EastEnders 'Max Bowden deler seg fra kjæresten Danielle McCarney etter 2 år

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Max Bowden og eks kjæresten.

Det tidligere paret ble forelsket på jobben på settet med BBC -såpe Eastenders.



Bare en måned etter at hans EastEnders-medstjerne Jessie Wallace forlot en seksuelt eksplisitt melding på sitt Instagram-innlegg, har Max Bowden skilt seg fra sin mangeårige kjæreste Danielle McCarney.



Skuespilleren, som spiller Ben Mitchell i BBC-såpen, og den tidligere showløperen, har kalt tid på forholdet sitt etter to år sammen.



Det tidligere paret, som møttes på settet til EastEnders, antas å ha delt i minnelighet med ingen andre involvert.

Deres splittelse kommer bare uker etter at internett ble helt vilt for en merkelig kommentar fra den nylig singelstjernenes Instagram -innlegg fra kollega Jessie.

biltelefonlager svart fredag ​​2019

På et bilde av den unge skuespilleren ved NTA for to år siden skrev Kat Slater -skuespilleren: '' Husk ... hvis du trenger en dritt å gråte på .... I'm yer gal 'med en tilhørende blinkende emoji.



Max Bowden og Danielle McCarney

Tidligere i år beskrev skuespilleren Danielle som 'vakreste kvinne på planeten' (Bilde: bowden5/Instagram)

Fansen var raske til å fange opp den flørtende kommentaren med en som svarte: 'vi trenger flere Kat-, Ben & Phil -scener' mens en annen enkel sa 'Omg'.



Imidlertid ser det ut til at quipen bare var en innvendig spøk, og Max var fremdeles sammen med Danielle på tidspunktet for innlegget.

En kilde nær skuespilleren har fortalt MailOnline at det tidligere paret håper å forbli venner etter bruddet.

cheryl cole bunn tatovering

De snakket til avisen og sa: 'Max og Danielle hadde splittet på kortene en stund.

man utd avspark tid

- Forholdet var en virvelvind i starten, men fikk problemer for noen måneder siden. De prøvde å få det til å fungere, men de bestemte seg for å forbli venner. Ingen andre var involvert. '

Tidligere i år beskrev 26-åringen sin nåværende kjæreste som 'den vakreste kvinnen på planeten' i et sprudlende innlegg for å ønske henne gratulerer med dagen.

Max Bowden og Danielle McCarney

Paret hadde vært sammen i to år før splittelsen. (Bilde: bowden5/Instagram)

Den unge stjernen, som er den sjette skuespilleren som skildrer Ben Mitchell på skjermen, har lidd en rekke personlige tragedier utenfor kameraet det siste året.

I september 2020 døde bestefaren dessverre, og nylig har Albert Square -favoritten sett at to av hans nære venner mistet livet.

I februar i år led Max tapet av showbizagenten og manager Terry Mills etter at han pådro seg Covid under en forretningsreise til Mexico.

Tidligere denne måneden avslørte skuespilleren at hans beste venn hadde dødd etter en kamp med depresjon.

Max Bowden som Ben Mitchell

Skuespilleren har blitt en favoritt på Albert Square siden han inntok rollen som Ben Mitchell. (Bilde: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

denise eastenders drept

Da han snakket da han delte en GoFundMe -side for å samle inn penger til begravelsen til venn Luke Goodings, oppfordret EastEnders -stjernen fansen til å fortelle om deres psykiske helse.

Han skrev: 'Hei alle, vær kvalme jeg må gjøre dette igjen, men vil gi Luke vår den sendingen han fortjener.

'Vi prøver å skaffe midler til Lukas begravelse, og jeg vil virkelig sette pris på enhver stor eller liten donasjon for å hjelpe oss med kostnadene.

Sender alle kjærlighet og husk at du ikke er alene. Snakk om du trenger det. Luke, vi elsker deg, 'la han til.

ikke kjøtt på langfredag

På selve innsamlingssiden skrev Max: 'Søndag 6. juni mistet vi dessverre Luke Goodings fra depresjon, noe ingen av oss forutså.

'Luke var en lojal venn, bror og kjæreste, og satte alltid alle andre først, selv når det fikk ham i trøbbel.'

Se Også: