Gratis sykler skal gis ut til fete mennesker av NHS i en ny sunn livsstil

Nhs

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan bruke reseptet til å ri til apoteket(Bilde: EyeEm)



når er harrys bryllup

Overvektige mennesker vil få tilgang til sykler på NHS i den siste planen av regjeringen for å håndtere fedme.



Statsministeren sa at fastleger i områder med dårlig helse i England vil bli oppmuntret til å foreskrive sykling med pasienter som har tilgang til sykler gjennom sin lokale operasjon.



Det ble også kunngjort hjelp for folk som tenker på å sette seg tilbake på sykkelen uansett, med en gratis £ 50 sykkelvedlikeholdskupong som er tilgjengelig for alle i England.

En første 50 000 Fix Your Bike -kuponger vil bli gjort tilgjengelig online kort tid før midnatt på tirsdag etter først til mølla -prinsippet.

Folk kan få en kupong ved å besøke https://fixyourbikevoucherscheme.est.org.uk/ vil kunne spare £ 50 fra kostnaden for å reparere en sykkel i deltakende sykkelbutikker - inkludert Halfords og Evans Cycles - fra 23:45 i kveld (tirsdag).



Johnson sa: 'Nå er det på tide å skifte gir og gå videre med våre største og dristigste planer ennå for å øke aktiv reise - slik at alle kan føle de transformative fordelene med sykling.'

Målet er å få flere ut av offentlig transport og ut på to hjul igjen



DfT -tall viser at det har vært en økning i sykkelen etter koronavirusutbruddet.

Sammenlignet med tilsvarende dag i den første uken i mars, ble sykkelforbruket nesten doblet i løpet av helgen 18./19. Juli.

Mandag 20. juli - den siste ukedagen som data er tilgjengelig for - så sykling på 146% av nivåene før låsing.

Håpet er at gratis vedlikeholdskuponger for sykkel vil øke tilliten - med £ 50 nok til å dekke regningen for en standard service og utskifting av en grunnleggende komponent, for eksempel et indre rør eller kabel.

Det viser seg at syklister faktisk kan ha en grunn til å være selvtilfreds (Bilde: Getty)

Halfords administrerende direktør Graham Stapleton sa: Når det gjelder sykkelreparasjoner, har vi lagt merke til en endring i kundesinnet, med flere syklister som henvender seg til oss for å hjelpe med de minste reparasjonene, da de støver av sine gamle sykler og prøver å unngå offentlig transport.'

Han la til: 'Vi tror at regjeringens' Fix your Bike Voucher Scheme 'ikke bare vil hjelpe enkeltpersoner til å bli mer sikre på å holde syklene vedlikeholdt, men vil bidra til å fremskynde sykkelrevolusjonen.

En talsmann fra Evans Cycles sa: 'Den nye kupongordningen gir en fantastisk mulighet til å hjelpe til med å gjenopplive enhver sykkel som kan ha nytte av litt omsorg og reparasjon. Vi håper at offentligheten tar imot muligheten for finansieringen, slik at flere kan oppdage at livet virkelig er bedre på sykkel. '

I fjor, i den første ordningen i sitt slag, fikk NHS -pasienter i deler av Cardiff resepter for gratis sykkelturer.

Det kom etter a studere fant vanlig sykling reduserer risikoen for hjertesykdom med 46% og kreftrisiko med 45%. Selv bare å sykle en del av veien til jobben - til stasjonen kanskje - kan redusere sjansene for hjertesykdom og kreft med henholdsvis 36% og 32%.

Fastlegene i Cardiff har testet gratis ved hjelp av byens sykkelandel på resept.

Planen tillot leger fra Lansdowne Surgery, i Canton, og Fairwater Health Center å foreskrive pasienter gratis 30-minutters leieøkter i seks måneder med sykkeldeler.

Dr. Tom Porter, konsulent ved Cardiff og Vale University Health Board og Public Health Wales, sa den gangen: 'Ikke bare kan sykling til jobb redusere risikoen for død av hjertesykdom med 52%, men det er også en fin måte å komme deg rundt i byen uten å bruke bilen din, noe som gjør det bra for både deg og miljøet rundt deg, og bidrar til å holde luften ren for alle samtidig som du reduserer karbonutslippene. '

Se Også: