Glastonbury headliner Dolly Parton ser ut som et helvete uten sminke og er ikke en 'naturlig skjønnhet'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dolly Parton opptrer

Dolly vil gi alt på Glasto i år (med fullt ansikt på) (Bilde: Rex)



Dolly Parton sier at hun ser ut som et helvete uten sminke - til tross for at hun er en av de mest glamorøse kvinnene i verden.



9–5 pop -ikonet - som skal overskriften Glastonbury i helgen - er kjent for sitt store hår og bruk av kosmetikk, og hun innrømmer at hun ikke er en “naturlig skjønnhet”.



alex scott jamie redknapp

Hun sa til Radio Times: 'Hvis noen sier, & apos; Hvordan ser du ut uten den sminken ?, sier jeg,' jeg ser ut som et helvete! & Apos;

'Men det er ok, hvem gjør ikke det? Jeg er ikke en naturlig skjønnhet, det er en av grunnene til at jeg er overdrevet.

'Jeg føler meg bedre når jeg sminker meg litt - jeg liker ikke å se meg i speilet og tenke,' hvem i helvete er den gamle stygge kvinnen? & Apos; '



Og selv om hun kanskje må sminke seg for å føle seg mer komfortabel, betyr det ikke at hun føler seg som to forskjellige mennesker - og hun kommer garantert til å bli spilt på festivalen denne helgen.

Hun forklarte: 'Jeg er alltid Dolly, fordi hjertet mitt alltid er det samme, hodet mitt er alltid det samme. Og utseendet mitt kom fra et veldig alvorlig sted.



'Jeg ville ikke drømme om å gå ut som noen av artistene, komme til et møte og hilse med hårruller og Clearasil i ansiktet.'

Selv når Dolly, 68, er hjemme med mannen sin på 48 år, Carl Dean, sminker hun seg fortsatt og bruker noen varme ruller i håret.

åndelig betydning av 57

Hun sa: 'Jeg vil ikke se ut som en slask med ham. Jeg er ikke to forskjellige mennesker, men jeg er ansvarlig for personen til personen du kjenner som Dolly Parton.

'Jeg vet hvordan folk forventer at jeg skal se ut. Men jeg kan også gå hjem, ta av alt dette søppelet og fortsatt være den samme personen. '

Dolly Parton Dolly Parton Se galleri

Se Også: