Goldman Sachs Marcus -sparekonto: Alt du trenger å vite om den nye markedslederen som betaler 3 ganger mer renter

The Goldman Sachs Group, Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Goldman Sachs 'britiske hovedkvarter i Fleet Street, London(Bilde: PA)



Goldman Sachs har debutert i Storbritannia i detaljhandel med en markedsledende sparekonto som ble lansert gjennom sitt Marcus digitale bankmerke.



Wall Street -titanen rullet ut kontoer til britiske kunder på landsbasis torsdag etter å ha prøvd plattformen med lokalt personale tidligere denne måneden.



Marcus -merkevaren - oppkalt etter en av bankens grunnleggere Marcus Goldman - tilbyr en høy avkastning på 1,5%, og overgår det nasjonale gjennomsnittet (0,6%) for enkel tilgang.

presten i dibley cast

I motsetning til en løpende konto er sparekonto dekker ikke direkte belastninger, men gir mulighet for rask tilgang til kontanter om nødvendig.

Goldman Sachs har lansert kontoen gjennom sitt Marcus -merke (Bilde: Moneyfacts)



Minste lagringsnivå ligger for øyeblikket på £ 1 med et maksimum på £ 250.000.

superbowl 2019 dato uk tid

Renten på 1,5% er en velsignelse for britiske sparere, som har lidd i årevis blant rekordlave renter.



Des McDaid, Marcus & apos; administrerende direktør, sa: 'I løpet av de siste tiårene har sparere vært på feil ende av lave renter.

'Vi har snakket grundig med mennesker over hele landet, og det er en virkelig desillusjon om besparelser - mens de fleste britiske voksne iherdig prøver å spare hver måned, har noen ikke engang en sparekonto, med lave renter og kompleksitet ta skylden.

'Vi ønsker å snu trenden - bokstavelig talt sette renter tilbake til sparing og gjøre sparing verdt igjen.'

Shakila Hashmi, pengesjef i Compare the Market, sa: 'Renten som tilbys på den første sparekontoen i Storbritannia er rundt tre ganger mer sjenerøs enn gjennomsnittlige sparekontoer fra de store aktørene.

'Vårt håp er at dette er en katalysator for andre banker å tilby bedre priser til sine kunder. Effekten den vil ha på konkurransen er ikke bare den av en annen ny aktør som kommer inn på markedet og tilbyr en attraktiv pris; Goldman Sachs er et velkjent navn, om enn et lite sannsynlig navn i bankområdet.

'Dens ankomst til dette markedet er svært synlig, og i hovedsak kaster hansken ned til resten av bransjen.

x-factor 2008 finalister

McDaid begynte i Marcus med erfaring som direktør i den britiske utfordrerbanken TSB.

Les mer

Få en bedre bankkonto
Santander kutter fordeler på 123 -konto Hvorfor trenger du tre bankkontoer Banker som lar deg fryse kortet ditt Hvordan bytte til en mye bedre bank

Marcus-lanseringen er merkevarens første ekspansjon utenfor USA og plasserer den blant bare et lite antall digitale, bare forbrukervendte banker i Storbritannia, inkludert Starling Bank og Monzo, uten planer om å drive filialer i murstein.

Goldman lanserte Marcus opprinnelig i USA i 2016, og tilbyr personlige lån og sparekontoer online.

Den amerikanske bankgigantens overgang til privatbank har blitt sett på som en måte å diversifisere seg på etter en vanskelig strekning for investeringsbankene i bransjen.

billige ferier med alt inkludert 2018

I sommer ansatte Wall Street-giganten 150 ekstra ansatte i London på forhånd for utrullingen av Marcus i Storbritannia.

Det inkluderte 100 ledelses-, IT- og produktutviklingsarbeidere samt 50 personer for kundeservicesamtalen.

Det forventes ytterligere ansettelser etter hvert som den digitale banken vokser.

Ansatte som jobber for Marcus by Goldman Sachs-merkevaren vil være basert på Goldmans nåværende sentrale London-kontorer, men vil følge resten av bankens team når de flytter til sitt nye ni-etasjes nettsted utenfor Farringdon Street neste år.

Se Også: