Impact Winter-anmeldelse: et solid overlevelsesspill som er fastlåst av klønete

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Impact Winter, et eventyr/overlevelsesspill av Bandai Namco og den britiske utvikleren Mojo Bones, finner sted etter en ødeleggende apokalypse, som tvinger deg til å lære å overleve i en ny istid.



Etter et massivt meteornedslag har støv og rusk blokkert solen og fått temperaturen til å falle dramatisk, noe som dreper de fleste planter og vannlevende liv, så vel som de fleste mennesker og dyr. Byer ble slukt av jordskjelv og en flom av snø. Mye og mye snø.



Forsyninger er knappe; du og fire andre overlevende er innesperret i en kirke og gjør ditt beste for å holde deg i live til tross for katastrofen.



Du mottar en kryptisk melding via radiooverføring som sier at hjelpen kommer om 30 dager, men hvem er overføringen fra? Er de der for å hjelpe og vil du holde ut til de kommer?

Effektiv vinterspilling

Spillet begynner med en lett men nødvendig opplæring for å lære deg de grunnleggende mekanikkene i spillet, som å snakke med overlevende, bli tildelt oppdrag og administrere ressursene dine.



de store nasjonale løperne 2014

Som leder for den lille gruppen din, har du i oppgave å utforske tundraen på jakt etter forsyninger for å holde gruppen din og deg selv i live og for å lage gjenstander.

Etter opplæringen slutter spillet å holde hånden nesten umiddelbart og sparker deg ut i den store hvite ødemarken. Jeg måtte lære mye om spillet gjennom faktisk spill, noe som slett ikke er en dårlig ting.



Til tross for at det er et overlevelsesspill satt i en øde post-apokalyptisk verden, fant jeg ikke spillets atmosfære dyster eller deprimerende, i motsetning til mange post-epoke spill.

I motsetning til mange av sine jevnaldrende, har du en klar hensikt: Hold deg selv og teamet ditt i live til signalet ditt er funnet og du blir reddet. Spillet har en optimistisk stemning, og det er en merkelig følelse av undring ved å oppdage hva som er igjen av byen og avdekke ruinene.

åndelig betydning av 1117
Impact Winter Steam

Du er imidlertid ikke helt alene, ettersom du finner andre overlevende og handelsmenn i verden som setter deg opp i oppdrag etter RP-poeng (redningspoeng) som når de er nivået opp tar pause fra redningstidtakeren din.

Du har også en pålitelig robotledsager, kalt AKO LIGHT, som advarer deg om fare og kan skanne etter forsyninger. AKO LIGHT fungerer også som muldyret ditt ved å holde forsyningene dine.

åndelig betydning av 42

Men å bruke evnene hans tømmer batterikraften hans, og hvis han går tom må du bære ham tilbake til basen uten kart eller fareadvarsler for å hjelpe deg.

Din rag tag-gruppe av overlevende i kirken har sine egne oppdrag og personligheter, men jeg har aldri virkelig koblet meg til eller sympatisert med dem, og jeg følte bare at de var en del av ressursstyring og sporadiske oppdragsdispensere.

Når det er sagt, bortsett fra å gi deg RP og interessante steder å sjekke ut via oppdrag, kan de lage deg bedre mat, forsvar, feller og annet overlevelsesutstyr som gjør ødemarken litt enklere.

Siste spillanmeldelser
Effekt Vintertips

Impact Winter tvinger beslutninger på deg hele tiden (henter jeg vann eller deler til roboten min? Mat eller drivstoff?), og du vil hele tiden prioritere noen ting fremfor andre. Når jeg innså at jeg kunne sende gjenstander tilbake til kirken for leirer mens jeg sov, ble det lettere å håndtere alles behov.

Men dette er et av Impact Winters hovedtemaer: forvaltning av ressurser, enten det er batteri, varme, mat, vann eller lykke og helse til de andre overlevende. Det er litt av en sjonglering.

William og Kate splittes

Det er litt kamp i spillet, men det er virkelig ikke det som er fokuset; men å bli forfulgt av en flokk glupske ulver i snøen var en opprivende opplevelse og fikk meg til å ville ha Liam Neeson helt ut av dem.

Grafisk ser spillet bra ut. Den bruker den ofte kritiserte Unity-motoren, som passer denne stiliserte verdenen. Jeg likte hvordan stier ble lagt igjen i snøen mens du gikk rundt i snøstormene.

Etter en stund begynte jeg å lide av snøblindhet, med den skarpe hvitheten alltid foran meg. Det var da jeg var glad (og livredd) for å oppdage grotter, restene av en nedgravd gate. De ser ikke bare interessante ut, men har realistisk slitasje og forvitring fra kulde og elementer som bare øker atmosfæren.

Effektiv vinterspilling

Heads-up-skjermen er minimal, noe som er en velsignelse siden det er lite rot eller forvirrende elementer, og gir opp all eiendom på skjermen til det store avfallet.

Dessverre føles kontrollene som en dårlig konsollport og er lite intuitive. Det er foreløpig ingen musestøtte, og du må bruke WASD, retningstaster og F- og E-tastene, som for å være ærlig er ganske tungvint og blir forvirrende. Ettersom en oppdatering kommer for å fikse kontrollene, vil jeg ikke være for kritisk til det.

Lastetidene er smertefullt trege, noe som virkelig tar deg ut av spillet. Med tanke på hvor ofte du må gå over fra innendørs til utendørs miljøer, vil du til tider se på lasteskjermer og lure på om spillet har krasjet.

yeovil town jenteband

Lydsporet har en spent retro 90-talls TV-stemning som forhindrer at spillet føles for fortvilet og holder deg i bevegelse. Jeg var litt skuffet over at karakterer ikke har voiceovers, spesielt etter å ha hørt Jacobs verdens slitne stemme i traileren.

På grunn av reiser frem og tilbake, lastetider og hvordan håndverk fungerer i spillet, er tempoet iskaldt (se hva jeg gjorde der?). På grunn av begrensede veipunkter går jeg ofte meg vill eller brukte evigheter på å prøve å finne det jeg lette etter.

Impact Winter-skjermer

Kjennelse

Til tross for noen mindre grep, er Impact Winter et ellers solid spill. Det har utseendet, følelsen og det generelle spillet som et nesten perfekt spill. Dens dårlige kontroller og klønete grensesnitt gjør det imidlertid til slutt.

Impact Winter er et spill om utforskning og håndtering av ressurser, og selv om det er vanskelig, er det en veldig givende opplevelse hvis du investerer tid og fordyper deg i dets kalde, frosne dybder.

Impact Winter (£15,99): Damp

En Steam-kopi av dette spillet ble gitt til oss av utgiveren for vurderingsformål.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: