Fire Emblem Warriors anmeldelse: et morsomt actionspill som ikke helt lever opp til Hyrule Warriors

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

I etterkant av det svært vellykkede action-hack-and-slash-spillet Hyrule Warriors for Wii U, har Omega Force satt sammen en ny tittel for Nintendos Switch-plattform og New Nintendo 3DS.



Mens det tidligere spillet tilpasset Nintendos The Legend of Zelda-serie, tilpasser Fire Emblem Warriors den titulære Fire Emblem-serien.



Som en strategiserie med en liste over sverdsvingende karakterer, ser Fire Emblem ut til å passe perfekt for Warriors-formelen.



Selv om det er et velkomment tillegg til Nintendo Switch-biblioteket, lever Fire Emblem Warriors dessverre ikke helt opp til originaliteten og undringen som Hyrule Warriors ga.

Men er det verdt 45 pund prisantydning i en måned full av høyprofilerte utgivelser?

Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors er den andre Warriors spin-off-tittelen basert på en Nintendo-eiendom



Spillere begynner med å velge en av de originale karakterene som hovedpersonene, Rowan eller Lianna, i tillegg til å velge den generelle vanskelighetsgraden og spillestilen.

Dette er litt mer betydningsfullt enn de fleste spill, siden vanskelighetsgraden vil diktere om karakterer vil være permanent døde etter å ha falt, samt om du vil bli bombardert med varsler om nivåer, oppdragstrusser og lignende.



Selv om jeg valgte 'sakte og jevn'-alternativet, anbefaler jeg på det sterkeste å velge 'rask og effektiv' fordi nivå-opp-statistikk og annen mindre informasjon dukker opp altfor ofte, og du vil snart bli lei av dem.

hva er galt med lamar odom
Fire Emblem Warriors Casual Classic

Tenk litt mer enn vanlig på vanskelighetsgraden og valg av spillestil

Som det er vanlig for en Warriors-tittel, er handlingen her ikke noe som er verdt å betale for mye oppmerksomhet til, så jeg skal raskt gå gjennom hovedinnholdet i det nå.

Rowan og Lianna, sammen med karakterer fra Fire Emblem-spill som Awakening, Fates og Shadow Dragon, må reise på tvers av dimensjoner for å styrke Fire Emblem og samle støtte fra forskjellige nasjoner for å stoppe den onde kong Ozosid av Gristonne.

Ja, plottpremisset er enkelt, og nei, du vil egentlig aldri føle noen dyp forbindelse med karakterene. På en eller annen måte føler jeg at dette ikke var så mye som et problem med Hyrule Warriors, men det kan bare være at jeg finner karakterene i seg selv mer interessante.

Jeg antar at det nå er på tide å påpeke at jeg ikke har mye historie med Fire Emblem-serien, med unntak av karakterenes opptreden i Super Smash Bros.

Jeg er imidlertid en stor fan av hack-and-slash-titler som Warriors-serien og innser at historien aldri har vært verken dens fokus eller sterkpunkt, så det er ikke noe verdt å dvele ved lenger.

Rowan og Lianna

Stemmeskuespillet kan komme litt på deg også.

Når du bytter mellom en håndfull karakterer under hver kamp, ​​er det første nykommere vil legge merke til hvor enkelt det er å eliminere bokstavelig talt horder av soldater med et enkelt trykk på den grunnleggende angrepsknappen.

Mye av tiden vil du oppdage at du ikke gjør annet enn å spamme de grunnleggende angrepene dine, siden mye av hvert nivåkart blir konsumert av bare mengder av fiender.

Den visuelle tilfredsstillelsen av å være vitne til hundrevis av fiender som faller for våpenet ditt mens et antall drepte samler seg på skjermen er noe som enten vil appellere til deg eller ikke vil det, og hvis denne grunnleggende beskrivelsen av det slår deg av, bør du vurdere det som en solid 'vil ikke'.

For meg er det imidlertid en spesiell følelse av fredelig nytelse som kommer av å gjøre dette. Jeg kan kneppe og male fiender hele dagen lang, men dessverre, jeg innser at det ikke er det folk flest forventer av et spill.

Fire Emblem Warriors-spill

Det er en særegen følelse av nytelse ved å mose knapper og ta ned mange soldater

Det er en viss grad av ekstra kompleksitet i form av Fire Emblems signaturtaktikk. Ved å sette spillet på pause kan du legge strategier og bevege deg rundt de andre karakterene på kartet.

Ærlig talt, det er noe jeg har glemt i det meste av spillet mitt, men jeg er sikker på at de som kommer til Fire Emblem Warriors på grunn av et vedlegg med Fire Emblem-serien, vil bli satt stor pris på.

Jeg var for opptatt med å prøve å eliminere hver bitteliten rød flekk av fiender på minikartet mitt til å gjøre mye annet.

I tillegg til det vanlige opptoget av hver karakters flere spesialangrep, er det også muligheten til å koble seg sammen med andre karakterer på slagmarken, kontrollere karakterer på toppen av en hest og samle materialer.

Fire Emblem Warriors strategi

Strategisegmentet i spillet kan tas eller forlates

Å administrere våpnene og utstyret ditt utenfor kamper er litt kjedelig, men dessverre nødvendig ved siden av å gå opp i nivå for å fullføre oppdrag.

Når vi snakker om en boring, er det et 'stein, papir, saks' kampsystem på plass som oppmuntrer deg til å bytte mellom karakterer mer regelmessig, men det føles som en plage som kommer i veien for hvordan du vil spille.

Det er mye mikrostyring, både i og utenfor kamper, som er litt fortrengt med jeg mistenker at de fleste vil ha fra et knapp-mashing hack-and-slash-spill.

Brann-emblem Frederick

Å ta ned fiender på hesteryggen er et betydelig kulere skue

Siste spillanmeldelser

Kjennelse

Fire Emblem Warriors er et robust og kompetent actionspill, men det er vanskelig å ikke sammenligne det med de overlegne Hyrule Warriors, kanskje fordi sistnevnte er en langt mer gripende egenskap til å begynne med.

2:11 betydning

Det er helt klart ment å spilles på den store skjermen, noe som fremgår av at noen symboler er vanskelige å skille ut på den lille skjermen, men jeg vil påstå at det er best for raske spill mens du er ute og går.

For det formålet gjør den jobben og gir veldig hyggelige runder på 30-60 minutter, men det kan trekke ut for alle som våger å takle det over en lengre periode.

Avhengig av hva du sikter på å få ut av det, er Fire Emblem Warriors enten et veldig bra spill eller en kjedelig, men uansett kanskje ikke helt forsvarlig for prispunktet i løpet av den travle utgivelsesperioden av året.

Fire Emblem Warriors (£46,40, lanseres 20. oktober): Nintendo Switch | Ny Nintendo 3DS

En Nintendo Switch-kopi av dette spillet ble gitt til oss av utgiveren for vurderingsformål. Du finner alle våre anmeldelser på OpenCritic .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: