Kornforbrytere: 'Sunne' frokostblandingsbarer fullpakket med mer sukker enn en Krispy Kreme smultring

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kornblandingsbarer og snacks rettet mot travle, helsebevisste briter inneholder mer sukker enn en Krispy Kreme-smultring.



peter andre og emily baby navn

Kellogg's Nutri-Grain Elevenses har nesten fire teskjeer sukker – dobbelt så mye som en glasert smultring.



En undersøkelse publisert i går fant at 29 av de 30 bestselgende barene – noen rettet mot barn – inneholder mye sukker.



Monster Puffs Cereal and Milk Chocolate, som selges like bra til matpakken din, har mer enn to teskjeer sukker, hvilket? funnet – dobbelt så mye i en sjokoladedigestive kjeks.

Forbrukervakthunden sa at seks av de syv frokostblandingsbarene for barn inneholder mye mettet fett, noe som kan føre til høyt kolesterol.

Og 16 av de 30 barene som ble studert består av 30 % sukker, noe som slår løs på myten om at snacks er et sunt alternativ for de som er på farten.



Hvilken? sjef Richard Lloyd sa: Folk velger ofte frokostblandingsbarer i den tro at de er sunnere enn sjokolade eller kjeks, men vår forskning viser at dette kan være en myte.

Med høye nivåer av sukker og mettet fett i noen av produktene bør de stå på søtdisken, ikke markedsføres som helsekost.



Produsenter må være mye klarere hvor mye sukker, fett og kalorier som er lastet inn i hver bar. Vi ønsker at alle matvarer skal ha et trafikklyskodesystem.

Kellogg's sa: Vi er forvirret over hvorfor noen vil kalle en Nutri-Grain Elevenses-snack for en frokostblanding... Vi baker den som en kake og markedsfører den som et mellommåltid midt på morgenen.

Honey Monster Foods, som lager Monster Puffs, sa at ingen var tilgjengelig for å kommentere.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: