Fortnite Chapter 2 sesong 2 er live - men du må vente noen timer for å spille den

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter måneder med forventning, Fortnite Kapittel 2 sesong 2 har endelig startet.



Den nye sesongen ble offisielt publisert klokken 09:00 GMT i Storbritannia, selv om ivrige spillere må vente noen timer for å få tak i den.



Epic Games, utvikleren bak spillet, har bekreftet at det sannsynligvis vil være en lang periode med nedetid og en betydelig oppdatering før spillet gjenopptas.



Twitter , forklarte det: Nedtellingen til kapittel 2 - sesong 2 har begynt. Merk: Med lanseringen av den nye sesongen vil patchstørrelsene være større enn normalt.

Detaljene om sesong 2 er fortsatt svært knappe, med Epic Games som på en smart måte sletter ut flere viktige detaljer på nettstedet.

Det forklarte: Kapittel 2 - Sesong 2 vil inneholde [blank] med flere [blank]. Vi kan ikke informere deg om alle neste sesongs hemmeligheter ennå...



Det betyr imidlertid ikke at ryktene om sesong 2 ikke har vært utbredt, og mange har foreslått et «gull» for det nye kapittelet.

Tidligere denne uken ble det sett teaser-annonser på forskjellige steder rundt om i verden, inkludert Brasil, Frankrike og Japan.



Den korte teaseren har et gullhåndavtrykk på toppen av Fortnite-logoen, og gullstenger som dekker teksten nederst.

Detaljene om sesong 2 forblir svært knappe, med Epic Games som på en smart måte sletter ut flere nøkkeldetaljer på nettstedet sitt (Bilde: Epic Games)

Imidlertid har ørneøyde fans lagt merke til at et telefonnummer er synlig på annonsen, som avslører en hemmelig melding hvis du ringer den.

Twitter-bruker ShiinaBR skrev: I løpet av de siste timene har flere teasere for sesong 2 blitt funnet over hele verden! Noen av dem har til og med et telefonnummer vedlagt.

En stemme vil fortelle deg dette når du ringer det: 'Ja herre', 'Agentene ble oppringt', 'Kort for å få tilgang til safen som er kjøpt'.

Mens Epic Games har vært ordknappe om sesong 2, tyder ryktene på at temaet kan ha noe med gull å gjøre.

På Reddit har en Fortnite-fan avslørt teorien sin for det nye kapittelet.

Siste vitenskap og teknologi

Brukeren, kalt FortNiteBR, skrev: Oro-skinnet har blitt lekket en stund nå, og vi har ennå ikke sett det i varebutikken. Jeg tror at denne huden representerer eller er kong Midas fordi han er gylden og bærer en krone.

Hånden i denne teaseren er gull, og jeg tror den representerer den gylne touchen.

Disse gylne gjenstandene har dukket opp rundt omkring på kartet nylig, og kanskje er de det jeg forutsier.

Jeg tror neste sesong vil ha et slags gyllent tema, og at de tre tingene sammen kan være pirrende for det.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: