Emmerdales Leylas skjebne avslørt etter skrekkoverdose og sykehusskyss

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Emmerdales Leyla Cavanaghs skjebne har blitt avslørt etter at hun ble fraktet til sykehus etter en overdose av narkotika.



Landsbybeboeren ble kjørt til legevakten etter å ha tatt for mye kokain, med ektemannen Dr Liam Cavanagh på vei hjem for å finne henne kollapset på gulvet og en pose med hvitt pulver på bordet.



Det ble bekreftet av leger at hun hadde hatt et hjerteinfarkt, og advarte om at hun kunne ha varig skade. Det var imidlertid noen gode nyheter, ettersom helsepersonell insisterte på at det var 'oppmuntrende' tegn.



'Leylas tegn er mer oppmuntrende. Henne blodtrykk er bedre. Forhåpentligvis kan vi snart fjerne slangen, men vi må gjøre en avvenningsprøve først for å sjekke at kroppen hennes er sterk nok til å klare seg,» sa de.

 Leyla ble fraktet til sykehus etter overdosering
Leyla ble fraktet til sykehus etter overdosering ( Bilde: ITV)

Victoria Sugden var sammen med sin partner David Metcalfes sønn Jacob - som også er sønn av Leyla - og spurte legen om hva som kunne forventes i løpet av de kommende dagene, og spurte: 'Men hun er over det verste?'

«Jeg er redd vi ikke vil være i stand til å vurdere noen nevrologisk skade før hun er ved bevissthet,» advarte legen, men det så snart ut til å ta en positiv vending ettersom Leyla så ut til å våkne og klare seg bedre.



Legen forsikret Victoria om at det gikk bedre med Leyla, men hun var ikke ute av skogen ennå, og la til: 'Hun begynner å komme rundt, men hun er ekstremt groggy, så ikke forvent at hun skal gi mening. Jeg tror det er best på dette stadiet for å holde seg positiv.

 Hun fikk hjerteinfarkt
Hun fikk hjerteinfarkt ( Bilde: ITV)

På slutten av episoden kom Jacob inn på sykehusrommet for å besøke moren sin, sint over det hun hadde gjort.



'Jeg beklager,' sier hun nesten øyeblikkelig, satte seg opp i sengen, 'jeg vil aldri tilgi meg selv for alt jeg har utsatt deg for. Jeg vil si at det bare var gøy, men det ville vært en annen løgn. Jeg prøvde å rømme. Jeg vil gjerne skylde på Meena, men alt dette var på meg.'

Andre steder ringte Leylas ektemann Dr Liam Cavanagh Cain Dingle for å forklare hva som hadde skjedd, da Cain bestemte seg for å hjelpe til med å ta hevn på narkohandleren Callum for å få Leyla inn i dette rotet.

 Dr Liam Cavanagh, mannen hennes, sliter
Dr Liam Cavanagh, mannen hennes, sliter ( Bilde: ITV)

Suzy - som insisterte på at hun delvis er skyld i det som skjedde - var fast bestemt på at hun ville hjelpe Cain med å sortere Callum og bli kvitt ham en gang for alle, mens Leyla håpet at Liam ville komme og besøke henne på sykehus.

Hun ble skuffet da Liam – fortsatt sliter med de sjokkerende nyhetene – bestemte seg for å ikke dukke opp, og følte i stedet at det var best han holdt seg hjemme mens Victoria og Jacob holdt nattvakt.

*Emmerdale sendes hverdager klokken 19.30 på ITV.

Se Også: