Følelsesmessige Molly-Mae Haag suser over Tommy Fury på Love Island-jubileet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Molly-Mae Hague virket emosjonell, hun markerte to år med salig romantikk med Tommy Fury etter at Love Island samlet dem som kjærester.



Den 22 år gamle Instagram-modellen har vært pladask med semi-profesjonell bokser Tommy siden de ble samlet som deltakere på ITV2 reality-romantikkprogrammet tilbake i 2019.



Og selv om paret ikke vant realitykonkurransen, er de en av de få Love Island -suksesshistoriene og er fortsatt lykkelig involvert år etter å ha vist i serien.



På Instagram onsdag uttrykte Molly-Mae sin takknemlighet, glede og absolutt hengivenhet til 22 år gamle Tommy for det offisielle andreårsdagen.

travelodge lite familierom
Molly-Mae Hague og Tommy Fury

Molly-Mae Haag har skyllet over Tommy Fury på deres andre jubileum (Bilde: Instagram/mollymae)

Hun lastet opp et bilde av blomster og ballonger til historiene sine, sammen med en tårevåt emoji og et gråfarget hjerte.



Ballongene - som varierte i farger, inkludert rosa, blå, oransje, gul og grønn - var spredt ved siden av en samling gaver og hadde ordene Happy Anniversary på dem.

Molly-Mae blir sentimental og deler et bilde av seg selv og Tommy som kysser mens hun behandler vann i sjøen sammen med en sprutende uttalelse om kjærligheten.



Molly-Mae Hague Instagram

Molly-Mae delte bilder av gavene hun hadde mottatt på landemerkedagen (Bilde: Instagram/mollymae)

Hun skrev: 2 år med å elske hverandre ubetinget ... Hvordan ble vi så heldige?

hva betyr 71

Ved å dele et paparazzi-bilde av dem kledd i matchende sorte antrekk på en glamourkveld ute sammen, erklærte Molly-Mae i en bildetekst: Jeg vil være besatt av deg for alltid.

anne hegerty forlater jakten

Et annet øyeblikk viste at paret strålte med smil sammen mens de var kledd i smart svart slips og holdt hverandre tett.

Molly-Mae Hague og Tommy Fury

Molly-Mae delte et øyeblikk av seg selv som snogg Tommy mens de svømte i sjøen (Bilde: Instagram/mollymae)

Og enda et øyeblikk viste at de likte en utendørs boblebad sammen-med Molly-Mae som skrev ordet Magic over det sammen med et annet gråfarget hjerte.

Tidligere i år utløste Molly-Mae og Tommy forlovelsesryktene etter at den blonde baben delte et bilde på nettet sammen med bildeteksten: Bryllupshårenergi.

Meldingen sendte fans i overdrive da de spekulerte i at paret var i ferd med å gjennomgå et haglegeværbryllup.

Men det viste seg at Molly-Mae nettopp hadde vokst lyrisk om frisyren sin-og ikke hintet om forestående bryllup i det hele tatt.

Mens en senere snap av Tommy iført en ring på bryllupsfingeren også utløste ekteskaps rykter blant fans.

når er damenes dag ascot 2017

Molly-Mae avviste ryktene tilbake i mai og erklærte på nettet: 'Dette får meg virkelig til å le fordi jeg så noen av dere kommentere Tommys siste bilde og sa at han har på seg en ring.

Molly-Mae Hague og Tommy Fury

Molly-Mae erklærte sin udødelige kjærlighet til Tommy etter to års dating (Bilde: Instagram/mollymae)

Tror du virkelig at vi vil kunngjøre for deg at vi er forlovet av et lurt bilde av Tommy som har på seg en ring? Som… nei.

Tommy hadde antydet dette engasjementet når han skrev i april at han vil sette en ring på kjæresten sin finger 'før du tror', mens han blunker til kameraet.

Bokseren sa også at det å starte en familie kan komme inn i ligningen, og sa til fansen at han 'ville ha dem før heller enn senere'.

Se Også: