Nøyaktig hvordan du betaler av kassekreditten før nye 40% renter starter

Gjeld

Horoskopet Ditt For I Morgen

De nye reglene fra 6. april 2020 vil også forby faste avgifter for lån gjennom en kassekreditt, og dermed stoppe daglige eller månedlige avgifter



Millioner av mennesker som holder seg innenfor sine autoriserte lånerammer, kan se at kassakredittene hopper i år ettersom långivere øker rentebetalingen til 40%.



De nye reglene blir introdusert for å overholde nye retningslinjer fra Financial Conduct Authority for å gjøre avgifter enklere og mer rettferdige for kontoinnehavere.



Black Friday-tilbud 2019

Dette inkluderer også å stoppe banker og byggefellesskap fra å kreve høyere priser for uregulerte kassekreditter enn for ordnede kassekreditt.

Som en del av endringene vil flere banker øke sine årlige kassekredittrater til 39,9%.

HSBC, First Direct og M&S Bank vil alle innføre renter på 39,9% fra 14. mars 2020.



Nationwide Building Society har allerede pålagt en enkeltrente på 39,9% i hele voksenforløpet, mens Natwest også gjør det samme.

Er du bekymret for hvordan dette vil påvirke deg? Ta kontakt: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk



Så hva kan du gjøre med det?

Tilbyderne må annonsere kassekreditt med en apr (årlig prosentandel) for å hjelpe kundene med å shoppe

Flytt pengene dine til et 0% kort

Rentefri balanseoverføringskort har eksistert i årevis, og det er ikke mange mennesker som ikke har hørt om dem. Men hvordan fungerer de egentlig?

Kort sagt, de lar deg flytte din utestående gjeld til et nytt kort hvor du kan betale det av uten å pådra deg renter i en bestemt periode - noen ganger opptil to år.

For å flytte pengene dine, bare søk på et av kortene, og når du har det, overfør pengene du trenger for å fjerne gjelden rett til bankkontoen din. Du må vanligvis gjøre dette i de første 60 dagene etter å ha kortet.

Når pengene er på kontoen din, kan du bruke dem til å senke eller slette kassekreditten eller betale ned annen gjeld du vil bli kvitt.

På en kassekreditt på 1.000 pund kan du spare deg hundrevis av pund bare det første året.

Men husk at å gjøre dette kommer med to, betydelige fangster.

Den første er at du vanligvis trenger en ganske god kredittvurdering for å kvalifisere deg til de fleste avtaler, noe som betyr at den ikke er egnet for mange mennesker.

Det andre er at du fortsatt må betale ned gjelden. Hvis du ikke gjør det, vil du stå igjen med en stor gjeld og betale 18,9% rente eller mer.

Den tredje er at du må betale en engangsavgift for å flytte gjelden.

hvor gammel er paul hollywood

Beste 0% pengeoverføring kredittkort akkurat nå

Lengste: Tesco Bank

  • Rentefri periode: Opptil 28 måneder
  • Overføringsgebyr: 3,94%
  • Renter etter 0 prosent -perioden: 21,81%

Laveste avgifter: MBNA

  • Rentefri periode: Opptil 24 måneder
  • Overføringsgebyr: Mellom 2,99% og 3,49%
  • Renter etter 0% -perioden: Mellom 22,93% og 27,93%

Lengste garanterte rentefri periode hvis den godtas: Jomfrupenger

hva betyr 369
  • Rentefri periode: Opptil 23 måneder
  • Overføringsgebyr: 4%
  • Renter etter 0% -perioden: 23,9%

Rachel Springall, fra Moneyfacts.co.uk forklarer at låntakere bør sørge for at de betaler mer enn minimumsbetalingen hver måned.

'Noen kort kan sette standard til en tilbakebetaling på bare 1 prosent pluss månedlig rente,' sa hun.

'Noens gjeld ville henge overhead mye lenger på dette grunnlaget.'

Sammenligningssider som f.eks Uswitch og money.co.uk kan hjelpe deg med å sammenligne priser.

Snakk med noen

Hvis du er dypt inne i kassekreditten og er bekymret for hva du skal gjøre videre, snakk med banken din eller byggesamfunnet og be om råd.

De er best plassert til å vite hva alternativene dine er - spesielt når de nye endringene trer i kraft. Et alternativ kan for eksempel være å ta opp et personlig lån, som vi har forklart nærmere nedenfor.

Hvis det ikke høres riktig ut for deg, kan du motta gratis gjeldsråd for å hjelpe deg med å ta kontroll over lånet ditt fra veldedige organisasjoner som f.eks. Nasjonal gjeldslinje og Endre trinn .

Ta opp et privat lån med lav rente

Hvis kassekreditten din er på 1000 pund eller mer, kan det være verdt å vurdere å ta et personlig lån som krever en lavere rente enn kassekredittgebyrene.

Du kan deretter velge å fjerne gjelden over 12 måneder i avdrag.

Andrew Hagger fra MoneyComms forklarer: 'Dette vil ikke være rentefrit, men for noen mennesker er disiplinen til en vanlig månedlig stående ordre en mer effektiv måte å fjerne gjeld på.'

Bruk sparepengene dine eller hold deg til et budsjett

Satsene bankene vil belaste deg for å gå inn i kassekredittet ditt, vil mest sannsynlig oppveie alle renter du vil tjene på sparepengene dine akkurat nå - så det kan være lurt å bare bruke pengene som er lagret for å komme på toppen av gjelden din i stedet.

'Spareprisene er ikke veldig konkurransedyktige akkurat nå,' forklarer Rachel.

'Faktisk gir den gjennomsnittlige enkle tilgangsraten bare 0,59% per år, mens gjennomsnittlig APR for kredittkort er 25 prosent.

'Det er derfor forbrukere kan trenge å prioritere å betale tilbake gjeld som har høy rente eller faktisk flytte gjelden til et rentefrit tilbud.'

holi festival london 2018

For eksempel kan du betale £ 200 i rabatt hver måned. Du må holde deg til planen din.

For mer hjelp og veiledning, se vår guide på hvordan komme seg ut av gjeld .

Se Også: