Fit Anthony 'Staz' Stazicker tipset om å erstatte Ant Middleton på SAS: Who Dares Wins

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Staz blir tipset om å erstatte Ant Middleton

Staz blir tipset om å erstatte Ant Middleton



Anthony Staz Stazicker kan være neste i rekken for å erstatte Ant Middleton som sluttet som kaptein for Channel 4 militære treningsprogram SAS: Who Dares Wins.



Det smash-hit-showet er designet for å gjenskape SAS-utvalget, og den tidligere militærmannen Staz kan bare være billetten for å holde de egensinnige kjendisene i sjakk.



Trebarnspappaen inntok sin nye rolle i C4 -showet som medarbeider i regi sist søndag.

lidl svart fredag ​​2019

Etter å ha startet i årets serie som en føflekk blant traineene, har den tidligere soldaten nå avslørt sitt sanne jeg som leder for de berømte rekruttene.

Staz kan erstatte tidligere DS Ant Middleton

Staz kan erstatte tidligere DS Ant Middleton



Handlingsmannen begynte i militæret i alderen 20, og ble en snikskytter med Royal Marines, før han begynte i Special Boat Service i 2008 og tjenestegjorde i ti år.

Til tross for karriereutviklingen var han imidlertid fortsatt i ferd med å miste moren i ung alder.



Han snakket tidligere og sa: Jeg vil si at mitt livs største slag i ansiktet var da mamma plutselig døde. Jeg var omtrent 11, det var helt uventet, det var en hjerneblødning.

Jeg husker jeg tilbrakte noen dager på sykehuset, og forsto ikke helt hva som foregikk.

'Hun var på livsstøtte, og så noen dager senere ble det besluttet å slå av livsstøtten. Jeg tror det var en avgjørende faktor for meg.

Ant Middleton har blitt sparket av Channel 4 på grunn av påstander

Ant Middleton har blitt sparket av Channel 4 på grunn av påstander (Bilde: Pete Dadds/Channel 4)

Det gjorde meg ganske sint, ganske sint, men jeg tror det også ga meg et formål, en brann, noe å bevise og gjøre noen stolte av.

I mellomtiden sier Stazs forgjenger, den aksente actionmannen Ant Middleton at han har blitt kontaktet for å lage nye show, men insisterer på at han ikke vil endre måten han fungerer på.

Channel 4 sa at synspunktene og verdiene ikke var i tråd med Middletons, og vi kommer ikke til å jobbe med ham igjen.

boris johnson poledancer

TV -fagforeningen Bectu sa at kvinnelig mannskap klaget på useriøs og suggestive kommentarer fra dem.

Den tidligere SAS-mannen sa at han ble droppet av stasjonen viser at han gjør det riktige. Han sammenlignet seg med vertene Piers Morgan og Jeremy Clarkson som kontroversielt forlot høyprofilerte show.

Joey Essex var en tidligere deltaker på showet

Joey Essex var en tidligere deltaker på showet (Bilde: Minnow Films/Production Company. Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte. Dette bildet kan bare brukes til publisitetsformål på Channel 4 i forbindelse med den gjeldende sendingen av programmet (e) som er omtalt i nasjonal og lokal presse og oppføringer. Skal ikke reproduseres eller distribueres for bruk eller på noe medium som ikke er angitt ovenfor.)

Forrige måned avslørte NEWSAM hvordan Channel 4 droppet Middleton, 40, fra SAS: Who Dares Wins over sin 'personlige oppførsel'.

Det er ikke første gang showet har blitt fanget opp i kontrovers da deltaker Shireen Khan fordømte Channel 4s show av ufølsomhet & apos; både til hennes kjønn så vel som til hennes islamske tro.

Hun hevdet også at hun ikke ble servert halalmat, og hun var redd for at hun ville få hypotermi etter å ha nektet å ta av seg klærne foran kameraer og deltakere på grunn av hennes tro.

Snakker til Mail online , Shireen - som eier tre helseklinikker i London - sa: 'Etter en gjørmeutfordring var de andre deltakerne komfortable med å kle seg foran hverandre og kameraene, men som muslimsk kvinne kunne jeg ikke gjøre det.'

Ant nektet for ugjerning og slo tilbake på Channel 4 for å ha trukket ham.

Se Også: