Få en Samsung Galaxy S10 telefonabonnement og en gratis Galaxy -klokke - men avtalen slutter snart

Samsung Galaxy

Horoskopet Ditt For I Morgen

Plukk en ny Samsung Galaxy -telefon og få en gratis klokke kastet inn også(Bilde: REUTERS)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du planlegger å oppgradere og vurderer Samsung Galaxy S10, kan du få en gratis Samsung -klokke til en verdi av £ 160, med din nye telefon ... Men bare i de neste 24 timene.



katya jones og neil jones

Mobile.co.uk tilbyr den fantastiske verdien avtale med utvalgte Samsung Galaxy S10 -kontrakter til 16:30 onsdag 29. januar.

Den billigste kontrakten som er tilgjengelig fra mobilforhandleren, en del av Dixons Carphone Group, er for £ 24 per måned med en forhåndsavgift på £ 175 som inkluderer 5 GB data på Vodafone -nettverket. Den totale kostnaden for 24-måneders kontrakten er £ 751.

For å få gratis Galaxy Watch Active må kjøpere som har kjøpt sin nye telefon besøke dette Samsung -nettstedet og fyll ut det elektroniske kravskjemaet sammen med kjøpsbevis.



Galaxy Watch Active har en integrert pulsmåler, aktivitetsmåler, innebygd GPS, og den er fullstendig integrert med Samsung Health-appen, noe som betyr at brukerne kan få en 360-graders visning av treningen hver dag ved å trykke på skjermen mens sømløst holde kontakten med mobiltelefonen.

Samsung Galaxy Watch (Bilde: Shivali Best)



Hvilke planer er inkludert i avtalen?

Som det siste håndsettet fra Galaxy -telefonene, tilbyr Samsung Galaxy S10 -serien noen av de beste tilgjengelige funksjonene - og det er lett en av de mest populære smarttelefonene i 2019.

Det er tre litt forskjellige versjoner - S10e, S10 og S10 Plus - for telefonbrukere å velge mellom. S10e er den billigste av gjengen og har det samme trippelinsekameraet av topp kvalitet som de to andre, men har ikke fingeravtrykkssensoren på skjermen og er ikke like barbermaskin. Mens S10+ også har en større skjerm for alle som elsker større telefoner å streame filmer og TV -programmer fra.

selvstendig næringsdrivende koronavirustilskudd

Tidligere denne måneden ertet Samsung fansen med detaljer om den årlige Unpacked -hendelsen, der den viser nye telefoner som skal slippes på markedet senere på året.

Mange bransjeinnsidere har allerede begynt å spekulere i at arrangementet kan se kunngjøringen av en ny Galaxy S11 -smarttelefon for 2020.

Arrangementet vil finne sted i San Francisco kl. 19:00 GMT tirsdag 11. februar.

Se Også: