Escape to Chateau's Dick Strawbridge åpner for et 'tøft' år med kona Angel

Flykte Til Chateau

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dick og Angel Strawbridge tjente lykken på å renovere slottet sitt i Channel 4

Dick og Angel Strawbridge tjente lykken på å renovere slottet sitt i Channel 4's Escape To The Chateau(Bilde: Kanal 4)



Escape to Chateau & apos; s Dick og Angel Strawbridge fanget nasjonens hjerter og oppmerksomhet da de renovert sitt 45-roms slott i Pays de la Loire-regionen som hadde forfalt og solgt for bare 280 000 pund.



Nå er den fantastiske Chateau-de-la-Motte Husson verdsatt til 2 millioner pund, og brukes til et glamorøst bryllupslokale-som i gjennomsnitt koster 34 000 pund for dagen.



Men til tross for deres profesjonelle suksess, har det ikke vært et lett år for paret, som giftet seg i 2015 og deler to barn, Arthur Donald, åtte og Dorothy Francis, syv.

Dick, 61, og Angel, 43, ble rystet av mobbingskrav fra en tidligere arbeider på Channel 4 -showet deres, som de på det sterkeste benekter, tidligere i år.

de hengte ut krigsflagget

Og Dick innrømmet at pandemien hadde gitt et 'tøft' år og et halvt og avslørte hans takknemlighet for at familien hans holdt sammen for å støtte hverandre i lockdown.



Dick og Angel giftet seg i 2015 og deler to barn sammen, sønnen Arthur og datteren Dorothy

Dick og Angel giftet seg i 2015 og deler to barn sammen, sønnen Arthur og datteren Dorothy (Bilde: the_chateau_tv/Instagram)

Zoe Ball snakket om sitt frokostprogram på BBC Radio 2 og spurte: 'Dick, hvordan var lockdown i Frankrike?'



Hun fortsatte: 'Jeg mener, for dere to forestiller jeg meg at det alltid er noe å gjøre på slottet.

- Men var det tøft der ute?

'Det var det,' svarte Dick.

«Det har vært interessant, og det har vært et og et halvt år, det har vært veldig annerledes, men saken er at det alltid er noe å gjøre.

Så det er ikke som om vi har vært begrenset - det er så mye plass og å gjøre ting med barna. '

Han la til: 'Vi har vært ganske heldige, som familie tror jeg at vi har klart det godt.

Dick og Angel Strawbridge tjente lykken på å renovere slottet sitt i Channel 4's Escape To The Chateau

Dick og Angel Strawbridge bor i Frankrike med sine to barn og Angeles foreldre (Bilde: Kanal 4)

'Selvfølgelig har vi Angelas mamma og pappa bor på tvers av bussen, så vi har en familieenhet her, som har støtte, noe som er veldig heldig.'

Dick og Angel har sagt at de er ivrige etter å gå videre fra påstandene som ble uttalt mot dem i en rapport i Tidene , men insisterte på at folk som jobber med dem på TV -programmet lenge har alltid vært som familie.

En tidligere medarbeider fra Spark Media, som laget de fire første seriene i realityshowet, hadde stemplet Dick og Angel for 'fornærmende og aggressiv', og sa til publikasjonen: 'Jeg har ikke opplevd noe så skadelig og ondskapsfullt som Dick og Angel , og det å jobbe med dem tok en stor belastning på personalet.

111 engel nummer betydning

Det var nesten som å være i et fornærmende forhold og vente på den lille tingen en av dem ville sprenge på og bli til en massiv avtale.

Angel, hvis virkelige navn er Angela Newman, skal ha kalt en produsent en f *** ing c *** etter at han klaget på behandlingen hans, i et opptak som avisen hørte.

Paret har også gitt ut spinoffs av showet, inkludert Escape To The Chateau: Make Do And Mend

Paret har også gitt ut spinoffs av showet, inkludert Escape To The Chateau: Make Do And Mend (Bilde: )

Ytterligere påstander antydet at Dick angivelig fortalte en produsent som f *** deg i sinne etter filmingen.

Angel og Dick har siden skilt selskap med Spark Media, og en talsperson for Channel 4 sa at de ikke var klar over noe om den påståtte oppførselen fra paret, men sa at de var klar over et sammenbrudd i forholdet mellom Spark og Strawbridges.

Svarte på mobbingskravene i forrige måned, fortalte Angel The Telegraph : 'Jeg tror vi må gå videre, men jeg vil bare si at selv i de første dagene var kjernefolkene som jobbet her familie ... Disse anonyme menneskene - vi vet ikke hvem de er - vi sannsynligvis bare møttes en gang.

«En av dem, den viktigste tror vi, møtte vi bare i et par timer.

'Folkene som var her over lengre tid var familie; barna kjente dem, og vi åpnet virkelig verden for dem, så du kan tenke deg at det var veldig trist å lese mye av det. '

Hun la til: 'Hvis du spurte hver eneste person på laget vårt, ville de alle si at Dick er helt ridderlig.

Angel var rask med å forsvare henne

Angel var rask til å forsvare sin 'ridderlige' ektemann over mobbingsanklagene i et nytt intervju (Bilde: thechateau.tv)

& apos; Han vil alltid være den personen som åpner dører, hjelper mennesker, og hvis noen irriterer meg, vil han være den første personen som tar kontroll over situasjonen.

'Han er veldig beskyttende.'

Winter Wonderland stengte ned

I mellomtiden sa tidligere oberstløytnant i den britiske hæren at hans far, som jobbet i oljeindustrien, ville ha snudd seg i graven etter anklagene.

Han sa: 'Jeg er 61 år gammel og på ingen tid i livet mitt, i min militære karriere og i mine andre karrierer, [har jeg noen gang] akseptert atferd som ikke oppfyller mine standarder og mine verdier.

'Hvordan du oppfører deg er det som gjør deg til den du er.'

'Min far ville snu seg i graven hans hvis jeg ikke stod opp når en dame gikk inn i et rom eller åpnet døren for henne - alt det en mann må gjøre og Arthur allerede gjør klokken åtte,' la han til.

Da påstandene først kom fram, sa en representant for paret at produsentene 'prøvde å gjøre det til et useriøst realityprogram'.

De fortalte MailOnline : 'Under laget av den tidlige serien Escape to the Chateau hadde Dick og Angel problemer med å jobbe med de daværende produsentene, som prøvde å gjøre det til et trashy realityprogram.

Dick sa at faren hans ville være det

Dick sa at faren hans ville 'snu seg i graven' på anklagene (Bilde: Kanal 4)

hvor høy er kante

'Escape to the Chateau er satt i hjemmet deres, og de ønsket en ærlig skildring av familiereisen deres fremfor å vedta visjonen til en TV -produsent.'

Beskyldningene er langt fra den første snublesteinen paret har stått overfor, ettersom Dick nylig innrømmet at han tryglet Angel om å forlate ham i begynnelsen av forholdet på grunn av frykt for 20-årsalderen.

Dick og Angel møttes første gang på en 40 -årsdag som hun var vertskap for i 2010, da deres delte agent bestemte seg for å sette paret sammen på grunn av deres felles ambisjoner og arbeidsmoral, men det kan ha virket som en dårlig kamp først, da de knapt snakket i det hele tatt den kvelden.

Men Dicks tiltrekning til Angel var øyeblikkelig, og han har avslørt at han raskt ble tiltrukket av smilet hennes.

Det første jeg så da jeg møtte Angel - jeg kaller henne Angela - var smilet hennes. Det er fenomenalt, sa han Tidene .

Dick sier at han ba Angel om å forlate ham da han var livredd for at aldersforskjellen var for stor

Dick sier at han ba Angel om å forlate ham da han var livredd for at aldersforskjellen var for stor

'Vi snakket knapt den kvelden, men vi visste at det var noe ved første blikk. Og vi ble veldig forelsket. '

Først var Dick for redd til å spørre Angel om hennes alder, fordi han var bekymret for at aldersforskjellen ville være for stor og skyve dem fra hverandre.

Han fortsatte: 'Etter å ha tilbrakt jul sammen visste vi at vi måtte ha samtalen.

'sa jeg,' jævla, jente, dette er fantastisk, men vi må virkelig tenke på å avslutte dette. & apos; '

I et eget intervju forklarte han hvordan han trodde det ville være den beste avgjørelsen for Angel.

'Angel og jeg koste oss, da fortalte jeg at det var på tide at hun fant en ung mann, fikk barn, fordi jeg følte at jeg ikke skulle holde henne fra det,' sa han Du Magasin.

Den fantastiske Chateau-de-la-Motte Husson er verdsatt til 2 millioner pund

Den fantastiske Chateau-de-la-Motte Husson er verdsatt til 2 millioner pund (Bilde: Kanal 4)

hvem er rylan clark gift med

'Det hun sa, blodig kvinne, var at hun faktisk ville ha meg,' fortsatte Dick og innrømmet at det fikk ham til å innse, 'du er lenge død & apos ;.

'Hvorfor ville du ikke bare hoppe inn og leve livet?' spurte han.

Derimot var Angel aldri i tvil om Dick, og innrømmet at hun bare ikke tenkte på aldersforskjellen.

'Alder er bare et tall, og Dick har alltid hatt en fantastisk energi, og han er en gjerning,' fortalte hun tidligere Solen.

'Han er bare så lidenskapelig opptatt av livet, alt Dick har gjort i livet hans, han har mest mulig ut av det. Jeg bare elsker det med ham. '

Faktisk var Angel så alvorlig om å stifte familie at hun satte Dick til en babyfrist da de var 16 måneder i forholdet.

Hun ga ham frekk en kalender med ordene & apos; impregnere meg på denne datoen & apos; skrevet ned slik at han ikke skulle glemme - og de slo måldatoen med syv måneder, og ønsket sin sønn velkommen i 2013 og datteren et år senere.

Foreløpig insisterer paret på at de blir værende i Frankrike, ettersom tanken på å forlate slottet gjør vondt i hodet på Dick.

'Jeg har ingen intensjon om å dra noe sted,' sa Dick til Hallo! Magasin.

'Jeg kommer til å bli plantet her. Jeg får hodepine selv når jeg tenker på å flytte. '

Se Også: