Gratis Universal Credit railcard og 11 rabatter til for å støtte sårbare mennesker

Fordeler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det kan gjøre en stor forskjell økonomisk(Bilde: Getty Images)



Fordragshavere fra Universal Credit kan ha rett til togreiser til halv pris på grunn av et lite kjent jernbanekort som er knyttet til Jobbsenteret.



Millioner av mennesker kan ha rett til Jobcentre Plus Travel Discount Card som gir deg 50% rabatt på utvalgte togreiser.



Den gis til de arbeidsledige og krever yrkesbidrag eller universell kreditt i 3-9 måneder hvis de er i alderen 18-24 eller 3-12 måneder i over 25-årene.

som spilte emma på venner

Job Center Plus Travel Discount-kortet halverer effektivt jernbanepriser for Anytime Day-billetter, Off Peak Day-billetter og tremåneders sesongkort for alle driftstjenester for de som aktivt søker jobb.

Kortet lar deg reise til jobbintervjuer til redusert pris, men kan også lette den økonomiske belastningen på familier som blir tvunget til å strekke ut betalingene.



For å være kvalifisert må du ha krevd arbeidssøkertilskudd eller universell kreditt i minst tre måneder.

Du kan også hente kortet hvis du gjør krav på visse andre fordeler som uføretrygd og inntektsstøtte, men aktivt søker jobb.



Kortet, som kan brukes på alle togoperatørtjenester, gir 50% rabatt på Anytime Day-billetter, Off Peak Day-billetter og tremåneders sesongkort.

For å søke må du besøk ditt lokale Job Center Plus -kontor .

har chris og olivia delt

Hva annet kan jeg kreve?

Hvis du krever fordeler og sliter med å få betalingene dine til å strekke seg, kan du ha krav på ekstra støtte for å hjelpe deg med å komme deg gjennom pengene. Vi har trukket ut noen av disse nedenfor.

  • Tax-Free Childcare er en relativt ny ordning som gir arbeidsfamilier et løft på 20% på kvalifiserte barneomsorgskostnader. Du betaler budsjettet til en statlig bankkonto - som deretter fylles opp automatisk.

  • School Clothing Grant er en del av Education Act 1980 og tilbys av regjeringen for å hjelpe familier med lave inntekter med å håndtere skolekostnadene.
    Det er ikke en lovpålagt plikt, så ikke alle råd vil tilby det (selv om det nå er obligatorisk i Skottland), men hvis du kvalifiserer, kan du få opptil £ 150 for å hjelpe med ensartede utgifter, inkludert PE -sett.

  • Sunn start -ordningen støtter gravide mødre med matkuponger for å dekke familien. Disse kan brukes på lokale forhandlere og supermarkeder.
    Gravide kvinner og barn over ett og under fire år kan få en kupong på 3,10 pund per uke. Barn under ett år kan få to kuponger på 3,10 pund (6,20 pund) per uke.

    største familie i Storbritannia
  • Hvis du kvalifiserer for visse velferdsgoder og gjennomsnittstemperaturen er 0 ° C eller lavere i syv dager på rad i ditt område, vil du kunne kreve rabatt på kaldt vær.

  • De Rabatt på varme hjem er en støtteordning rettet mot husholdninger som kan slite med å betale energiregningene sine. Det er en engangsrabatt på £ 140 på energiregningen din over vinteren - men i stedet for å bli betalt direkte til deg, blir den automatisk trukket fra regningen din i vintermånedene (mellom september og mars). Det blir automatisk betalt til de som har ytelser.

  • I henhold til utdanningsloven har lokale myndigheter makt til å gi opptil £ 150 i økonomisk hjelp til foreldre for å hjelpe dem med å kjøpe skoleklær til barna sine - dette er hvem som kan kreve det.

  • Gratis skolemåltider kan bidra til å lette presset på den ukentlige supermarkedregningen din, slik at du får ekstra inntekt til å betale for livsnødvendige ting. Den er designet for personer med universell kreditt, skattekreditt for barn og mer - du må ta kontakt med ditt lokale råd for å søke. De kan ha sine egne søknadsskjemaer du kan fylle ut.

  • TIL Sikker start fødselsstipend er en engangsbetaling på £ 500 for å hjelpe de som er på fordeler med kostnadene ved å ha en nyfødt eller adoptert baby. Du får bare fødselsstipend hvis den nye babyen er det eneste barnet under 16 år i husstanden.

  • WaterSure er en ordning som hjelper noen mennesker med vannregningen. For å søke om ordningen må du ha ytelser og må bruke mye vann enten av medisinske årsaker eller fordi husstanden din har et visst antall barn i skolealder.
    Du kan søke om WaterSure ved å fylle ut et skjema fra vannfirmaet ditt.

    myles stephenson er en kjendis
  • Du kan være kvalifisert for rådsskatterabatt hvis du har lav inntekt eller krever fordeler. Regningen din kan reduseres med opptil 100%.

  • Noen råd gir rabatt på medlemskort til dine lokale fritidsentre, tennisbaner og svømmebassenger. Hvor mye rabatt du kan få, avhenger av ditt lokale råd. Du må søke om rabatten via ditt lokale fritidssenter.

Les mer

Fordelene dine forklart
Universell kreditt 30 timer gratis barnepass Personlig uavhengighetsbetaling Skattefri barnehage - hva er det?

Se Også: