Shirley Ballas beskylder eksmannen Corky for å nekte å godta suksessen hennes, da hun innrømmer at hun ikke har noen venner

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Shirley Ballas har slått ut mot sin eksmann for å ha fortalt sin livshistorie & apos; og male henne i et lite flatterende lys før Strictly Come Dancing ble lansert i fjor.



Overdommeren og tidligere danseren sa at eks Corky Ballas hadde hatt år til å diskutere problemene sine med henne - men klarte ikke å kommunisere med henne i forkant av sin debut på suksessen BBC One.



Shirley dukket opp på løse kvinner i dag for å snakke om hvorfor noen menn sliter med å godta vellykkede kvinner, og sa: 'Jeg hadde en lignende opplevelse.



Shirley med andre ektemann Corky, som tidligere var dansepartnere så vel som ektefeller i det virkelige liv

Paret skilte seg etter 22 års ekteskap

'Jeg ville tro at jeg var venn med eksmannen min i alle år, vi var gift i 22 år og hadde en vakker sønn sammen, men i det øyeblikket jeg fikk jobben bestemte han seg for å skrive livshistorien min to dager før programmet ble sendt, husket hun.



'Vi hadde 30-årige å snakke om det som plaget ham, men med mennesker generelt synes jeg at menn egentlig ikke holder seg til vellykkede kvinner.'

rachel og rykard delte seg

Da Janet Street Porter spurte om eksen hennes hadde fortalt henne hvordan ekteskapet deres ville fungere, sa Shirley: 'Jeg ville ikke si at han fortalte meg det, men jeg har alltid vært en sterk karakter, en arbeider, men jeg har definitivt hatt sterke menn i mitt liv som har vært litt diktatoriske, var det deres måte eller den høye måten, for å si det sånn.



Shirley sier at tilliten hennes til mennesker har blitt knust, så hun har ikke lenger venner

'Tro ikke jeg bare satt der og tok det. Jeg hadde to eks-ektemenn som virkelig var veldig meningsfulle, 'la hun til.

'Noen ganger gir jeg meg selv et klapp på skulderen om at jeg fremdeles står som en enslig kvinne i en bransje og lykkes uten mann.'

Mens Shirley virket trossig om sammenbruddet av hennes andre ekteskap - som Corky tidligere sa var full av argumenter hver dag - innrømmet hun at hennes sosiale liv mangler.

Corky avbildet med Kristina Rihanoff, som han hadde en femårig fling med etter at han ble delt fra Shirley

'Jeg har hatt en date på tre år - tro det! Jeg har ikke et sosialt liv, det er den triste delen. Jeg har ikke [virkelig venner], det er vanskelig å stole på litt jeg føler, så det har etterlatt meg litt i en vanskelighet, sa hun i panelet Løse kvinner.

Hun hevdet også at hun ikke lenger går ut for å spise middag fordi hun er bekymret for å gå opp i vekt, og innrømmet at hun har tatt seg for å veie seg hver dag og faste i perioder for å gå ned 10 kg hun nylig hadde på seg.

*Løse kvinner fortsetter hverdager kl. 12.30 på ITV

Se Også: