etter operasjonen.

Jeg vet ikke hva annet jeg ville ha gjort, selv om jeg ville det.

Jeg tror Botox og fyllstoffer faktisk får deg til å se eldre ut. Jeg liker uttrykk i ansiktet!

I de fire årene siden Ferne kom med disse kommentarene, ser det imidlertid ut til at nå-30-åringen har vendt seg til andre prosedyrer.

Ferne McCann på This Morning

Ferne McCann før og etter nesejobben (Bilde: ITV)

Mamma-til-en ble injisert med sitt eget blod mens hun gjennomgikk en såkalt 'vampyr ansiktsbehandling'-en prosedyre som er utført populær av Kim Kardashian.

Essex -innfødte har også strammet tennene i et forsøk på å oppnå et helt rett smil, men har ikke forklart om denne prosedyren innebar å få stiftet Essex -finér eller bare seler.

I en rasende rant i fjor kastet Ferne lekene sine ut av barnevognen da makeupartisten Mikey Phillips fortalte henne at hun har blitt anklaget henne for å ha operert mens hun filmet Ferne McCann: First Time Mum.

Hun raset over at hun ville sette rekorden rett og insisterte på at hun bare hadde gjort nesejobb og tenner, og la raskt til: 'Og jeg får trå øyenbrynene mine. Det er det.'

Ferne McCann

Ferne McCann (Bilde: Getty/ITV)

Ferne sa: 'Det gjør meg forbanna at alle fortsetter å si at jeg har blitt operert. Som wow, hva har jeg gjort?

'Jeg vil legge disse ryktene til sengs gutta. Dette er au naturale. '

I lys av hennes sterke fornektelse, en kosmetisk kirurg fra MYA hjemmekirurgi har fortalt NEWSAM Online hvor mye arbeid de tror Ferne har hatt for å oppnå utseendet hennes.

Kirurgen regner, etter deres profesjonelle oppfatning, at Ferne har gjennomgått flere prosedyrer som hun er innlagt i.

Kirurgen forklarte: 'Jeg tror at Ferne kan ha gjennomgått ikke-kirurgisk behandling av fyllstoffer på leppene, ettersom hun ser ut til å ha fyldigere lepper sammenlignet med tidligere bilder-spesielt når hun smiler.

Leverandøren har sørget for at leppene fremdeles fremstår som naturlige og i forhold til pasientens ansiktstrekk.

Ferne McCann med tynnere lepper i 2013 (Bilde: Getty Images)

Den gjennomsnittlige kostnaden for leppefyllstoffer i Storbritannia kan variere avhengig av leverandøren og mengden fyllstoff som brukes, men du kan forvente å betale alt fra 200 til 1 000 pund per behandling.

Men de stopper ikke der, og fortsetter å si at de tror Essex-gutten har hatt litt hjelp mot aldring.

Jeg vil også foreslå at Ferne har fått anti-rynkeinjeksjoner, ofte referert til som Botox, på pannen og rundt øynene (kråkeføtter), fortsatte kirurgen.

Denne ikke-kirurgiske behandlingen vil skape en jevn panne og begrense eventuelle rynker/uttrykkslinjer. Behandlingen vil normalt vare tre til seks måneder ettersom muskelvirkningen gradvis kommer tilbake, linjer og rynker begynner å dukke opp igjen og må behandles igjen.

Denne prosedyren kan gi en mykere hud hvis du er ute etter et ungdommelig utseende, eller den kan brukes som et forebyggende tiltak for å bremse prosessen med å få rynker.

Ferne med sin TOWIE-medstjerne James Argent for mange måner siden (Bilde: Instagram)

Kirurgen avdekket også nøyaktig hvor mye en nesejobb, som Ferne har gjort, ville sette deg ut av lommen.

'Ferne har vært veldig åpen med hensyn til neseplastikken (neseforming). Ferne, som mange andre kvinner som gjennomgår denne prosedyren, var misfornøyd med støtet på sideprofilen.

En nese som endrer form på en slik måte, kunne bare oppnås gjennom kirurgi.

beste nettbrettet for 100 pund

Resultatene av prosedyren er veldig naturlige og er fortsatt i tråd med de naturlige proporsjonene i ansiktet hennes.

Kostnaden for en neseplastikkprosedyre avhenger til syvende og sist av mange forskjellige fysiologiske faktorer, teknikkene som brukes og kirurgen.

De varierer vanligvis fra £ 6000 til £ 10.000. '

Ferne har også hatt vampyr ansiktsbehandlinger som Kim K

Over lockdown valgte Ferne å gå for et mer naturlig utseende da hun droppet hårforlengelsene hun hadde holdt seg til i mer enn syv år.

I et nikk til alle fansen som også har slitt med hårforlengelser, berømmet reality -TV -gjengen hjemmetiltakene for å & ha reddet håret.

Ferne isolerte seg selv med sin lille datter søndag, to, og hadde gitt henne lokker en pause fra skjønnhetspress.

Hun ble også utestengt fra blekemiddel av frisøren hennes og hadde prøvd å fikse håret med behandlinger i stedet.

Som et resultat ble hennes naturlige låser fyldigere og stjernen følte seg trygg på å vise frem sitt fantastiske beskårne utseende.

Se Også: