Donald Glover og kjæresten Michelle ønsker i hemmelighet det tredje barnet velkommen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Donald Glover og kjæresten Michelle ønsker i hemmelighet det tredje barnet velkommen



Donald Glover har avslørt at kjæresten hans Michelle White har født sitt tredje barn midt i lockdown.



Skuespilleren/musikeren - som er profesjonelt kjent som Childish Gambino - er allerede en stolt pappa til sønnene Legend, tre og to år gamle Drake.



Snakker til Britisk GQ , Bekreftet Donald at paret ønsket sin tredje baby gutt velkommen for måneder siden, da de valgte å holde nyheten hemmelig den gangen.

Han sa: 'Jeg hadde [et barn] under koronaviruset.

'Det var sprøtt. Jeg lå i sykehussengen. Sønnen min hadde nettopp blitt født, en time før, og jeg så på George Floyd -videoen.



Donald avslørte at kjæresten til gis Michelle fødte sitt tredje barn for måneder siden (Bilde: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

Selv om sangeren ikke spesifiserte når hans tredje sang ble født, ble George Floyd myrdet av en hvit politimann 25. mai, noe som betyr at hans nyfødte sannsynligvis kom i slutten av mai eller begynnelsen av juni.



Donald ga tidligere ut en sang med tittelen This Is America - der han snakker om politibrutalitet og rasisme - temaer han alltid har belyst gjennom karrieren.

Musikeren avslørte at han nå er en far til tre (Bilde: PA)

Han la til: 'Det var et så rart øyeblikk. Det var et så intenst, merkelig øyeblikk, for jeg ser den videoen, og den er omtrent åtte minutter lang, så du sitter der og jeg hadde nettopp hatt dette fantastiske, gledelige, ekspanderende øyeblikket, pluss at faren min hadde gått bort nylig, så [sønnen min] ble oppkalt etter min far. '

Han avslørte at han også ble oppkalt etter sin avdøde far Donald McKinley Glover Sr., som døde i 2018.

Donald og Michelle var allerede stolte foreldre til sønnene Legend og Drake (Bilde: GC Images)

Han la til: 'Jeg vet ikke engang hva ordet egentlig skal beskrive det. Det bare utvidet seg: empatien og medfølelsen og terroren og gleden ved det. '

Donald og Michelle ønsket sin første sønn Legend velkommen tilbake i 2016, før deres andre sønn Drake ble født i 2018.