Alle lager den samme Joey Tribbiani -vitsen om Balenciagas nye jakke på 6000 pund

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

'Du gjemmer klærne mine, jeg kommer til å gjøre det stikk motsatte av deg'(Bilde: NBC)



Designermote har aldri vært en for å holde igjen, men det virker som et av det luksuriøse spanske motehuset Balenciagas siste tilbud har hentet sin inspirasjon fra vårt favoritt TV -show fra 90 -tallet.



Og selv om Joey Tribbiani absolutt ikke var den lyseste fargestiften i esken, ser det ut til at han var et stilikon, med Balenciaga sin siste jakke tar ledetråder fra den berømte Friends -scenen der Joey bærer alle Chandlers klær.



Deres nylig avslørte jakke ser ut som om den bokstavelig talt består av ti forskjellige fargede jakker som alle er stablet oppå hverandre.

Du kan sannsynligvis få en lignende kåpe ved å gå til en veldedighetsbutikk og kjøpe 7 jakker

Ikke bare det, men det unike sartorielle valget kommer heller ikke billig, og setter deg tilbake hele 6.095 pund.



Jakken ble opprinnelig debutert i Balenciagas høst/vinter 2018 -show i februar, og selv om den absolutt er isolerende, er den oppfinnsomme parkaen ikke for enhver smak.

Vel, det kan ikke nektes for at det vil holde deg varm



I følge beskrivelsen på Matchesfashion.com der parkasjakken kan forhåndsbestilles, består jakken av syv forskjellige lag og er ment å beskytte brukeren mot å tåle kulden.

Tenk deg å snu deg til kontoret i dette (Bilde: Getty Images Europe)

Nettstedet sier: 'Debuterte på Balenciaga's AW18-rullebane med ski-tema, denne marine parkakåpen består av syv separate lag, med den hensikt å brukes i kaldt vær.

Les mer

Høst/vinter mote nødvendigheter
Beste strøk under £ 100 Lyse hoppere Beste støvler under £ 40 Hva du skal ha på deg til et høstbryllup

Den består av en kombinasjon av rutete skjorter, hettegensere i jersey og tekniske fleeces, med mansjetter med ermer, to lommer foran, en hette med snøring og en koordinerende kant-vanligvis funksjonsfokuserte detaljer omarbeidet under Demna Gvasalias krevende øye.

amy er en kjendis

Se Også: