EBay -selgere truer med å boikotte over beslutningen om å avslutte PayPal og endre gebyrer til 12,8%

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

EBay -selgere har truet med å boikotte markedet etter beslutningen om å avslutte PayPal etter nesten to tiår.



I henhold til nye regler som trådte i kraft for en rekke selgere 31. mai, månedlige faktureringserklæringer vil ikke lenger eksistere, og selgere vil automatisk få fradrag for gebyrene umiddelbart etter at en vare er solgt .



Selgeravgifter vil også stige til 12,8% av det endelige beløpet inkludert levering, pluss 30p i Storbritannia.



Det gamle systemet var 10% for eBay, pluss PayPal -avgifter, pluss 30p. Forskjellen favoriserer det nye systemet i størrelsesorden kroner for de fleste transaksjoner.

Selgere må også vente 48 timer før de får tilgang til kontanter.

wickham hestemesse 2014
EBays forumbrukere har sagt at de kvier seg for å bruke det nye systemet og gi eBay direkte belastningstilgang til sine personlige bankkontoer.

Noen eBay -medlemmer sier at de kvier seg for å bruke det nye systemet og gir eBay direkte belastningstilgang til sine personlige bankkontoer



Etter det tidspunktet vil pengene bli overført rett til bankkontoen deres - og eliminere behovet for PayPal.

PayPal ble kjøpt opp av eBay i begynnelsen av 2002, og de to selskapene har jobbet i partnerskap siden. Imidlertid vil de nye reglene sette en stopper for dette nittenårige partnerskapet med kunder som gradvis rulles inn på det nye systemet.



Nå har noen selgere truet med å slutte å bruke tjenesten under flyttingen.

hannah ekte husmødre i cheshire

EBays forumbrukere har sagt at de kvier seg for å bruke det nye systemet og gi eBay direkte belastningstilgang til sine personlige bankkontoer.

Mange er bekymret for at uten at PayPal fungerer som mellommann, Ebay, som i hovedsak blir sett på som partiskhet overfor kunder angående tvister, nå vil ha for mye kontroll over salget.

Noen har gitt uttrykk for bekymring for at refusjon automatisk kan utstedes til kjøpere hvis det er tvister, slik at de blir sårbare for det økende antallet svindlere.

Er du komfortabel med å gi eBay bankopplysningene dine? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Ebay sier at de overholder de samme reglene som andre direkte belastningsordninger, noe som betyr at kundene vil ha forhåndsvarsel om hvor mye som tas ut og vil motta refusjon for uredelige eller uriktige betalinger.

Andre har stilt spørsmål ved det nye betalingssystemet, som vil erstatte PayPals gebyrer med nye Ebay -gebyrer, selv om det sier at flertallet av selgerne vil ha det bedre etter nye regler.

Før endringene ble selgerne belastet 10% av den endelige salgsprisen av Ebay, ytterligere et gebyr fra PayPal pluss en standardpris på 30p.

Under det nye systemet vil selgerne betale 12,8% til Ebay pluss 30p, men vil ikke lenger betale noen ekstra avgifter til PayPal.

Ebay kjøpte PayPal i 2002, og frem til 2015 var betalingsgigantens tjeneste nært knyttet til Ebays plattform.

Men de nye vilkårene, som trer i kraft fra 1. juni, sier at det nye 'administrerte betalingssystemet' er obligatorisk, og selskapet har makt til å begrense eller fjerne oppføringer fra selgere som nekter å bruke det.

Dette betyr også at kjøpere automatisk får tilgang til alle tilgjengelige betalingsalternativer - inkludert kreditt- og debetkort, Apple Pay, Google Pay, PayPal og PayPal -kreditt.

Funksjonen har blitt rullet ut siden ca 2018, sa en talsmann for eBay - med forretningsselgere som flyttet først. Anslagsvis fire millioner selgere bruker det allerede.

åndelig betydning av 17

Fristene for alle brukere er faset - så mens mange selgere må flytte til det nye systemet fra 1. juni, vil andre motta en melding fra eBay i de neste ukene og månedene.

Se Også: