Fitbit Charge 3 -prisulykke og andre populære bærbare avtaler for Amazon Prime Day

Amazon Prime Day

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de beste bærbare enhetene



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



For de fleste av oss handler Amazon Prime Day om teknologiske avtaler - og et av de beste tilbudene i dag i Storbritannia må være det enorme prisnedslaget på Fitbit Charge 3.



Vanligvis £ 129,99 har Amazon redusert prisen på Fitbit Charge 3 til £ 95,99 - en besparelse på 26%.

hva betyr /24

Etter å ha blitt utgitt for et år siden, har Fitbit Charge 3 noen få imponert anmeldelser på Amazonas kundeanmeldelser -seksjon, men er fortsatt en av de beste treningssporene som ikke er smartwatch, og har flere funksjoner enn den siste Fitbit Inspire HR.

Den kommer imidlertid bare i en farge



Så mye at vi stemte det som en av våre beste treningssporere å kjøpe i 2019 tidligere i år.

Selv om den mangler GPS, gjør den det på mange forskjellige måter, for eksempel å ha muligheten til å telle trapper, samt svømmesporing og et veldig langvarig batteri - med at begge de to sistnevnte ofte legger til en heftig sum den endelige totalen.



Så hvis du ikke er villig til å vente til september når en ny Apple -klokke sannsynligvis kommer til å lanseres, kan det være beste tidspunktet å kjøpe en Fitbit. Selv om den bare er tilgjengelig i roségull og grå i Amazon Prime Day -salget.

I mellomtiden selger Boots den fortsatt i lavendel for £ 149,99 mens Argos har en svart versjon for £ 119.

Hvis du ikke liker noen av fargene, er Fitbit Versa også til salgs i en rekke nyanser, for £ 139 i stedet for £ 199,99.

Noen mennesker liker at det blir sunnere, andre bare for å se hvor de er med den daglige treningen

shirley og corky ballas

Som med alle Amazon Prime Day avtaler, vil du bare kunne få de imponerende rabattene hvis du har et Amazon Prime -medlemskap (eller er på en 30-dagers gratis prøveperiode ). Amazon har midlertidig redusert prisen på den årlige rabatten til £ 59 skjønt, som vil ende sammen med Prime Day ved midnatt i morgen.

Nye avtaler vil også fortsette å bli lagt til hver time til midnatt tirsdag 16. juli, når Amazon Prime -dagen slutter, så det er ingen garanti for at en annen, like imponerende eller kanskje bedre bærbar avtale kommer ut før da.

Les mer

Amazon Prime Day 2021
Når er Prime Day? Beste tilbud Hva er Amazon Prime? Slik avbryter du Amazon Prime

For våre toppvalg av andre tilbud, har vi også avrundet de beste Amazon Prime Day -tilbudene, pluss de beste Amazon Prime Day -teknologiske tilbudene.

Se Også: