Møbler Village -kunder står foran 5 måneders ventetid på bestillinger på grunn av Covid og cyberangrep

Møbler Village

Horoskopet Ditt For I Morgen

Møbler Village -shoppere har raset om forhandleren på sosiale medier

Møbler Village -shoppere har raset om forhandleren på sosiale medier(Bilde: Alamy arkivfoto)



Kunder i Furniture Village sier at de har ventet måneder på at sofaer, bord og andre husholdningsartikler skal komme, uten oppdatering fra selskapet.



Husholdningsvareforhandleren, som har rundt 50 butikker i Storbritannia, ble nylig utsatt for et cyberangrep som den skylder på de siste hold-ups.



Men kunder på Twitter sier at de har ventet uker, eller noen ganger måneder, på at møblene deres kommer - selv før cyberangrepet fant sted.

Cyberangrepet sies å ha pågått rundt en uke og skjedde i begynnelsen av denne måneden.

Furniture Village hevder at det ikke var noen kundedata som ble kompromittert under sikkerhetsbruddet.



Furniture Village har 50 butikker i Storbritannia

Furniture Village har 50 butikker i Storbritannia (Bilde: Alamy arkivfoto)

I en tale til The NEWSAM sa en kunde, Raj Bithal, at han bestilte et nytt spisebord, stoler og barstoler tilbake i januar 2021 for 1.150 pund.



hvilket politisk parti er jeg uk 2019

Han ble fortalt at settet ville komme i begynnelsen av mai 2021, bare for at dette skulle bli presset tilbake til juni 2021 - og bestillingen hans har fremdeles ikke kommet.

Bithal, 44, som bor i Nottingham, sa: Jeg hørte ingenting, så jeg ringte i begynnelsen av mai, og de sa at det ville bli neste uke.

Siden den gang ingenting, før jeg jaktet dem via Twitter. Så sa de midten av juni ... nå ingenting da systemene deres fortsatt er nede ...

Vi solgte vårt gamle spisestel som vi forventet erstatning i mai ... så nå har vi ikke bord og stoler å sitte på som familie. Mangelen på oppdateringer fra dem er veldig dårlig.

Furniture Village anerkjente cyberangrepet på nettstedet sitt

Furniture Village anerkjente cyberangrepet på nettstedet sitt

En annen kunde skrev på Twitter og sa at de har ventet måneder uten kontakt fra Furniture Village.

De sa: Kan vi få refusjon for depositumet vi betalte for sofaene våre? Vi har ventet måneder og har ikke fått svar på mange telefonsamtaler og e -poster.

chelsea vs grimsby town direktesending

En annen sa: Så, Furniture Village har fått et cyberangrep og alle systemer er nede.

Frustrerende for dem, men også for kunder som meg, som ikke kan nå noen til å klage på fem måneders pluss ventetid på en møbelordre som ikke er levert ...

andy hill jessica ennis-hill

En fjerde person twitret: Desperat etter å få sofaen vår levert fra Furniture Village etter nesten 14 uker siden du la inn bestillingen. Har ingen anelse om når vi får det ...

En annen la til: En absolutt shambles. Bestillingen er allerede fire uker forsinket. Plassert i januar, fortalte at det skyldtes begynnelsen av mai.

Ingen ringer deg for å fortelle deg at det er forsinket. Må jage deg selv, ellers er det radiostille. Veldig dårlig service…

På nettstedet er leveranser fra Furniture Village alt fra syv dager til 15 uker.

Men den bemerker at noen bestillinger kan bli forsinket på grunn av koronavirus -krisen - og lover å informere kundene om eventuelle endringer i leveringsdatoen.

Meldingen på nettstedet til Furniture Village lyder: 'Vær oppmerksom på at våre estimerte leveringstider er gitt i god tro, basert på den beste informasjonen vi har.

'På grunn av COVID-19 kan uventede forsinkelser av og til presse ledetiden tilbake. Hvis dette skjer, vil vi informere deg om eventuelle endringer i leveringsdatoen din. '

Etter at The NEWSAM reiste sin klage til Furniture Village, fortalte Bithal oss at forhandleren siden har kontaktet ham og lovet ham at varene hans vil bli levert denne mandagen.

En talsperson for Furniture Village sa: 'Vi har vært i direkte kontakt med Bithal for å be om unnskyldning for forsinkelsen til levering i mai og for å bekrefte den nye leveringsdatoen i juni.'

Se Også: