Kate Middleton og William 'slo opp over telefon etter at hun dukket ut av arbeidsmøtet'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kate Middleton og prins William slo opp mens hun var på jobb i Jigsaw etter at forholdet deres traff en steinete flekk, hevder en ny bok.



Det sies at Kate unnskyldte seg selv fra et møte for å ta en telefon fra William - da var en 'harddrikkende' hæroffiser ofte oppdaget på nattklubber - og stengte seg inne i et rom i mer enn en time mens paret diskuterte fremtiden deres.



De slo opp under samtalen, men splittelsen varte ikke lenge - de ble sammen igjen 10 uker senere, hevder den kongelige biografen Robert Lacey hevder i den nye boken Battle of Brothers.



I løpet av de tre månedene syntes William det var vanskelig å date og ble avvist av et 'overraskende' antall unge kvinner, og han savnet Kate og hennes familie, påstås det.

William og Kate på en rugby -kamp i februar 2007, to måneder før de sies å ha delt seg (Bilde: Getty Images)

Mr Laceys bok, Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of A Family in Tumult, blir serienummerert i Daglig post, før utgivelsen 15. oktober.



Den inkluderer nye påstander om Kate og Williams steinete romantikk før bryllupet i 2011, inkludert hertuginnen av Cambridge som nektet dronningens enestående juleinvitasjon før hun forlovet seg med prinsen.

Det påstås også en alvorlig splittelse mellom brødrene William og Harry da den yngre prinsen ble avbildet i et nazidrakt.



I den siste delen av serien, hevder Lacey at William og Kate ble splittet 11. april 2007 under en times telefonsamtale mens hun var tilbehørskjøper hos den London-baserte klesforhandleren Jigsaw.

William og Kate kysser etter Field Game i Eton i mars 2006 (Bilde: Getty Images)

Kate og William på konfirmasjonsdagen ved St Andrews University i juni 2005 (Bilde: Middleton -familien)

Den fremtidige hertuginnen, den gang 25, unnskyldte seg fra et møte og gikk inn i et rom for å være utenfor rekkevidde av andre kjøpere.

Lacey skriver: 'Hun stengte døren i mer enn en time. Da hun kom ut, var hun singel.

'Den personen fikk meldingen raskere enn han eller noen andre forventet. William hadde funnet det vanskelig å begynne å date, da et overraskende antall unge kvinner fra kretsen hans avviste ham flat.

Les mer

Kate Middleton, hertuginne av Cambridge
Queen hadde & apos; alvorlig bekymring & apos; om Kate Kate før hun var kongelig Hvordan Kate feirer bursdagene sine Kate kan få ny tittel når Queen dør

'De kunne finne sannheten om hvor hjertet hans lå, selv om han ikke kunne det.'

Boken hevder William, den gang en 24 år gammel hæroffiser, savnet Middleton-familien, inkludert besøk hos hans fremtidige svigerforeldre & apos; hjemme i Bucklebury, Berkshire.

dagens ansikt

Han ble 'mor' av Kate & s mamma Carole, og faren hennes Michael 'kunne gi et bedre øre for tillit, om noen spørsmål, enn prins Charles', hevdes det.

Kate, den gang 24, blir sett i Chelsea, vest i London, i november 2006 (Bilde: Rex -funksjoner)

Kate og William begynte å snakke i telefon igjen, og bare ti uker etter telefonsamtalen ble de sett kysse på en fest i Bovington, Dorset.

En venn fortalte forfatteren at William 'ikke har sluttet å pine etter Kate' siden det ble skilt, og insisterer på at hun er det beste som noen gang har skjedd med ham.

Battle of Brothers hevder også hertuginnen av Cambridge nektet en invitasjon fra dronningen til å delta på en kongelig familiejule før hun forlovet seg med William.

Lacey skrev at monarken sendte sin første invitasjon til en uregistrert partner for familiens tradisjonelle julelunsj til Kate i 2006.

Gå aldri glipp av et kongelig øyeblikk

Hertugen og hertuginnen av Cambridge jubileumsbilder

Hold deg oppdatert med alle de siste nyhetene fra dronningen, Charles, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte, Louis, Archie og resten av familien.

Vi sender de beste kongelige nyhetene direkte til innboksen din, slik at du aldri trenger å gå glipp av noe. Registrer deg på vårt nyhetsbrev her.

Men den da 24-åringen avviste den historiske forespørselen, ifølge Laceys bok.

Han skriver at Kate 'bare ville dra til Sandringham 1. juledag da hun var forlovet og hadde en ring for å bevise det'.

Paret forlovet seg i oktober 2010, og de knyttet knuten i april 2011, fire år etter at de skal ha delt seg over telefonen.

Deres første sønn, prins George er nå syv og ble født i juli 2013. Prinsesse Charlotte, fem, kom i mai 2015, og Cambridge yngste barn, prins Louis, nå to, ble født i april 2018.

Kate deltar på en veldedig polokamp i Richmond i juni 2006 (Bilde: Getty Images)

Mr Laceys bok har også hevdet en alvorlig splittelse mellom William og Harry år før Meghan kom inn i den yngre brorens liv.

Svaret på den nazistiske kostymehendelsen i 2005 fikk Harry til å revurdere sin eldre brors engasjement og de forskjellige behandlingene av paret.

Lacey skrev også at dronningen følte at hertugen og hertuginnen av Sussex var 'uberegnelige og impulsive' når de dro fra kongefamilien.

Og det ble sagt at William var så rasende over brorens oppførsel at han nektet å spise sammen med Harry alene før et toppmøte med bestemoren på høyden av imbroglio rundt Sussexes & apos; beslutning om å gå av.

Boken hevder også:

kim kardashian og paris hilton

- Kongefamilien var 'gal' over Harry og Meghan's varemerke for Sussex Royal -produkter og -tjenester, som ble sett på som en 'kommersialisering av kronen'.

- Dronningen, Charles og William ble ikke konsultert om de mange juridiske handlingene paret tok mot media.

- En 'mektig valgkrets' i familien følte at Meghan intervjuet med ITVs Tom Bradby under fjorårets turné i Afrika, der hun beklaget sitt liv, viste en 'bisarr tonedøvhet' og var 'elendig selvforgjengelig' '.

Kensington Palace nektet å kommentere.

Se Også: