eBay -motorer: Hvordan selge bilen din til den beste prisen og uten problemer

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Zac Mihajlovic

Hvor ellers vil du selge Batmobile?(Bilde: Tony Presscott / Barcroft Cars)



Vi har guider for å komme i gang eBay og hvordan tjene mer penger som selger.



Men det er en stor forskjell mellom å bli kvitt noen av barnas gamle leker og å selge en bil. Vi spurte Lucy Burnford, medstifter av gratis online bilstyringsportal Motorikk , for noen tips:



jessica parker ben miller

1. Samle papirene

(Bilde: Getty)

Grav ut de glemte kvitteringene, papirene og serviceboken - det er anslått at en & apos; full servicehistorikk & apos; kan legge opp til 26% til verdien av en brukt bil. Det er mye mer sannsynlig at du får rente hvis du kan vise kvitteringer for tilbakeførte arbeids- og serviceposter. Du kan kompiler historien din online her .

2. Vær ærlig

Potensielle kjøpere kan finne ut mye på nettet, så unngå å strekke sannheten. Vær på forhånd om tilstanden til vedlikehold og service. Det samme gjelder MOT -dato og råd.



3. Beskriv bilen din nøyaktig

En Mercedes Benz -bil laget av røde mursteinparker på Red Town Creative Park i Shanghai. Kunstneren Dai Yun fra Xi & an, som nå er en skulptør av Shenzhen Public Art Center, tegnet en rød mursteinbil som var i samsvar med den opprinnelige andelen Mercedes Benz

Nevnte jeg ikke at den var laget av murstein? (Bilde: Rex)

Hvis beskrivelsen din ikke er helt korrekt, risikerer du at salget blir utfordret. Vis bilen godt med mange klare bilder.



Enda bedre, lag en kort video på smarttelefonen din, last den opp til Youtube og legg til en lenke til din eBay beskrivelse. Ta bilder av riper - det viser at du er ærlig og slipper å kaste bort tid.

4. Engasjer deg med potensielle kjøpere

Potensielle kjøpere vil stille spørsmål om bilen din. Svar så raskt som mulig for å holde seriøse budgivere interessert. Inkluder telefonnummeret ditt hvis du sannsynligvis vil være treg til å svare via e -post.

isbiter for hunder

5. Oppgi salgsbetingelsene

Noen interesserte kjøpere kan kontakte deg på forhånd for å spørre om du vil selge bilen din før auksjonen er over. Gjør det klart i oppføringen din om du er interessert i et 'kjøp det nå' -arrangement eller ikke.

6. Tid auksjonen din

Gavel

Går, går, går ... (Bilde: Getty)

hvilke 50p-mynter er verdt penger

Tenk på dagen og tidspunktet for auksjonen. Hvis den slutter i kontortiden, er det langt mindre sannsynlig at du utløser en budkrig enn om den ender på en søndag kveld.

7. Noter salget

Skriv en detaljert, datert kvittering for auksjonsvinneren. Dette bør signeres av begge parter når kjøperen henter bilen.

Ord det nøye for å vise at kjøretøyet har blitt solgt slik det er sett og uten garanti, at kjøperen har inspisert bilen og nå vil ta fullt ansvar for den.

For å få tipsene våre om å spare penger, samt de beste tilbudene og tilbudene vi har sett, kan du abonnere på NEWSAM Money ukentlige nyhetsbrev nedenfor

Du kan også like oss på Facebook for å få penger til å spare ideer, nyheter og guider ...

Se Også: