Eks-verdensmester spådde nøyaktig hvordan Jake Paul ville kansellere Hasim Rahman Jr-kampen

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidligere verdensmester Shawn Porter kom med en uhyggelig nøyaktig spådom om nøyaktig hvordan Jake Paul ville kansellere kampen hans med Hasim Rahman Jr.



Paul kunngjorde i går kveld at han skrotet sin sjette profesjonelle kamp mot Rahman Jr, som var planlagt å finne sted på Madison Square Garden i New York neste helg. Paul hevdet at motstanderen ikke var villig til å gå ned i vekt fra 215lb-rammen til tross for at kampen først ble trukket sammen med 200lb og deretter 205lb.



Som svar har Rahman anklaget Paul for å avlyse kampen for tidlig og uten å la ham gå ned så mye som mulig i løpet av den siste uken. Og siden nyheten kom frem, har opptak dukket opp av Porter, en tidligere to ganger weltervektmester, som forutsier nøyaktig hvordan Paul ville avbryte kampen.



 Jake Paul vil ikke lenger kjempe mot Hasim Rahman Jr
Jake Paul vil ikke lenger kjempe mot Hasim Rahman Jr ( Bilde: Getty Images)

'De velger en fighter som nettopp ble slått ut, men selv utover det har han en høyere vekt og de kommer til å tvinge ham til å trekke vekten ned. Han [Paul] er veldig forretningskyndig i boksingsporten,' sa han til Fight Hub TV for to uker siden . 'Hasim Rahman og leiren hans forstår at han prøver å få oss til å suge oss ned, men vi kommer bare til å gå *hit*.

'De vil massere det, Jake Paul, de vil massere det; de vil avbryte kampen, massere det og gjøre alt til Hasims feil, og de vil ikke ta rappen for noe. Han har virkelig en måte å gjøre dette på slik at han har dekket alle basene. Selv om du tar en titt på rehydreringsparagrafen, dekker han alle basene sine.'

Etter at en vektgrense på 200 pund ble avtalt, avslørte Rahman Jr at han møtte tøffe økonomiske straffer hvis han gikk glipp av vekt, inkludert utsiktene til at han skulle tjene bare 5000 dollar for kampen. Han forklarte de intensive kravene under en opptreden på The MMA Hour , og sa: 'Jeg blir bøtelagt, etter fire unser, hvert pund over jeg mister 25 prosent av vesken min.



Hvem har skylden for at kampen ikke fant sted? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

'De utelater mange ting når du har å gjøre med Jake Paul og hans krumspring. For eksempel, hvis jeg kom inn på 202lb for innveiingen, og deretter 216lb for rehydreringsinnveiingen, ville jeg få minimum, som jeg tror er $5000.



'Det er på grunn av to kilo, de er så redde. De vil legge alt det presset på meg for å få vekten til å si: 'Du går ned 25 prosent for hvert kilo du er over', så hvis jeg kommer inn ved 204lb, får jeg det minste minimum som er begrenset til $5000. Det er mye som går med i disse kampene.'

Paul har hevdet at han gikk med på å kjempe ved 205lb, betydelig over 190lb han vanligvis veier inn på, men trakk grensen da Rahman insisterte på at han ikke ville falle under 215lb.

Se Også: