De store Premium Bond -vinnerne i februar avslørt - inkludert to nye millionærer - er DU en?

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Premium -obligasjoner - er du en stor vinner denne måneden?(Bilde: NS&I)



Han er kanskje ikke amor, men Agent Million, personen National Savings and Investments sender for å fortelle folk at de har vunnet stort, har skapt smil for to heldige Premium obligasjon innehavere i februar.



En mann fra Humberside var den første vinneren på en million pund denne måneden - med obligasjonsnummer 196XA565201. Han kjøpte den som en del av en investering på 30 000 pund tilbake i september 2012.



Februar & # 39; s andre Premium Bond var en mann fra Devon som kjøpte sin vinnende obligasjon (nummer 227WY22783) i juli 2014.

Totalt i trekningen i februar 2019 ble det utdelt rundt 3223 731 premier til en verdi av 92 144 925 pund.

NS & I: s detaljhandelsdirektør Jill Waters sa: Februar er måneden kjent for St. Valentines, og sparere fortsetter å vise sin kjærlighet til Premium Bonds, noe som resulterer i en rekordstort utbetaling av premier denne måneden.



familier til de modige

'Over tre millioner premier har blitt trukket ut av ERNIE som er ansvarlig for å spre kjærlighet over hele landet, men hans generøsitet vil bli mest følt av de to heldige Premium Bonds-innehaverne i Humberside og Devon som fikk et spesielt besøk av Agent Million for å hånd- levere 1 million pund. '

Finn glemte Premium Bond -premier

På tide å finne ut om du har vunnet (Bilde: NS&I)



For de av oss som ikke har vunnet stort denne måneden, er den gode nyheten at det ikke betyr at det ikke er noe som venter på deg.

Faktisk er det mer enn 1,5 millioner ikke -krevde premier til en verdi av over 60 millioner pund som venter på at noen skal kreve dem.

Bare i Humberside er det for eksempel mer enn 13 000 premier som ikke er krevd til en verdi av mer enn 500 000 pund. I Devon er det mer enn 25 000 premier som ikke er krevd til en verdi av mer enn 950 000 pund - inkludert en pris på 25 000 pund fra mai 2014 (vinnende obligasjonsnummer 5EP562961).

Ukrevde Premium Bond -premier

£ 63 millioner

euro lotteri i kveld

Verdien av ikke -krevde premier

NS&I

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com .

Hvis du tror du kan ha vunnet, sjekk her .

Kunder administrerer obligasjonene sine online på nsandi.com og på telefon.

Det totale beløpet som nå er utbetalt til Premium Bond -innehavere er mer enn £ 17 milliarder - alt skattefritt.

Premium -obligasjoner: Vinnerne

Kilde: NS&I - Riktig fra oktober 2018

Siden den første trekningen i juni 1957 har ERNIE - den elektroniske tilfeldighetsgeneratoren som plukker ut vinnende obligasjoner - trukket 429 millioner premier til en verdi av 19,1 milliarder pund til obligasjonseiere.

Oddsen for at en obligasjon vinner hver måned er 24 500 til 1, og de aller fleste premiene er på 25 pund. Det fungerer som en 1,4% premiefondssats.

romantiske steder i nærheten av meg

Den bedre nyheten er at gevinsten er skattefri.

Kunder kan velge å få premiene sine utbetalt rett til bankkontoen sin, eller å få dem automatisk reinvestert på en ny Premium Obligasjonskonto hvis deres totale beholdning er under maksimumsgrensen på £ 50 000.

Andre måter å øke besparelsene på

Hvordan tjene mer eller pengene dine

En Premium -obligasjon kan appellere til de som liker fladder, men hvis du er en treg og stabil sparemaskin, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

e17 bli en dag til

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser på.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men liker litt mer kontroll, kan du finne en aksjer og aksjer ISA givende - finn ut mer her.

Les mer

Investerende guider
Hvordan investere i aksjer - 5 gylne regler Hvordan investere i gull Hvordan kjøpe premiumobligasjoner Hvordan investere i Bitcoin

Se Også: